اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با راه اندازی lm335

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با راه اندازی lm335

سلام
    من یه سنسور lm335 رو روی بردبورد راه انداختم ولی مشکلی که هست دمای نشون داده شده ثابت نیست و مرتبا تغییر میکنه...(مثلا بین 25 تا 28)

نمیدونم مشکل از نویزه یا چیز دیگه...واسه تغذیه از ولتاژ USB کامیوتر استفاه میکنم....روی خط تغذیه یه خازن 100نانو و یک خازن 100 میکرو گذاشتم...

کار دیگه ای هست که باید بکنم؟
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

پاسخ : مشکل با راه اندازی lm335

مدار و برنامه رو پلود کن .
    [img width=65 height=100]http://s1.picofile.com/file/7243484622/untitled.bmp[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ♣Milad
      مدار و برنامه رو پلود کن .
      بفرمایید خدمت شما :

http://www.mediafire.com/download/fmlduewh0kecztb/1.zip

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
        سلام
        من یه سنسور lm335 رو روی بردبورد راه انداختم ولی مشکلی که هست دمای نشون داده شده ثابت نیست و مرتبا تغییر میکنه...(مثلا بین 25 تا 28)

نمیدونم مشکل از نویزه یا چیز دیگه...واسه تغذیه از ولتاژ USB کامیوتر استفاه میکنم....روی خط تغذیه یه خازن 100نانو و یک خازن 100 میکرو گذاشتم...

سلام خسته نباشی 1- تا جای که میتونی از lm35dz استفاده کن راحتره تنظیمش 2-برای اینکه هی عدد تغیر نکنه 3 تا کار میتونی بکنی : اول اینکه فرکانس ADC رو کم کنی. اینجوری نویزم کم میفته------- دوم اینکه delay_ms() بزاری تویه دستورت بهتره سوم اینکه جلوی خروجی سنسور یه خازن چنذ نانو بزار
        hi miami

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pesare shoja
          سلام خسته نباشی 1- تا جای که میتونی از lm35dz استفاده کن راحتره تنظیمش 2-برای اینکه هی عدد تغیر نکنه 3 تا کار میتونی بکنی : اول اینکه فرکانس ADC رو کم کنی. اینجوری نویزم کم میفته------- دوم اینکه delay_ms() بزاری تویه دستورت بهتره سوم اینکه جلوی خروجی سنسور یه خازن چنذ نانو بزار
          سلام دوست عزیز
          کریستال 8مگ گذاشتم...فرکانس رو تقسیم بر 128 کردم ...تاخیر 1ثانیه ای هم قرار دادم...
          حالا هر یک ثانیه یک بار تغییر میکنه ولی بعد از حدودل 10 مین ثابت میشه...به نظرتون استفاده از USB واسه تغذیه مشکلی پیش نمیاره؟...ممکن نویز کامپیوتر یا یرد یورد یاعثش بشه؟

www.intelart.ir

دیدگاه

یه بار هم با باتری قلمی امتحان کن.بله احتمال داره میکرو هنگ میکنه. اگه حل نشد بازم بگو
            hi miami

دیدگاه

یه بار هم با باتری قلمی امتحان کن.بله احتمال داره میکرو هنگ میکنه. اگه حل نشد بازم بگو
              دوست عزیز درست شد :nice:
              ولی به جای باتری قلمی از شارژر گوشی استفاده کردم....با USB یه بازه تغییرات بین 25 و 32 داشت!!!
              الان بعضی وقتا یه درجه بالا میره باز برمیگرده...
              به نظر شما از شارژر گوشی واسه تغذیه مدارات میکرو استفاده کنم؟
              خود شما از چی استفاده میکنی؟
              ولتاژ خروجی شارژر گوشی 5.56 هستش...واسه میکرو ضرر نداره این طوری؟
              ممنونم ازت

www.intelart.ir

دیدگاه

من از سویچینگ 12v 30A استفاده میکنم :smile: بستگی به کاربردت داره. بهتره حداقل یه منبع 7 ولت 2 آمپر دیاشته باشی بعد با رگلاتور بدی به میکروت.
                سعی کن از 5 ولت تمیز استفاده کنی . چون میکروت توی طولانی مدت خراب میشه .
                hi miami

