اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جواهری به اسم OLED 128x64 در فروشگاه!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جواهری به اسم OLED 128x64 در فروشگاه!

نوشته اصلی توسط phoenix2000
    ...حالا جدا از این حرفا بر و بچ این باعث نمیشه که من کتابخونه ای رو که گذاشتم فراموش کنم :mrgreen: :twisted:
    پس اگه کسی میتونه تحلیلش کنه .لطف کنه و بگه .ممنون از همگی
    چیزی که گذاشتی GUI هستش نه کتابخونه. یعنی اینکه برات دایره و مربع و... رسم میکنه و خودت باید واسه این نمایشگر پورتش کنی(کارهای مقداردهی اولیه و...). باید بگم که فوق العاده زیبا کدنویسی شده. توصیه میکنم که اگه توی کدنویسی زبان C مشکل داری همین کتابخونه رو توی بخش زبان C فروم بذاری تا برات بچه ها بگن که چطوری نوشته شده. استفاده از ساختارها و پوینترها اونم به صورت تودرتو واقعا کار رو حرفه ای نشون میده.(خیلی نکات آموزشی داره)
    خودت باید قسمت سخت افزاری رو مقدار دهی اولیه کنی و بعد با این GUI باهاش کار کنی. من رمق توضیح رو برات ندارم که بگم چطور کار میکنه. ولی اگه یادش بگیری می تونی باهاش روی هر نمایشگری کار کنی. ارزش کار کردن رو داره!

دیدگاه

دوستان برای خوندن مطالب تحلیل به تاپیک زیر مراجعه کنید.
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=100563.0
      باشد تا این OLED در حد حرفه ای راه بیفتد و راه را برای استفاده ی همگی از این ماژول باز کند :mrgreen:
      ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
      شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

سلام.
        راستش منم از این نمایشگرها خیلی خوشم اومده ولی فعلا وقت راه‎اندازی شونو ندارم.
        مختصر سرچی کردم تو نت و یه لینک از ebay پیدا کردم که فکر میکنم کمک بزرگی برا دوستان بکنه در راه‎اندازی این نمایشگر.
        هم دیتاشیت آی‎سی رو داره و هم 3تا برنامه به زبون C موجوده، پایین صفحه مورد نظر.
        اینم لینکش: http://www.ebay.com/itm/White-0-96-i...item4616981072

دیدگاه

در ادامه راه اندازی این موجود سرکش :angry:
          تصمیم گرفتم یه راه اندازی اولیه انجام بدم.بعد برم سراغ تحلیل و پورت کردن gui بالایی .
          در طی یه جستجوی زیر آبی به فایلی کم یاب دست یافتم :wow:که با avr این برنامه رو نوشته و نکته مهم هم اینه که خداروشکر با ارتباط موازی 8080 راه اندازی شده.(چیزی که مورد نیاز بنده بوده :cry2
          http://www.4shared.com/rar/6EaB7Hasce/_online.html
          بعد با یکسری تغییرات کد مربوطه رو روی میکرو ی پیک ریختم .و پروگرام کردم اما دریغ از عکس العملی . :angry: :angry: :cry2:
          حالا دوستانی که تجربه دارند یا دارن بررسی میکنن یه نگاه به کد بالا بندازن (خصوصا دوستانی که avrکارند)ببینن اوضاع چجوریاست.
          بعد موضوع دیگه ای که هست اینه که از کجا میشه فهمید که oled سالم هست یا نه؟و موضوع بعد هم این که پایه 2 با 56 یکی هست همین طور یکسری پایه های دیگه :
          http://eshop.eca.ir/lcd/1991-oled-96x64-08-inch-full-color.html
          که با تست دیودی هم زدم دیدم بهم وصلند.من فقط یکی از پایه ها رو وصل کردم و پایه دیگرو floating رو هواست مشکلی که نیست؟
          ----------------------------------------
          از دوست عزیزمون سینا_80 هم تشکر میکنم.اما موردی که هست لینکی که گذاشتید مربوط به oled با تراشه ssd1306 هستش :
          http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-lcd/3382-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-oled-096-%D8%AF%D9%88-%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%A2%D8%A8%DB%8C-%D8%B2%D8%B1%D8%AF.html
          ---------------------------------------
          در ضمن دوستانی هم که میخوان با oled رنگی فروشگاه کار کنند فوت پرینت زیر که حاصل صحیح خطای بندست :angry:احتمالا بدردشون بخوره.البته اگه خطا داشت دیگه تقصیر بنده نیست.چراکه دیتاشیتی ازش ندیدم :cry2:ولی خب من خودم با همین فوت پرینت یدونه breakout board oo:زدم :wow:
          http://www.4shared.com/rar/VRuA_3cZce/LCD-OLED.html
          ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
          شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

