اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال فایل هگز به میکرو بدون پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارسال فایل هگز به میکرو بدون پروگرامر

با سلام خدمت دوستان عزیزم
    من میخاستم بدون استفاده از پروگرامر و مستقیما بوسیله uart یا 232 میکرو خودمو پروگرم کنم فایل هگزو بفرستم براش
    نمیخاهم تغیری در فیوز بیت ها یا تنظیمات میکرو بدهم فقط میخاهم کاری کنم که وقتی تغییری در برنامه دادم البته در اینده میکرو از برد درنیاد و بوسیله نرمافزار کامیپوترم اونو ارسال کنم به میکرو

من این کارو در سیستم های دیگه ای دیدم
    پس امکان پذیره
    اما چپجوری میشه این کارو کرد
    لطفا توضیح بدهین البته بنده کمی میتدی هستم جوری بگین که متوجه بشم
    فکر کنم این موضوع به درد خیلی ها بخوره

لطفا اط اطلاعاتتون دریغ نکنین

پاسخ : ارسال فایل هگز به میکرو بدون پروگرامر

دوست عزیز پروگرامر که موجود فضایی نیست که . خودش یک پورت داخلی pc یا یک پورت خارجی برا pc ( که با میکرو کنترلر درست شده ) است. کلا برنامه ریزی میکرو های avr با پروتکل spi صورت میگیره .شما به سه تا پین miso و mosi و کلاک نیاز دازی با این سه پایه یک حالت اسلیو و مستر با میکرو تشکیل می دی. و برا اینکه میکرو در حالت برنامه ریزی قرار بگیره باید پایه ریست فعال بشه . با این عمل درحقیقت پورت های مالتی پلکس شده با پایه های spi میکرو به حالت های امپدانس میره .
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

گذشت خصلت مردان است

دیدگاه

اگه فقط نیاز داری که از برد درنیاری خب همین کاریکه دوستان گفتن انجام بده و پینهای پروگرمر رو (حالا از هر پورتی استفاده میکنه) در دسترس قرار بده
        ولی اگه ممکنه حتی پروگرمر هم در دسترس نباشه تنها راهت استفاده از بوت لودر هست (تو سایت سرچ کن مطلب زیاد هست)
        رو سایت اتمل هم میتنوی برنامه آماده برای ارسال فایل هگز با پورت سریال گیر بیاری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tohid041
          نوشته اصلی توسط aliila
          دوست عزیز پروگرامر که موجود فضایی نیست که . خودش یک پورت داخلی pc یا یک پورت خارجی برا pc ( که با میکرو کنترلر درست شده ) است. کلا برنامه ریزی میکرو های avr با پروتکل spi صورت میگیره .شما به سه تا پین miso و mosi و کلاک نیاز دازی با این سه پایه یک حالت اسلیو و مستر با میکرو تشکیل می دی. و برا اینکه میکرو در حالت برنامه ریزی قرار بگیره باید پایه ریست فعال بشه . با این عمل درحقیقت پورت های مالتی پلکس شده با پایه های spi میکرو به حالت های امپدانس میره .
          با تشکر از جواب شما
          میشه این موضوع رو کمی باز تر کنین؟؟
          من میخاهم از طریق کامپیوتر میکرو رو پروگرام کنم
          یعنی فایل هگزی که ساختم رو رو از طریق محیط ویژوال مثب بیسیک یا سی فایل رو به میکرو بفرستم و میکرو هم پروگرام بشه
          برای این کار من موضواعت زیادی رو دیدم
          مثلا این که باید فیوز بیت ریست رو حالت صفر قرار بدهی و بعدش از طریق برنامه های تحت داس فایل هگز رو بفرستی
          منم همین کارو کردم
          بار اول که کلا میکرو قاطی کرد اساسی و بعد از کلی کلنجار درستش کردم
          بعد که ارسال کردم بدون هیچ نتیجه ای موند یعنی اتفاقی نیفتاد من تست کردم ارتباط کامپیوترم با میکرو درسته و با سرعت بالایی هم ارتباط دارم اما نمیشه فایل هگز رو از طریق اون برنامه های موجود ارسال کرد
          اگر کسی در مورد این کار تخصصی داره بازم راهنمایی کنه
          ممنونم

دیدگاه

سلام

بوت لودر تنها راهی که می تونی این کار رو باهاش انجام بدی، کافیه که بوردت رو از طریق پورت سریال به کامپیوتر وصل کنی، بورد رو ریست کنی و برنامه رو run کنی، بوت لودر فایل رو از طریق سریال می گیره و به صورت بلوکی روی فلش می نویسه، من این کار رو واسه atmega 64 انجام دادم و هم بوت لودر و هم برنامه ی سمت کامپیوتر رو نوشتم، برنامه ای که نوشتم تحت لینوکس هست ، اگه به کارت می یاد بگو تا واست بفرستم...
            مشکلی نیست که آسان نشود مرد میخواهد که هراسان نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zamanyad
              با تشکر از جواب شما
              میشه این موضوع رو کمی باز تر کنین؟؟
              من میخاهم از طریق کامپیوتر میکرو رو پروگرام کنم
              یعنی فایل هگزی که ساختم رو رو از طریق محیط ویژوال مثب بیسیک یا سی فایل رو به میکرو بفرستم و میکرو هم پروگرام بشه
              برای این کار من موضواعت زیادی رو دیدم
              مثلا این که باید فیوز بیت ریست رو حالت صفر قرار بدهی و بعدش از طریق برنامه های تحت داس فایل هگز رو بفرستی
              منم همین کارو کردم
              بار اول که کلا میکرو قاطی کرد اساسی و بعد از کلی کلنجار درستش کردم
              بعد که ارسال کردم بدون هیچ نتیجه ای موند یعنی اتفاقی نیفتاد من تست کردم ارتباط کامپیوترم با میکرو درسته و با سرعت بالایی هم ارتباط دارم اما نمیشه فایل هگز رو از طریق اون برنامه های موجود ارسال کرد
              اگر کسی در مورد این کار تخصصی داره بازم راهنمایی کنه
              ممنونم
              خوب اینکه خیلی راحته . اول شما به یک پورت خروجی از کامپیوتر نیاز دارید .تنها پورت الانه پورت lpt است . مگر اینکه یک مدار واسط بسازی که از پورت usb یک پورت lpt بسازی که بحثش جداست.
              تا اینجا قبوله ؟
              بقیش خیلی راحته حدود 10 بیست سطر کد در ویژوال بیسیک میخواد . میتونی یک تابع ارتباط با باس spi بنویسی و یک حلقه فور میخواد که داده رو بایت به بایت بنویسه و بایت به بایت بخونه .

خیلی ساده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                خوب اینکه خیلی راحته . اول شما به یک پورت خروجی از کامپیوتر نیاز دارید .تنها پورت الانه پورت lpt است . مگر اینکه یک مدار واسط بسازی که از پورت usb یک پورت lpt بسازی که بحثش جداست.
                تا اینجا قبوله ؟
                بقیش خیلی راحته حدود 10 بیست سطر کد در ویژوال بیسیک میخواد . میتونی یک تابع ارتباط با باس spi بنویسی و یک حلقه فور میخواد که داده رو بایت به بایت بنویسه و بایت به بایت بخونه .

خیلی ساده است .
                خیلی ممنونم از راهنمایی شما
                جسارتا اگر امکانش هست یم مثال بنوئیسین

دو روزه یک mmc منو گیج کرده اصلا مغزم کار نمیکنه دیگه
                ممنونم

دیدگاه

ok

دیدگاه