اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکا با ال سی دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکا با ال سی دی

سلام به دوستان
    من یه برنامه برای کنترل چند فن و موتور نوشتم با سنسور و ال سی دی مشکلی نداره کار میکنه
    اما بعد از مدت چن ساعت که کار میکنه یکدفعه روی ال سی دی یکسری کاراکترهای عجیب و غریب میاد و دیگه پاک نمیشه
    حالا جالب این هست که میکرو همچنان برنامه را انجام میده و مشکلی نداره
    اگه کسی تجربه یا راه حل پیشنهادی دارید مطرح کنید
    ممنون
    هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

پاسخ : مشکا با ال سی دی

نوشته اصلی توسط ehsanarn
    سلام به دوستان
    من یه برنامه برای کنترل چند فن و موتور نوشتم با سنسور و ال سی دی مشکلی نداره کار میکنه
    اما بعد از مدت چن ساعت که کار میکنه یکدفعه روی ال سی دی یکسری کاراکترهای عجیب و غریب میاد و دیگه پاک نمیشه
    ممنون
    سلام
    باید حافظه های میکرو رو سازماندهی کنید
    با چی مینویسید؟
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      با بسکام
      هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanarn
        سلام دوست عزیز
        با بسکام
        این دستورات رو به اول برنامه اضافه کنید
        کد:
        $hwstack = 40
        $swstack = 20
        $framesize = 40

البته اگه در بخش مربوطه سوال رو مطرح میکردین دوستان بهتر راهنمایی میکردن
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanarn
          سلام به دوستان
          ممنون
          با سلام

من هم مشکل شما را داشتم البته من ترانس تقویت ساختم که هم ترانس پر آمپر داشت که با رله ولتاژ 220 ولت را قطع وصل میکرد خلاصه دنیایی از نویز ولی غلبه به آن راحت است

1- تمیز کردن روغن لحیم پایه های لحیم شده lcd هم از طرف lcd و هم فیبر مدار چاپی با تینر فوری 10,000 و مسواک وخشک کردن با فشار پنبه و یا دستمال کاغذی.
          2- بلافاصله بعد از 1 و یا صفر کردن یک و یا چند پایه میکرو ( فرقی ندارد که این پایه یک رله را و یا یک led را راه اندازی میکند و یا ریست ic دیگر ) به lcd اطلاعات ارسال نشود ترجیحا 20 میلی ثانیه تاخیر داده شود .
          3- اگر از Bascom استفاده میکنید ارسال دستور initlcd ( پیکر بندی دوباره lcd ) و سپس cls و ارسال داده .
          4- یک عدد خازن 100 نانو مولتی لایر ویک عدد خازن 10 میکرو تانتالیوم موازی با تغذیه lcd .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X