ببینید مشکل من اینه که اگه دو تا فایل mp3 بیشتر تو مموری باشه هیچ کدوم رو play نمیکنه ولی واسه 2 تا جواب میده از همین کتابخونه flash fs استفاده
کردم
سلام شما از میکرو AVR استفاده می کنید یا ARM? تا اونجایی که من می دونم FlashFS برای ARM هستش، توی AVR هم داریم؟ :eek:
معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم! آموزش Modelsim
این مشکل منم داشتم
استادهای eca به داد ما برسین :cry2: :cry2: :cry2:
سلام می شه بیشتر توضیح بدهید؟ ازچه کامپایلر و چه کتابخونه ای استفاده می کنید؟
معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم! آموزش Modelsim
ببینید مشکل من اینه که اگه دو تا فایل mp3 بیشتر تو مموری باشه هیچ کدوم رو play نمیکنه ولی واسه 2 تا جواب میده از همین کتابخونه flash fs استفاده
اینطور که من متوجه شدم شما توانستید فایل را باز کنید ولی با تعداد فایل مشکل دارید
MMC را با FAT16 فرمت کنید و تست کنید
سعی کنید از MMC/SD کمتر از 4 گیگ استفاده کنید
اگه امکانش هست بیشتر توضیح بدید تا بشه کمکتون کرد من خودم با این کتابخونه کارکردم و خیلی هم خوب کار میکنه :agree:
موفق باشید
امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است
هنگام فرمت کردن گزینه های fat ,fat32,ntfs,exfat داره ولی fat16 نداره در ضمن حجم مموری 64 مگم حتی همین مشکل رو داره. چه مموری هایی از fat16 پشتیبانی می کنند؟
من با مموری 2 گیگم همین مشکل هست بذارید بیشتر توضییح بدم
وقتی یک فایل یا دو فایل mp3 تو مموری می ریزم به ترتیب پخش میکنه و قبل پخش فایل اسم فایلها رو با uart می فرسته مثلا a.mp3 در ضمن حجم
این فایلها اصلا مهم نیست
ولی وقتی 3 تا فایل یا بیشتر درون مموری باشه هیچ چیزی پخش نمیکنه ولی لیست همه ی فایل ها رو با uart میفرسته در ضمن اگه حجم هر فایل هم
حتی در حد کیلو بایتم باشه بازم فرقی نمیکنه فقط با تعداد مشکل داره
راستی تو کتابخونه ffconf اون LFN واسه چیه ربطی به این موضوع نداره ؟
دیدگاه