اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AVR در فنی حرفه ای با چه زبانی تدریس میشه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : AVR در فنی حرفه ای با چه زبانی تدریس میشه؟

نوشته اصلی توسط افتخارالکترونیک
    :nerd: بسیارهم عالی
    بنده که سال پیش شرکت کردم از همگی کارآموزان یه چک به مبلغ 1.000.000 ریال بابت ضمانت گرفتند و گفتند هرکه بیش از سه جلسه غیبت غیر موجه و 5 جلسه غیبت موجه داشته باشه ، چک رو پاس می کنند!
    همچنین افرادی که در کار عملی رغبت نداشتند و مدار نمی بستند رو برای آزمون معرفی نکردند!
    از یک کلاس حدود 16 الی 20 نفره فقط 10 تا از بچه ها فعال بودن و تونستن مدرک بگیرند!
    همچنین به هیچ عنوان پروتئوس رو آموزش ندادند و اون رو برحسب علاقه هر فرد ، گفتند خودش بره یاد بگیره!
    پارسال شروع کلاس ها 07-03-1391 بود تا 14-06-1391 هر روز از ساعت 15 الی 18 حتی توی ماه رمضون کلاس ها دایر بود!
    روزهای یک شنبه و سه شنبه آموزش و مباحث تئوری و روزهای شنبه ، دو شنبه و چهارشنبه کار عملی و بستن مدار و رفع اشکال بود!
    پنج شنبه و جمعه هم تعطیل بود! :nerd: به شخصه بسیار از کلاس های اون سال درس AVR و استاد گرامی راضی هستم!
    آقا بسیار ممنون
    پس اگه اینجور باشه که فقط میتونیم تابستونا تو دوره ها شرکت کنیم !
    هر روز !!!!!
    بیشتر بدرد همون افرادی میخوره که مدرک گرفتند و سربازی رفتند و بیکار میگردند !

البته یه سوالم بی جواب موند.این پیشنیازه رو چیکار کنم ؟؟؟

* هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
    * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
    *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
    حضرت علی(ع)
    آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : AVR در فنی حرفه ای با چه زبانی تدریس &#1605

نوشته اصلی توسط افتخارالکترونیک
      :nerd: بسیارهم عالی
      بنده که سال پیش شرکت کردم از همگی کارآموزان یه چک به مبلغ 1.000.000 ریال بابت ضمانت گرفتند و گفتند هرکه بیش از سه جلسه غیبت غیر موجه و 5 جلسه غیبت موجه داشته باشه ، چک رو پاس می کنند!
      همچنین افرادی که در کار عملی رغبت نداشتند و مدار نمی بستند رو برای آزمون معرفی نکردند!
      از یک کلاس حدود 16 الی 20 نفره فقط 10 تا از بچه ها فعال بودن و تونستن مدرک بگیرند!
      همچنین به هیچ عنوان پروتئوس رو آموزش ندادند و اون رو برحسب علاقه هر فرد ، گفتند خودش بره یاد بگیره!
      پارسال شروع کلاس ها 07-03-1391 بود تا 14-06-1391 هر روز از ساعت 15 الی 18 حتی توی ماه رمضون کلاس ها دایر بود!
      روزهای یک شنبه و سه شنبه آموزش و مباحث تئوری و روزهای شنبه ، دو شنبه و چهارشنبه کار عملی و بستن مدار و رفع اشکال بود!
      پنج شنبه و جمعه هم تعطیل بود! :nerd: به شخصه بسیار از کلاس های اون سال درس AVR و استاد گرامی راضی هستم!
      شما مگه نرفته ای فنی حرفه ای پس چرا با از ما فرق میکنه!!! از ما که طول دوره از دوماه و نیمه تا سه ماهه و همچنین دو نوبت صبح و بعد ظهر داره. صبح 7.30تا12.30 و عصرها 13.30تا 17 هستش تازه واسه ضامن چک هم نمیگیرن و به یه کپی فیش حقوقی یا کپی جواز کسب اکتفا میکنن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X