اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی مدار قدرت دیمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی مدار قدرت دیمر

سلام...بنده قصد طراحی یک کنترل کننده هیتر دارم و برای کنترل ولتاژ میخوام از ترایاک استفاده کنم...میشه بدون استفاده از اپتوکوپلر مدار رو طراحی کنم؟...مشکلی به وجود نماید؟...از لحاظ ایمنی مدار و تمام ملحقاتش توی یک جعبه پک میشن و در دسترس نیستند.
    یه مورد پیدا کردم که عکسشو هم گذاشتم...به نظرتون خوبه از مدار استفاده کنم؟

تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

پاسخ : طراحی مدار قدرت دیمر

اگر در دسترس نیست با یک مقاومت 220 اهم می تونی بین پین میکرو و گیت تریاک تحریکش کنی تریاکت هم BT136 جریانه کمی برای راه اندازی گیت لازم داره
    هیچ مشکلی هم برای میکروت به وجود نمیاد من این رو هم با میکروی ATMEGA8 بستم هم با AT90SAM7X256
    قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
      اگر در دسترس نیست با یک مقاومت 220 اهم می تونی بین پین میکرو و گیت تریاک تحریکش کنی تریاکت هم BT136 جریانه کمی برای راه اندازی گیت لازم داره
      هیچ مشکلی هم برای میکروت به وجود نمیاد من این رو هم با میکروی ATMEGA8 بستم هم با AT90SAM7X256
      سلام
      یعنی شما میگین که از ترانزیستور هم استفاده نکنم؟...فک کنم استفاده از ترانزیستور حداقل یه ایزولاسیون به وجود میاره...

www.intelart.ir

دیدگاه

من در باره ایزولاسیون و لزومش نظری ندارم(خودم اگه بودم همین طور که جناب مجتبی گفتن مستقیم میزدم)
        البته شما که میخاین فقط ایزوله کنید خب چرا همچین ترانزیستوره غول دارینگتونی گزاشتین ؟ همون طور که دوستمون گفتن جریان کمی لازم داره برای کاهش هزینه ترانزیستور های کوچکتر هم جوابتونو میدن

اینو بگم که میکرو تون میتونه 40 میلی رو بدون مشکل بده

head<=
        ...تشکر خدا...
        [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

بله درسته با ترانزیستورهای کوچکتر هم میشه...
          فقط یه سوال...الان 3ساعته که میخوام برنامه رو با پروتئوس تست کنم...خروجی ترایاک رو مربعی نشون میده! oo:
          حتی میام و به گیت پالس میدم و یکی از پایه های دیگه رو میدم به اسکوپ موج مربعی نشون میده...نمیدونم من مشکل دارم یا پروتئوس با اینکه پروتئوس با من مشکل داره!!!!!

به نظر شما چکار میشه کرد؟

www.intelart.ir

دیدگاه

بدون ترانزیستور هم هیچ مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت من برای هم برای کنترل روشنایی و هم برای یک رقص نور 220 ولتی بدون هیچ المان اضافه همان طور که گفتم بستم و مشکلی پیش نمیاد توی فلاشر های 220 ولتی اماده هم اگه توجه کنید همین روشه ایزولاسیون هم نیاز نداره در مورد اسکوپ پروتئوس باید زمین مدارت رو با استفاده از همون gnd که توی ابزار ها هست وصل کنی تا شکل موج درست نشون بده
            قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
              بدون ترانزیستور هم هیچ مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت من برای هم برای کنترل روشنایی و هم برای یک رقص نور 220 ولتی بدون هیچ المان اضافه همان طور که گفتم بستم و مشکلی پیش نمیاد توی فلاشر های 220 ولتی اماده هم اگه توجه کنید همین روشه ایزولاسیون هم نیاز نداره در مورد اسکوپ پروتئوس باید زمین مدارت رو با استفاده از همون gnd که توی ابزار ها هست وصل کنی تا شکل موج درست نشون بده
              دوست عزیز من مدار رو به این صورت بستم :
              برای تحزیک گیت ترایاک هم فعلا برای تست مستقیم 5ولت زدم بهش

و شکل موجی که نشون میده یه خط DC هست :

به نظرتون جای دیگه ای اشتباه داره؟

www.intelart.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X