دیدگاه

من از سویچینگ 12v 30A استفاده میکنم :smile: بستگی به کاربردت داره. بهتره حداقل یه منبع 7 ولت 2 آمپر دیاشته باشی بعد با رگلاتور بدی به میکروت.
                  سعی کن از 5 ولت تمیز استفاده کنی . چون میکروت توی طولانی مدت خراب میشه .
                  شرمنده اگه زیاد میپرسم...
                  نمیشه یه دیود زنر 5 ولتی وصل کنم یه پایه های شارژر یعد از دو سر دیود تغذیه میکرو رو وصل کنم؟
                  ترانس و رگولاتور دارم ولی اینجوری حملش سخت میشه... oo:

www.intelart.ir

دیدگاه

دوست عزیز درست شد :nice:
                    ولی به جای باتری قلمی از شارژر گوشی استفاده کردم....با USB یه بازه تغییرات بین 25 و 32 داشت!!!
                    الان بعضی وقتا یه درجه بالا میره باز برمیگرده...
                    به نظر شما از شارژر گوشی واسه تغذیه مدارات میکرو استفاده کنم؟
                    خود شما از چی استفاده میکنی؟
                    ولتاژ خروجی شارژر گوشی 5.56 هستش...واسه میکرو ضرر نداره این طوری؟
                    ممنونم ازت

ببخشید ، شما سنسور LM335آ‌ را بدون کالیبره کردن ، درست جواب گرفتید. سنسور LM335 من دما را 5 درجه بیشتر نشان می دهد!!!!

دیدگاه

سلام

ببین من هم همین مشکلو داشتم.
                      تو LM35 ولتاژ پایه ها خیلی مهمه. کاری که اول از همه باید بکنی چون رو برد بورد کار میکنی همه گراندهاتو چک کن. گراندهات همه باید صفر مطلق باشه. حتی یک ذره ولتاژ تو پایه گراند قابل قبول نیست. حالا اگه دیدی گراندهات مشکل داره سیمهاتو دقیقا تو خود پایه هایی که گراند هست بزن یعتی تو خونه پایینیش نباشه. کار بعدی اینه که یک خازن 100 نانو از پایه vref به زمین بزنی حتما و یک خازن 100 نانو هم بین vcc و گراند بزن. یک بار دیگه تاکید میکنم گراندهات صفز مطلق باشه چیزی تو این فروم ندیدم کسی بگه(LM35 به ولتاژ فوق العاده حساسه ). ولتاژ پایه ADC هم دقیقا همون ولتاژی باشه که سنسورت خروجی میده. تو خط برنامه هم نیازی نیست زیاد نمونه برداری کنی. تو مثلا هر 5 ثانیه 8 بار خوبه. اگر از ولتاژ 2.56 داخلی استفاده میکنی که ولتاژ خوبی هست اول ولتاژ پایه Vref رو بگیر ببین چنده (احتمالا 2.62 هست) تو برنامه در قسمت محاسبات ضرب در 2.62 کن.
                      خاطرت هم جمع نویز زیاد روش اثر نمیذاره اگه گذاشت ... یه 1000 میکرو بین vcc و گراند کارو تموم میکنه.
                      موفق باشی

دیدگاه

شرمنده اگه زیاد میپرسم...
                        نمیشه یه دیود زنر 5 ولتی وصل کنم یه پایه های شارژر یعد از دو سر دیود تغذیه میکرو رو وصل کنم؟
                        ترانس و رگولاتور دارم ولی اینجوری حملش سخت میشه... oo:
                        سلام خواهش. ببخشید اگه دیر جواب میدم. مشغول یه پروژه هستم.بله میشه ولی فقط برای شارژ ساده از این کار استفاده کن نه منبع های پر وات.
                        اگرم که حداقل 7 ولته رگلاتور نصب کن. موفق باشی
                        hi miami

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X