اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل شارژ باتری خورشیدی با Avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل شارژ باتری خورشیدی با Avr

سلام خدمت همه دوستان
    من می خوام که مهتابی خونه خودم رو با انژی خورشیدی راه بندازم ولی مشکلات زیر رو جلوی رو دارم.
    1-نمیدونم چه باطری رو انتخواب کنم(ولتاژ؟ جریان؟ نوع؟ توان؟)
    2-مدار کنترل شارژ رو ندارم(ولی دوست دارم میکروی مورد استفاده Avr باشه،چون باش کار کردم)
    3-نحوه اینورت کردن و مدار اون به چه صورت هست
    4- سلول خورشیدی مناسب رو باید از چه سایتی بخرم (در حد 20 وات و 24 ولت و جریان ...)
    5-همین دیگه یعنی آک آک هستم :rolleyes:
    6-البته الکترونیک کار کردم ،برنامه نوشتم و ...(این رو گفتم که امیدوار بشین و نگین اوووووووووه طرف رفته سنگ بزرگ ورداره) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

پاسخ : کنترل شارژ باتری خورشیدی با Avr

سلام شما برای ساخت کنترلر که خودم تو آخراشم باید از یه مدار باک استفاده کنی البته با کنترل مقدار جریان و ولتاژ باتری و سولار .
    باتری میتونه هر نوعی باشه البته لید اسید از همه بهتره
    بعد محاسبه کنی تو طول شب چقد روشنه
    برا سولار 24 ولت خوبه و واتش هم باید حساب کنی که مقدار آمپر بر ساعت باتریت چقده که بتونی مثلا تو 5 ساعت نور آفتاب بتونه باتریتو کاملا شارژ کنه
    اگه بتونی از ال ای دی استفاده کنی بهتره طوری که احتیاج به اینورت کردن نداشته باشی حالا اگه خواستی مدار فراونه که اون هم مطابق با توان لامپت ترانس و ترانزیستور هاشو انتخاب کن
    راه اندازی enc28j60 و enc424j600 برای RL-TCPnet

راه اندازیks0108 با emwin

راه اندازی lcd7 اینچ با داریور داخلی stm32f429

دیدگاه

سلام دوست من
      ممنون از جوابتون ولی من چند تا چیز رو نفهمیدم
      1-باک چیه؟
      2-چیزی که به من گفتن این هست که هر نوع باتری کنترلر خاص خودش رو داره
      3-منظور باتری 24 بود؟ جریانش چقد باشه که با اینورت کردنش بشه لامپ یا مهتابی رو روشن کرد؟
      4-سولار چن ولت وچند وات وچه مقدار جریان داشته باشه؟
      5-امکانش هست که مدار خودتون رو برام ارسال کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arm_avr

1-باک چیه؟
        2-چیزی که به من گفتن این هست که هر نوع باتری کنترلر خاص خودش رو داره
        3-منظور باتری 24 بود؟ جریانش چقد باشه که با اینورت کردنش بشه لامپ یا مهتابی رو روشن کرد؟
        4-سولار چن ولت وچند وات وچه مقدار جریان داشته باشه؟
        5-امکانش هست که مدار خودتون رو برام ارسال کنید؟
        1-اینو باید تو درس منبع تغذیه خونده باشید .این هم یه جزوه مفید و مختصره http://oktayghaan.loxblog.com/post/162/%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84%20%D8%A8%D8%A7%DA%A9%20%D 9%88%20%D8%A8%D9%88%D8%B3%D8%AA.htm
        2-بله هر باتری مشخصات شارژ خودشو داره تو دفترچه راهنماش یا تو اینترنت میتونی پیدا کنی
        3-نه منظور سولار بود.فک کنم 19.5ولت هستن جریانش هم به بزرگی سولار بستگی داره که کلا وات نامیده میشه
        4-اونو خودت باید مطابق با میزان توان باتری +30% اضافه تر
        5-شرمنده مدار من برا تجاریه
        راه اندازی enc28j60 و enc424j600 برای RL-TCPnet

راه اندازیks0108 با emwin

راه اندازی lcd7 اینچ با داریور داخلی stm32f429

دیدگاه

سلام مهندس
          من سولار 17 ولت 1100 میلی آمپر 20 وات دارم
          1- برای این سولار چه باتری انتخواب کنم(ولتاژ-جریان-نوع)
          2-یه سوال دیگه هم دارم و اون این هست که میگن مهتابی یک دهم(1/) آمپر Ac میکشه ،آیا این آمپر با 1/ dc برابر هست یا تفاوت داره
          3-اون باتری رو که معرفی میکنید چند ساعت میتونه (با احتساب اتصال به اینورتر) مهتابی 40 وات رو روشن کنه و چند ساعت طول میکشه تا شارژ بشه (لطفا اگه فرمولی داره معرفی کنید)

دیدگاه

سلام مهندس
            منظور من از اینکه سولار 17 ولت 1100 میلی آمپر 20 وات دارم اینه که قصد خرید دارم اگه شما بهترش رو سراغ دارین معرفی کنید(خرید اینترنتی)

دیدگاه

به نظر من بیا اول روش شارژ لید اسید رو یاد بگیر ... بعدیاش اتوماتیک دسگیرت میشه ...

دیدگاه

سلام امیر جون
                چون من عجله دارم اینا رو مطرح کردم ولی در کل حرف مشا کاملا درسته مهندس

اضافه شده در تاریخ :
                سلام مهندس dellfogostar
                من سولار 17 ولت 1100 میلی آمپر 20 وات دارم
                1- برای این سولار چه باتری انتخواب کنم(ولتاژ-جریان-نوع)
                2-یه سوال دیگه هم دارم و اون این هست که میگن مهتابی یک دهم(1/) آمپر Ac میکشه ،آیا این آمپر با 1/ dc برابر هست یا تفاوت داره
                3-اون باتری رو که معرفی میکنید چند ساعت میتونه (با احتساب اتصال به اینورتر) مهتابی 40 وات رو روشن کنه و چند ساعت طول میکشه تا شارژ بشه (لطفا اگه فرمولی داره معرفی کنید)
                منظور من از اینکه سولار 17 ولت 1100 میلی آمپر 20 وات دارم اینه که قصد خرید دارم اگه شما بهترش رو سراغ دارین معرفی کنید(خرید اینترنتی)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X