اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سنسور ldr
Collapse
X
-
پاسخ : سنسور ldr
اول اینکه وقتی کمش میکنم مقدارش زیاد میشه!!!
دوم اینکه چون از adc دارم استفاده میکنم نمیدونم چجوری باید توی codevision تبدیلش کنم که عدد درست رو روی lcd نشون بده
این هم زیر برنامه
کد:#define ADC_VREF_TYPE 0x00 // Read the AD conversion result unsigned int read_adc(unsigned char adc_input) { ADMUX=adc_input | (ADC_VREF_TYPE & 0xff); // Delay needed for the stabilization of the ADC input voltage delay_us(10); // Start the AD conversion ADCSRA|=0x40; // Wait for the AD conversion to complete while ((ADCSRA & 0x10)==0); ADCSRA|=0x10; return ADCW; }
کد:ADMUX=ADC_VREF_TYPE & 0xff; ADCSRA=0x81; unsigned int a; a=read_adc(1);
-
خیلی ممنونم که جواب دادین
نوشته اصلی توسط reza javaheryجای مقاومت رو با ldr عوض کن درست میشه اینو خود کامپایلر تولید میکنه برای دریافت مقدار Adcoo:
توی wizard تنظیمش میکنم درسته خودش اندازه میگیره اما عددی که نشون میده یکسان نیست با عدد سنسور و نیاز به تغییر داره
برای دما از این تغییر استفاده میکنیم که جواب میده اما برای ldrو بلد نیستم
کد:temprature=read_adc(2); tem=(float)temprature/4; itoa(tem,sss); lcd_puts(sss);
من دنبال راهم...
دیدگاه
-
دوست عزیز به جای استفاده از مقاومت ثابت بهتره از یه پتانسیومتر استفاده کنید تا توانایی کالیبره کردن سنسور رو هم داشته باشین.
و در ضمن شما یه بار به اضای بیشترین و کمترین درصد نور اعداد رو به دست بیارین ببینید چی میشه.
راستی پروتئوس رو بیخیال بشید بهترهچرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
محصولات
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط zahra-65کسی تا به حال از این سنسور استفاده نکرده؟ :angry:
.The best question deserves a better answer
=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
«پناه»می برم «به خدا»
از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .
دیدگاه
-
هدف از درخواست سورس مشاهده ریجستر adc بود :agree:
نحوه بستن LDR
عددی که در کنار LDR ظاهر میشود میزان نور بر حسب LUX است که میزان نور دریافتی را مشخص میکند
در ضمن اگر ولتاژ رفرنس شما2.56 است مقاومت سومی را بین LDR و مقاومت 10 کیلو بزارید که مقدار از 2.56 تجاوز نکند.The best question deserves a better answer
«پناه»می برم «به خدا»
از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .
دیدگاه
-
بله
میتوانید ولتمت را حذف کنین.The best question deserves a better answer
«پناه»می برم «به خدا»
دیدگاه
-
اشکال از برنامه نویسی است.The best question deserves a better answer
«پناه»می برم «به خدا»
دیدگاه
دیدگاه