این یه فرستنده با مدولاسیون ASK هستش . و فرکانس شم با ولتاژ تغییر میکنه! ایتالیاای دیگه :biggrin:
ببین آقا مجتبی
اولا این ماژول از پروتکل سریال استفاده میکنه.یعنی به پایه TX سریال میکرو وصله.
دوما تا ولتاژ 3.5 ولت تحمل میکنه. یعنی چی؟ یعنی اون میکرو که بهش وصله از نوع L هستش.
حالا اگه شکل میکرو رو بکشی و بگی به کدوم پایه وصله، میشه حدس زد از چه میکروی استفاده میکنه.
در مرحله بعد نمی دونم چقد میکرو بلدی یا نه ، یه راهی هست اینه که خروجی رو وصل کنی به ADC میکرو با فرکانس کلاک 16MHZ و هرچقدرم فرکانس سمپلینگت بیشتر باشه بهتره.بعد اون نمونه هارو بریزی تو آرایه ها ذخیره کنی.بعد اون آرایه ها رو بریزی تو کارت حافطه بعدم اونو بدی به متلب تا شکلشو برات بکشه. بعدم برای هر کلید میشینی میبنی با شکل موج مرج سریال چه فرقی کرده. اون فرق ها میشه کدهای ارسالی.یا هم میشه توی لب ویو این کارو کرد
یعنی یه مبدل سریال به usb بخری بزنی به کامپیوترت و اونو وصل کنی به لب ویو. و مقایسه اش کنی .
خب چرا به جای این کار، فرکانسش رو گیر نیاره و یه قسمتش رو بزنه به میکرو خودش(سریالش) و بخونه؟ اینطوری که بهتره؟
بله اونم میشه ولی فقط فرکانس اش نیس که !
هرجور راحته منکه با متلب راحترم
چی دیگه هست؟
تازه علاوه بر راه شما و راه اول من، من یه راه دیگه هم می تونم پیشنهاد بدم که البته به نظر من لازم نیست. کاربر می تونه یه تایمر کانتر رو با فرکانس ارسال ست کنه تا با هر بار اورفلو مقدار باینری رو بخونه. اینم حتی میشه.
چی دیگه هست؟
تازه علاوه بر راه شما و راه اول من، من یه راه دیگه هم می تونم پیشنهاد بدم که البته به نظر من لازم نیست. کاربر می تونه یه تایمر کانتر رو با فرکانس ارسال ست کنه تا با هر بار اورفلو مقدار باینری رو بخونه. اینم حتی میشه.
من حرف شمارو قبول دارم ولی اول باید baud rate شو بدونه بعد communication parameters بعدم mode شو. این میشه 12*11*5 حالت :|
دیدگاه