اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل از کار افتادن میکرو هام با ریختن برنامه C ( لطفا کمکم کنید )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل از کار افتادن میکرو هام با ریختن برنامه C ( لطفا کمکم کنید )

نمیدونم , ایشالا که درست شه ولی من با پروگرامر هاتل تا این لحظه به چنین مشکلی بر نخوردم . البته بعضی وقتها میکرویی که میزنم بهشو نمیشناسه ولی یه خورده که باهاش ور میرم درست میشه
    دعا پشتِ دعا برای آمدنت
    گناه پشــــــتِ گناه برای نیامــدنت
    دل درگــیر ، مــیان این دو انتخــــــــــــــــــــاب
    کــــــــــــــدام آخر ؟ آمـــدنـت یا نیامدنـــــــــــــــــــــــت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی ب
      نمیدونم , ایشالا که درست شه ولی من با پروگرامر هاتل تا این لحظه به چنین مشکلی بر نخوردم . البته بعضی وقتها میکرویی که میزنم بهشو نمیشناسه ولی یه خورده که باهاش ور میرم درست میشه
      مرسی یه دنیا تشکر از راهنماییاتون . حتما هاتلو میخرم . روو میکروم هم باز کار میکنم شاید بتونم مشکلشو پیدا کنم .

دیدگاه

دوست عزیز تو صحبتهات فهمیدم پروگرامرت دست ساز هست اما نگقتی یو اس بی هست یا نه این پرو گرامر که با مگا 8 ساخته میشه واله یه المانیه با کد وژن کار نمیکنه اگرم کارکنه برنامه رو اشتباه پیاده میکنه مثلا" برنامه رو با بسکام نمیشد روش بریزم می ریخت ولی فالت داشت اما با برنامه etreme burner درست ریخته میشد . یه نکته ای شما گفتید میکرو تو مدار کار میکنه خوب از پایه xtal1 تو مدار که پالس به میکرو میره سیم یکشید یه میکرو روی پروگرامر گراند اون مدارو به گراند پروگرامر نصب کن ببین پروگرامرت میرو رو میشناسه (در اصل استفاده کردن کریستال و وصل کردن اون به xtal1در زمانی که میکرو روی پروگرامر و به برنامه وصل هست) موفق باشی.
        کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
        اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
        فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

من نمیدونم اما فکر کنم spi رو غیر فعال کردی.

دیدگاه

دلیل اینکه میکرو رو برد کار میکنه اما با پروگرمر شناسایی نمیشه دو چیز میتونه باشه:

1: پروگرمرتون فاقد کریستال برای میکرو تحت پروگرم شدنه
            2: فیوزبیت RESET میکرو رو فعال کردی و دیگه پایه RESET نداری بنابراین میکرو شناسایی نمیشه.

اگه مورد اول درسته می تونی وقتی میکرو رو پروگرمر میزاری یه کریستال رو هم با دست به میکرو وصل کنی و فیوزبیتا رو به حالت قبل برگردونی
            اگر هم مورد دوم درست باشه باید یه fusebit doctor درست کنی و فیوزبیت ها رو به حالت سابق برگردونی.

پروگرمر شما هم usbAsp هستش که کارش درسته و مشکلی نداره مخصوصا با همین نرم افزار progisp که شما داری عالی کار میکنه.مشکل شما فقط به دلیل ناگاهی در استفاده از نرم افزار پیش اومده.

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abin66
              دوست عزیز تو صحبتهات فهمیدم پروگرامرت دست ساز هست اما نگقتی یو اس بی هست یا نه این پرو گرامر که با مگا 8 ساخته میشه واله یه المانیه با کد وژن کار نمیکنه اگرم کارکنه برنامه رو اشتباه پیاده میکنه مثلا" برنامه رو با بسکام نمیشد روش بریزم می ریخت ولی فالت داشت اما با برنامه etreme burner درست ریخته میشد . یه نکته ای شما گفتید میکرو تو مدار کار میکنه خوب از پایه xtal1 تو مدار که پالس به میکرو میره سیم یکشید یه میکرو روی پروگرامر گراند اون مدارو به گراند پروگرامر نصب کن ببین پروگرامرت میرو رو میشناسه (در اصل استفاده کردن کریستال و وصل کردن اون به xtal1در زمانی که میکرو روی پروگرامر و به برنامه وصل هست) موفق باشی.
              بله دست سازه دوست خوبم . با usb کار میکنه . و با مگا 8 هم ساخته شده . برای مگا 8 از کریستال 12 استفاده شده و برای بقیه میکرو ها هم که قراره برنامه بریزیم تووش سر راهش کریستال 4 قرار داره . نمیدونم پروگرامرم چه خاصیتی داره که اصلا توسط بسکام و کد ویژن شناسایی نمیشه و فقط باید نرم افزار usbasb کار میکنه .

