اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کلید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کلید

با سلام به همه دوستان من 3 تا کلید به پورت مثلا b وصل کردم ولی چون تو برنامه ام delay وجود داره کلیدها به کندی بعضی مواقع کار میکنند راه حلی برای این مشکل کسی داره مرسی مثلا کلید های موبایل رو دیدید چقدر دقیق عمل میکنند با وجود اینکه فکر میکنم حجم برنامه هاشون خیلی بالاست وحتی delay هم دارن شاید مرسسسسی

پاسخ : کلید

شما باید محاسبه کنید که بین هر بار اسکن ورودی چقدر تاخیر قرار دادین؟

دیدگاه

سلام
      سرعت عمل کرد کلید به دیلی بستگی داره که شما زمانشو کم کن اگه نتونستی جواب بگیری یا دیلی رو حذف کنی از وقفه استفاده کن مثل وقفه خارجی بهترین راه همینه و در میکروکنترلرهای arm هم از وقفه خارجی برای کلید استفاده میکنند چون در روتین جداگانه ورودی رو چک میکنه و برنامه main هم برای خودش در ضمن دیلی در وقفه کار نمیکنه و اگه خواستس بعد از فشرده شدن کلید تاخیر داشته داشته باشه از حلقه for استفاده کن
      امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi8866
        در ضمن دیلی در وقفه کار نمیکنه
        حرفتون اشتباس بزرگوار
        وقفه هم یه زیر برنامه اس
        .The best question deserves a better answer
        =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
        «پناه»می برم «به خدا»
        از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
        محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

مگه چقدر دیلی داری بیشتر از 1 ثانیه که نمیشه oo: ببین چند تا راه هست
          1-بهترینش که اصلا بدون درنگ برنامه مربوط به ورودیت رو اجرا کنه اینتاپت هست که دوستان هم اشاره کردن
          2-اگه تعداد ورودی هات زیاد باشه نمی تونی از اینتراپت خارجی استفاده کنی که در این صورت با استفاده یا بهتر بگم با خلاقیت و درست و اصولی نوشتن برنامه می تونی تا حدی این موضوع رو بر طرف کنی
          :rolleyes: راستیتش دیگه راهی به نظرم نمیرسه ولی اگه به زبان بیسک و با بسکام کار میکنی حتما یه باز نگری در برنامه نویسیت بکن بهت قول میدم مشکلت تا حد زیادی بر طرف بشه من قبلا با این مشکل برخوردم
          البته با همین ترفند حلش کردم :wow:
          خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
          [hr]

دیدگاه

مرسی از همه عزیزان که راهنمایی کردن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...