اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه دریافت دقیق دما و ذخیره mmc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروژه دریافت دقیق دما و ذخیره mmc

سلام
    من میخواستم ببینم کسی میتونه یه کمکی کنه
    که من دما رو با دقت 0.1 درجه دریافت کنه
    و با زمان فعلی روی یک mmc با یک فایل txt ذخیره کنه
    و هر روز یک فایل txt بسازه با تاریخ اون روز
    خیلی ممنون اگه کمک کنید اینو بسازم

پاسخ : پروژه دریافت دقیق دما و ذخیره mmc

سلام دوست عزیز
    پروژه شما از سه قسمت تشکیل میشه:
    1- سنسور دما و مدار مربوط به راه اندازی سنسور و اندازه گیری دما
    سنسورهای دمای زیادی تو بازار هست اما اگه شما دقت 0.1 لازم داری چیزی مثل lm35 که کار کردن باهاش راحته به کارت نمیاد و باید بری سراغ سنسوری مثل PT100 که یه خورده کار کردن باهاش مستلزم صبر و حوصله هستش (شاید ساده تر از اون هم باشه اما من بی خبرم)
    2-مدار مربوط به نگه داری ساعت و تاریخ:
    راحتترین راه استفاده از یه آی DS1307 و باطری بک پ هست که با اون میتونید همیشه زمان رو داشته باشید، به راحتی به میکرو متصل میشه و کتابخانه های آماده توی هر کامپایلری برای خواندن و نوشتن از اون موجوده
    3- بخش مربوط به ذخیره اطلاعات رو کارت حافظه
    در مورد این بخش به یاد این بیت بیفتید که "کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من!" باید دست به کار بشید و با کتابخانه fat یا ff.h آشنا بشید التبه خوشبختانه اطلاعات خوبی در این زمینه توی انجمن ای وی آر موجوده و یه پست ثابت هم وجود داره که اگه کامل مرورش کنید همون کفایت میکنه(یکی از دوستان زحمت کشیده و گام گام آموزش داده)
    هر سه بخش رو شاید بشه با یک میکرو کنترل کرد اما برای عملکرد بهتر میتونید دوبخش اول رو با یه میکرو و بخش سوم رو با یه میکروی مستقل و درارتباط با میکروی اول کنترل کنید

دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییتون :biggrin:
      یک سوال فنی avr ها کلا تا چند گیگ میکرو sd ساپرت میکنه؟
      من یک مدت زمان زیادی میخوام اطلاعات بگیره
      بعد کلا مصرف برقش چطوری میشه یعنی چطور میتونم اندازه گیری کنم با یه باطری چقدر دووم میاره
      یا ایا میشه avr یه مدت خیلی زیادی روشن نگه داشت؟
      بعد سنسور ds18b20 چطوره دقت لازم داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط prm2
        خیلی ممنون از راهنماییتون :biggrin:
        یک سوال فنی avr ها کلا تا چند گیگ میکرو sd ساپرت میکنه؟
        من یک مدت زمان زیادی میخوام اطلاعات بگیره
        بعد کلا مصرف برقش چطوری میشه یعنی چطور میتونم اندازه گیری کنم با یه باطری چقدر دووم میاره
        یا ایا میشه avr یه مدت خیلی زیادی روشن نگه داشت؟
        بعد سنسور ds18b20 چطوره دقت لازم داره؟
        خواهش میکنم
        در مورد چند گیگ که خودم 2 گیگ رو امتحان کردم و جواب داده اما بعضی از دوستان تا 8 گیگ رو هم جواب گرفتن ولی باتوجه به اینکه داده های شما متن هست همون دو گیگ تا مدت های طولانی میتونه اطلاعات رو ذخیره کنه
        در مورد مصرفش اگه از ادواتی مثل رله یا ادوات اپتوالکتریکی استفاده نکنید مدار مصرف چندانی نداره و سنسور ها و آی سی ها جریان زیادی نمیکشن بازهم استفاده از آی سی های کم مصرف مثل میکروی سری L و به کار گیری توابع کاهش مصرف میتونه کمک کنه، بهترین راه برای محاسبه هم اینه که بعد از تکمیل مدار جریان مصرفی ر و اندازه بگیرید و با توجه به توان باتری که با آمپر ساعت مشخص میشه میزان کارکرد مدار رو به دست بیارید
        میکرو میتونه 24 ساعته و 30 روز ماه رو بدون مشکل کار کنه اما نکات طراحی رو هم باید رعایت کنید، استفاده از کریستال خارجی، منبع تغذیه خوب و فعال کردن تایمر واچ داگ و سایر موارد لازم
        سنسوری که میفرمایید ازش بی اطلاعم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X