اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی مستقیم 16 اپتوکوپلر توسط Atmega128 ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی مستقیم 16 اپتوکوپلر توسط Atmega128 ؟

سلام دوستان یه سوال فوری داشتم :
    من می خوام که 16 عدد اپتوکوپلر TLP521 v رو مستقیم توسط خروجی های میکرو Mega128 راه اندازی کنم ... امکان اینکه همه 16 خروجی هم زمان روشن باشن هم کاملا معمولیه ...

از هر میکرو 16 کانال خروجی لازم دارم ... و برای کاهش بار میکرو نمی تونم از ترانزیستور بین میکرو و اپتوکوپلر استفاده کنم.! چون حدودا 64 عدد ترانزیستور باید استفاده کنم و با فضای کمی که در اختیار دارم تو PCB دچار مشکل میشم ...

- سوال ها :
    آیا جریان کافی برای راه اندازی توسط میکرو تامین میشه ؟! میکرو با جریان کشیدن زیاد ریست نمیشه؟!!!

اگر جواب منفی هست ... راه حلش چیه ؟!
    ممنون میشم کسانی که تجربه خوبی داشتن راهنماییم کنن. پیشاپیش از همه دوستان تشکر می کنم. :smile:

پاسخ : راه اندازی مستقیم 16 اپتوکوپلر توسط Atmega128 ؟

دوستان ؟؟؟ یعنی کسی نیست 1 حواب به من بده ؟! oo:
    یا شاید سوال من خیلی ...
    خوب بالاخره سواله دیگه ...! :redface:

دیدگاه

سلام،با توجه به توضیحات مندرج در دیتاشیت،شما میتونید بطور مستقیم LED رو به پورت مورد نظر متصل کنید ،ولی مطلع باشید که برای منبع تغذیه از رگلاتورهای سری 78XX به دلیل جریان دهی پایین و داغ شدن شدید استفاده نکنید ، به نظر من از سری 257X-5V استفاده کنید بهتره چون شما بطور همزمان هر 16 اپتوکوپلرو فعال میکنید.موفق باشید

دیدگاه

تجربه شخصی من میگه که نمیشه مستقیم و بدون مقاومت برای کنترل جریان مستقیم تمام یک پورت رو به ال ای دی وصل کرد
        اگر تک تک روشن بشن مشکلی نیست ولی وقتی ممکنه همه با هم روشن بشن احتمال سوختن کل پورت بسیار زیاده
        به نظر من بهتره از بجای ترانزیستور از ای سی SMD استفاده کنید،هم بسیار کوچیکه و هم ارزون و هم از بابت جریان هم خیالت راحته

دیدگاه

اپتو کوپلرها یک حداقل جریان برای روشن شدن دارن که در مورد اپتوی شما 4 میلی آمپر هست.از طرفی یک ctr دارند که بیانگر ضریب انتقال جریان هست که در اپتوی شما مینیممش 1 هست یعنی اگه از ورودیش 1میلی عبور بدی از خروجیش مایتونی 1 میلی بکشی.حالا اگه بار خروجی اپتوت جریان خاصی لازم نداره جریان روردیتو رو همون 4 میلی با مقاومت محدود کن.با این حساب اگه 16 تا خروجی هم بگیری میشه 64 میلی که واسه میکرو مشکلی نداره.اگرم جریان بیشتر میخوای اول یک درایور مثل uln2803 استفاده کن و بعد با خروجی اون اپتو هاتو فرمان بده.اگرم جا کم داری از نمونه درایور smd مثل uln2007 استفاده کن.
          در ضمن هیچوقت اونهمه ترانزیستورو تو بردت نچین .هرجا لازمه از همین سری های ulnاستفاده کن
          موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X