سلام من می خوام یه پروگرمر avr بخرم نمی دونم چه ویژگی هایی باید داشته باشه .ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
خرید پروگرمر avr
Collapse
X
-
درایور شبکه و nRF24L01
کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
دیدگاه
-
پاسخ : خرید پروگرمر avr
سلام
بنده به شما پروگرامری پیشنهاد می کنم که شرایط زیر را داشته باشد
1- Usb داشته باشد که مصیبت پورت رو نداشته باشید
2-روی خود پرو گرامر حتما یه میکرو داشته باشه که پالس تولید کنه که اگه فیوز بیت های کلاک رو جا به جا انتخاب کردی بتونی باهاش میکرو رو احیا کنی
3-حتما از تکنولوژی Rs232/Ft232 یا Ft245 )stk200/300) استفاده کنه
4-قیمتش مناسب باشه(برای کار های آموزشی و شروع و نیمه حرفه ای)
من خودم رفتم بازار و تقریبا یه پروگرامرSTK500 ؛ 35هزار تومنی فکر کنم برای نو آوران بود خریدم ازش راضیم؛رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط pesare shojahttp://eshop.eca.ir/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B1%D 9%87%D8%A7/489-multi-avr-programmer.html
از همه بهتر اینه.گول قیمت کمو نخور یه برنامه نویس باید یه پروگرمر قوی و همه فن داشته باشه.
سرعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساپورت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هسته راه انداز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مقایسه کنید با tnm.سرعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ساپورت؟(arm_avr_pic_xmega_st_toshiba_nec_intel_eep rom_,...)
هسته راه انداز؟؟؟؟(fpga(
تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....
تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........
دیدگاه
-
STK500 رو سرعتشو دیدم حرف نداره. نسبت به USBASP خیلی سر تره.
یه زمانی تو بازار MK2 غیر اصل هم بود که XMEGA هم پرگرم میکرد، ولی نشنیدم که کارش چه جوریا بوده و کسی ازش راضی بوده یا نه.
اینجا کسی باهاش کار کرده؟ (MK II که MK2 : ام کا تو خونده میشه);()((void (*)(void))0x0000))
دیدگاه
-
من با اکثر پراگرامرهای بازار کار کردم ولی هیچ کدوم درست حسابی نیستن . هیچ کدوم جای اولین پروگرامر منو نمی دن stk300 با پورت lpt با هزینه هزارتومان.
ولی mkII بنظرم خوب اومد ولی stk500 هم ویژگی های خاص خودشو داشت . الان من stk500 جام جم و گرفتم ولی زیاد ازش راضی نیستم هی خطا می ده میذاری روی کریستال خارجی پروگرام نمی کنه باید از خارج کریستال وصل کنی .
اگه پول داشتی mkII اورجینالو بگیر اگه زیاد با فیوز بیت ها کار نمی کنی stk200/300 وگرنه stk500 بگیر یا خودت یه stk600 بساز .
نوشته اصلی توسط SAJAD-GSTK500 رو سرعتشو دیدم حرف نداره. نسبت به USBASP خیلی سر تره.
یه زمانی تو بازار MK2 غیر اصل هم بود که XMEGA هم پرگرم میکرد، ولی نشنیدم که کارش چه جوریا بوده و کسی ازش راضی بوده یا نه.
اینجا کسی باهاش کار کرده؟ (MK II که MK2 : ام کا تو خونده میشه)یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منورشما به این میگین پروگرامر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساپورت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هسته راه انداز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مقایسه کنید با tnm.سرعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ساپورت؟(arm_avr_pic_xmega_st_toshiba_nec_intel_eep rom_,...)
هسته راه انداز؟؟؟؟(fpga(
hi miami
دیدگاه
دیدگاه