اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقایسه 2 رشته از طریق سریال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مقایسه 2 رشته از طریق سریال

سلام
    من می خوام از طریق سریال یک رشته رو بگیرم و اگر همونی بود که می خوام، یک کاری برام انجام بده !
    ولی هرکاری می کنم نمیشه :(
    بحثی تو ضعیف بودنم واسه برنامه نویسی نیستا !
    ولی هرکالری می کنم جواب نمیده !
    stricmp هم استفاده کردم، جوب نمیده
    کسی نمونه برنامه داره از طریق پورت سریال یه رشته رو بگیریم و مقایسه کنیم ؟
    راهنمایی ؟

پاسخ : مقایسه 2 رشته از طریق سریال

برنامتو بزار
    .The best question deserves a better answer
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
    «پناه»می برم «به خدا»
    از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
    محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

پاسخ : مقایسه 2 رشته از طریق سریال

سلام

توی کدوم قسمت مشکل داری ؟ آیا رشته رو کاملا دریافت میکنی ؟

از اونجایی که با strncmp میخوای کار کنی فک کنم از زبان C داری استفاده میکنی ؟

برای اینکار از دستور strncmp(str1,str2,6) استفاده کن ! بجای دو آرگومان اولی اسم متغیرهای که حاوی کارکتر هستند رو بزار و تعداد حروفی رو هم که باید مقایسه بشن رو در آرگومان سوم وارد کن ! البته اگه میخوای دورشته کاملا با هم مقایسه بشن از دستور strcmp استفاده کن . در هر صورت اگه خروجی تابع صفر باشه یعنی دو رشته با هم برابر هستند !

نکته اول : برای استفاده از این توابع باید هدرفایل string.h رو به برنامه اضافه کنی !
      نکته دوم : در صورت استفاده از آرایه ، برای تبدیل ارایه به رشته باید آخرین بایت آرایه رو با \0 (کد null) پر کنی تا بتونی از توابع بالا استفاده کنی
      نکته سوم : درصورتیکه رشته دریافتی رو با یه رشته ی ثابت مقایسه می کنی باید (در کد ویژن) از دستورات strncmpf و strcmpf استفاده کنی
      نکته چهارم : نکته ای نبود :icon_razz: موفق باشی !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X