دیروز رفتم همونجایی که پروگزامرو خریدم ، یه آقای خیلی با محبتی هم هست . میکروهامو با پروگرامرش تست زد و گفت همشون سالمن ولی بهش گفتم میشه پروگرامری که خودتون دارید برای منم بسازید . اینو گفتم موضوع رو عوض کرد .

فکر کنم من مشکلم از پروگرامر باشه . آقا امیر عزیز راهنماییم کرد که برم tnm یا هاتل بگیرم . ولی هزینه tnm رو ندارم . هاتل رو بگیرم فکر کنم بهتر باشه .

نوشته اصلی توسط امیر . م
              من نمیدونم اما فکر کنم spi رو غیر فعال کردی.
              نه امیر جان . به spi دست نزده بودم . مشکلم از پروگرامر بود . نمیدونم چرا میکروم توو پروگرامر خودم کار نمیکنه ولی توو پروگرامر فروشنده خوب کار میکرد .

نوشته اصلی توسط FUBA
              دلیل اینکه میکرو رو برد کار میکنه اما با پروگرمر شناسایی نمیشه دو چیز میتونه باشه:

1: پروگرمرتون فاقد کریستال برای میکرو تحت پروگرم شدنه
              2: فیوزبیت RESET میکرو رو فعال کردی و دیگه پایه RESET نداری بنابراین میکرو شناسایی نمیشه.

اگه مورد اول درسته می تونی وقتی میکرو رو پروگرمر میزاری یه کریستال رو هم با دست به میکرو وصل کنی و فیوزبیتا رو به حالت قبل برگردونی
              اگر هم مورد دوم درست باشه باید یه fusebit doctor درست کنی و فیوزبیت ها رو به حالت سابق برگردونی.

پروگرمر شما هم usbAsp هستش که کارش درسته و مشکلی نداره مخصوصا با همین نرم افزار progisp که شما داری عالی کار میکنه.مشکل شما فقط به دلیل ناگاهی در استفاده از نرم افزار پیش اومده.

موفق باشید
              ممنونم از لطفتون دوست عزیز . دقیقا درست گفتید. مشکلم به خاطر عدم گاهی کافی از پروگرامر و نرم افزارش هست . 5 ماه هست که avr رو بدون استاد و معلم ، با کمک بچه های سایت شروع کردم و تا آخر بهار با بسکام کار میکردم و از تابستون C رو شروع کردم و الان با C کار میکنم . و امیدوارم بتونم با راهنمایی های شما دوستای خوبم و تلاش خودم همه چیزو یاد بگیرم .
              راستش دوست خوبم پروگرامرم کریستال 4 مگا سر راه زیف داره . حتی میکروهای 8 مگا رو خوب پروگرام میکنه ، تنها دردسرش فقط با میکروهای 16 و 32 هست . راستش خسته شدم از این پروگرامر و بازی در آوردناش ، واسه همین به توصیه امیر عزیز امروز یه پروگرامر هاتل سفارش دادم.

اون مدار avr doctor هم قطعاتشو گرفتم و خیلی مایلم درستش کنم . ولی دقیقا نمیدونم کار اون مدار چیه. برای تموم فیوز بیت ها کاربرد داره؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

واسه همین به توصیه امیر عزیز امروز یه پروگرامر هاتل سفارش دادم.
                مبارکه.مراقب باش میکروهای جدیدی رو باهاش شهید نکنی بعد بگی این پروگرمر هم واسه ما پروگرمر نشد
                اون مدار avr doctor هم قطعاتشو گرفتم و خیلی مایلم درستش کنم . ولی دقیقا نمیدونم کار اون مدار چیه. برای تموم فیوز بیت ها کاربرد داره؟؟؟؟؟؟؟
                بله.

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
                  مبارکه.مراقب باش میکروهای جدیدی رو باهاش شهید نکنی بعد بگی این پروگرمر هم واسه ما پروگرمر نشد بله.

موفق باشید
                  ممنونم مهندس . امروز پروگرامر هاتل به دستم رسید . از صبح تا حالا با میکروم هر جوور که میشد کشتی گرفتم :mrgreen: و انداختمش توو پروگرامر و خوشبختانه هیچ مشکلی برام پیش نیومد . :applause:

مشکلم از پروگرامر متفرقه ای بود قبلا خریده بودم که خوشبختانه با هاتل حل شد

دیدگاه

سلام
                    منم امروز همین مشکل برام پیش اومد. یک برنامه با کد ویژن نوشته بودم که بریزم روش ولی آی سی دیگه شناسایی نمیشه. رو یک میکروی دیگه همین کار را کردم اونم به همین سرنوشت دچار شد. پروگرامر من مولتی avr همین سایت هست. ولی تجربه عجیبی بود. حالا نمی دونم میشه این میکرو ها رو زنده کرد یا نه؟
                    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X