اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

avr-lcd1100-bascom

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

avr-lcd1100-bascom

سلام دوستان
    دارم آروم آروم از بسکام بدم میاد :NO:اخه هرچی پروژه و .... همه تقریبا با زبان c هستش مثلا راه اندازی lcd1100 گوشی نوکیا و خیلی های دیگه :eek: خوب چه کار میشه کرد؟؟؟
    دوستان اگه کسی با بسکام این کار رو کرده اگه به اشتراک بزاره 1 دنیا ممنون میشم از lcd های معمولی نمیتونم استفاده کنم در واقع من میخوام یه lcd کوچیک باشه که عمودی واسته نه مثل این کارکتری های موجود که افقی وامیستن پیشنهادتون چیه؟lcd هستش که عمودی واسته و ارزون باشه؟؟؟؟؟
    از 7segment استفاده کردم ولی چون از روش مالتی پلکس استفاده کردم (که ساده ترین و ارزونترینه)
    و7 رقمه نور و کیفیت مناسبی نداره؟؟؟برا این کار از max7219 میخوام استفاده کنم که اونم نیاز به راه اندازی داره چون رجیستر داره .
    دوستان کسی ان آی سی رو راه اندازی کرده؟؟؟

پاسخ : avr-lcd1100-bascom

سلام
    نه اینطور هم نیست که میفرمایید بسکام کتابخونه های زیادی داره این السیدی هم رو من راه اندازی کردم اگه فایلاشو پیدا کنم اپ میکنم
    امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

وای خدای من جدا راست میگین؟؟؟؟اگه این کارو بکنیین ممنون میشم :applause:آخه به چند دوست دیگه هم گفتم اونا قول دادن ولی خوب دیگه خبری از دوستان نشد.... :applause:

دیدگاه

با سلام
        دوست عزیز بیسکام بیچاره تقسیری داره .مشکل اینجاس که زمانی که بیسکام به عنوان کامپایلر معرفی شد زبان c در بین مردم برای خودش به خوبی جا باز کرده بود .از طرفی هم همه ما دوست داریم از چیز های اماده استفاده کنیم برای همین هم وقتی به مشکل میرسیم تلافیشو سر بیسکام بیچاره در میاریم .
        تمام قطعات .ماژول ها و سختافزار هایی که ما بخایم راه اندازی کنیم برای خودشون به دیتابیس و دیاگرام زمانی داره که میتونی اونو تو دیتاشیت اون سخت افزار پیدا کنی . نیازی نیست حتما از کتابخونه استفاده کنی
        روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

سلام من دارم هم عکس نشون میده هم تکست میخوای ؟؟؟
          جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
          که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

دیدگاه

سلام
            افرین بر شما دوست عزیز
            ممنون میشیم از تجربیات شما هم استفاده کنیم
            روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

جمعه برات پ میکنم
              جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
              که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X