من خریدمش ایشالا برسه دستم راه اندازیش میکنم کدش و هم با سی و بیسیک برا PIC ،AVRو ُST AT ARM میزارم دیتاشو خوندم باید جالب باشه کارکردن بهاش
            جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
            که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elfian
              من خریدمش ایشالا برسه دستم راه اندازیش میکنم کدش و هم با سی و بیسیک برا PIC ،AVRو ُST AT ARM میزارم دیتاشو خوندم باید جالب باشه کارکردن بهاش
              این لطف شما رو میرسونه.
              من متاسفانه نتونستم راهش بندازم و فعلا هم دیگه باهاش کار نکردم.یعنی وقتش رو هم ندارم .ولی خوشحال میشم اگه کمکی بود در خدمت باشم.
              تو پست قبلی من یه مثال گذاشتم .از اون استفاده کنید فکر میکنم خیلی خوب باشه.
              موفق باشید
              شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

من خودم علاقه زیادی به درایو دارم و هرچی که دیتا داشته باشه رو درایو کردم از lcd nokia1616 تا n73 وانواع VFD DISPLAYایشالا برسه ببینم روسفید میشم یانه
                راستی خوبه فروشگاه تو قسمت نمایشگراش VFD هم اضافه کنه

دیدگاه

سلام دوستان
                  دیدم تاپیک دیگه کمکم داره از رونق میفته گفتم یه لینک بذارم شاید بدرد خورد:

کتابخانه ssd1306 برای (attiny85 (winAvr
                  http://tinusaur.wordpress.com/2014/0...-oled-display/
                  انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

Oled هم راه انداختم

دیدگاه

Oled هم راه انداختم
                      خداییش؟!
                      لطف کنید برنامه و نقشه ها و نکاتی که نیازه رو بذارید تا بقیه هم استفاده کنن.
                      مرسی
                      www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidabedi
                        خداییش؟!
                        لطف کنید برنامه و نقشه ها و نکاتی که نیازه رو بذارید تا بقیه هم استفاده کنن.
                        مرسی
                        بعله عزیزم تا جناب بلورچیان یه سری به این تاپیک بزننو 2 تا سوال منو جواب بدن منم عکسا رو پ لود میکنم بعد ایشالا در خدمتتونم

دیدگاه

دیدگاه

http://www.aparat.com/v/SV2YJ
                            اینم فیلمش

دیدگاه

سلام دوست عزیز .
                              کارت عالی بود.انشالله که هرچه زودتر برای استفاده بقیه هم اینو قرار بدی .(البته اگه خواستی ) اما بهر حال بهت تبریک میگم.
                              این مدلی که شما راه انداختی رو من روش کار نکردم و موقعی که oled تهیه کردم متاسفانه نبود .ولی اگه شما بتونی این مدل:
                              http://eshop.eca.ir/lcd/1991-oled-96x64-08-inch-full-color.html
                              مدلی که متاسفانه من نتونستم راهش بندازم رو راه بندازی خیلی کار ارزشمندی کردی .چون قیمتش خیلی مناسبه و اینکه با توجه به تصاویر فول کالره.بنظرم ارزش داره روش کار کنی .مخصوصا که الان اینو راه انداختی و تجربیاتت بیشتر شده.بازم بهت تبریک میگم و امیدوارم که موفق باشی
                              شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

دوستان این نمایشگر چه فرقی با lcd از نظر ظاهری و نمایش داره؟
                                الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X