اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در اتصال LCD به MEGA32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در اتصال LCD به MEGA32

دوست عزیز سلام احتمالا من میدونم مشکل کارت کجاست اگه lcd رو به پورت c وصل کردی این مشکل حتما برات پیش میاد باید فیوز بیت jtag رو غیر فعال کنی تا بتونی از اون پورت به عنوان io استفاده کنی دقیقا این مشکل رو من هم وقتی 3 سال پیش تازه با avr کار می کردم داشتم این کاری که گفتم بکن ان شاء الله حل میشه
    سه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
    یکی پادشاهی ملامت پسند کز او بر دل خلق بینی گزند
    حلال است از او نقل کردن خبر مگر خلق باشند از او بر حذر
    دوم پرده بر بی حیائی متن که خود میآ‌درد پرده بر خویشتن
    ز حوضش مدار ای برادر نگاه که او میآ‌درافتد به گردن به چاه
    سوم کژ ترازوی ناراست خوی ز فعل بدش هرچه دانی بگوی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad07

اما در مورد lcd
      شما پایه های 7 تا 10 lcd رو چی کار میکنید ؟
      من با چنتا از lcd ها قبلا کار کردم خودم هم نمیدونم چرا اما هیچ کدوم رو پایه های 7 تا 10 رو به زمین وصل نکردم جواب داد . اما در یه مورد هر کاری کردم جواب نداد تا اینکه اونا رو به زمین وصل کردم . البته معمولا همه همین کارو میکنند اگه انجام ندادید اینم یه تست کنید .

سلام
      در مورد پورت سی بگم که نه مشکل از jtag نیست
      ولی اینکه پایه های 7 تا 10 رو زمین کنم تا حالا نکردم :eek: یعنی ممکنه از این باشه oo:
      صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 30ma30
        سلام عزیزم .
        من هم همچین مشکلی داشتم ولی جواب سواتام رو از سایت :
        ......
        اینم مقاله ای که جواب سوالام رو گرفتم :
        .....
        سوالی هم بپرسید بی جواب نمی زارن چون دارم ماهیگیری یاد می دن جا ماهی دادن دستمون .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdadgh
          سلام
          در مورد پورت سی بگم که نه مشکل از jtag نیست
          ولی اینکه پایه های 7 تا 10 رو زمین کنم تا حالا نکردم :eek: یعنی ممکنه از این باشه oo:
          پس حتما این مورد رو چک کن چون من در یک مورد که خیلی گیر کرده بودم و شده بودم این مورد رو برای یه سری CD ها یکی از دوستانم بهم توصیه کرد و جواب گرفتم .

نوشته اصلی توسط امیر معیری

بابا ، آخر سواد بابا ، ارشد
          ولی همه نوشته هات یه طرف ، این یکی ، یه طرف ، خداوکیلی ، این قسمت از نوشته ات "چون دارم ماهیگیری یاد می دن جا ماهی دادن دستمون "، انتهای بیسوادی بود

اگه در اینجا و یا در همون سایتی که داری براش کارت پخش میکنی ، حتی یک نفر تونست این جمله بی بدیل " بی معنی " رو ترجمه کنه ، یه جایزه شایسته از مدیر همین سایت براش میگیرم
          با سلام خدمت اقای معیری
          دوست عزیز من فکر میکنم پاسخ این فرد را نباید داد و از مسئولین خواهش میکنم که یه فکری برای این مشکل سریع تر بکنند تا بین بحث ها این گونه مشکل ها پیش نیاید .
          در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
          در پس، این همه نور این همه رنگ چه کسی میبیند اشک آن کودک را چشم آن مردی را
          که شبانگاه، سر افکنده ز شرم و به یاد طفل اش بی صدا میگرید، می شکند
          آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...