اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل عجیب با ارتباط سریال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل عجیب با ارتباط سریال

سلام
    من برای یه کاری لازم دارم از پورت سریال استفاده کنم ولی یه مشکلی هست بعضی وقتا به جای کاراکتر های اسکی بیشتر از 40 هگز چرت و پرت میده مثلا تو اینجا زدم از فکر کنم 20 هگز تا صدو خورده ای بفرسته به پورت ولی در سه بار خروجی گرفتن به سه خروجی مختلف رسیدم
    !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ءBأDاFاHIJKLMNدPرRسTصV&#215 ;XظZغ\ف^_`abcdefçhéjëlیnïpٌrَt ُv÷xùz{

!"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ءBأDاFاHهJثLحNدPرRسTصV&#215 ;XظZغ\]^_`abمdefghijklmnopqrَtُv÷xùz{

!"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ءBأDاFاHهJثLحNدPQRسTصV&#215 ;XظZغ\ف^ک`لbمdهfçhéjëlیnopqrstuv&#2 47;xùz{
    دقت کنید تا 40 هگز همواره درسته ولی ازونجا به بعد قاطی میکنه میکرو م مگا 16 هست ،، نوع متغیری که باهاش putchar میکنم هم عوض کردم (از ترس اور فلو) ولی درست نشد حتی عدد اسکی ای که میفرستم هم درسته ولی خروجی اشتباهه
    دقت کنید فقط این 3 تا خروجی نیست هر دفعه یه خروجی میده،، چون از یک جایی به بعد اشتباه میشه پس از نویز هم نیست باود ریت و پیریتی و استاپ ها و ... هم درستن حتی از کامپیوتر درست ارسال میشه ولی از میکرو درست نمیره
    max232 ام رو هم عوض کردم نشد

head<=
    ...تشکر خدا...
    [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

پاسخ : مشکل عجیب با ارتباط سریال

سلام
    دوست عزیز معجزه نمیشه کرد لطفاً برنامه را بذار تا بشه مشکلش را پیدا کرد احتمال قوی مربوط به برنامه نویسی هست
    ولی اگه به برنامه اطمینان 120% داری موارد زیر را چک کن

1- از کریستال 11.0592MHz استفاده کنید
    2-از عدم نویز پذیری مدار مطمئن شوید

موفق باشید
    امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abbas Sarami
      سلام
      دوست عزیز معجزه نمیشه کرد لطفاً برنامه را بذار تا بشه مشکلش را پیدا کرد احتمال قوی مربوط به برنامه نویسی هست
      ولی اگه به برنامه اطمینان 120% داری موارد زیر را چک کن

1- از کریستال 11.0592MHz استفاده کنید
      2-از عدم نویز پذیری مدار مطمئن شوید

موفق باشید
      برنامه ی خاصی نداشت یک فور بود که یک متغییر رو پوت کر میکرد و اضافه میشد

میکرو رو عوض کردم با کمال تعجب درست شد باورم نمیشه که که یک قسمت از سخت افزار مشکل داشته باشه و بقیش کاملا سالم کار کنه

head<=
      ...تشکر خدا...
      [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

چرا میکرو رو عوض کردی!؟
        باید همون اولی هم درست کار کنه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
          چرا میکرو رو عوض کردی!؟
          باید همون اولی هم درست کار کنه!
          ok بهش میگم
          شرمنده همون برنامه رو روی یکی دیگه پروگرم کردم درست کار کرد ...
          سخت افزار دستم نیست اسکرین شات بگیرم ولی یه عکس ازش گرفته بودم که توش مانیتور هم بود شاید جالب باشه

head<=
          ...تشکر خدا...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X