توی دیتا شیت atmega88 تمام پایه ها بصورت اینتراپت هم نوشته شدن.چجوری میشه یک پایه خاص رو اینتراپت تعریف کرد؟نحوه تعریف تمام پایه ها بعنوان اینتراپت چجوریه؟ :eek:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
فعال کردن اینتراپت ها در atmega88 در بسکام
Collapse
X
-
پاسخ : فعال کردن اینتراپت ها در atmega88 در بسکام
نوشته اصلی توسط hamedhamidiیعنی واقعا هیچ کس نمیتونه جواب این سئوالو بده :angry:
تو هر کجای برنامه
Enable Interrupts
بنویسی اینتراپت ها فعال میشه.تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hamedhamidiاینو که همه میدونن عزیز جان
بحث اینه که چجوری میشه مثلا اینتراپت 25 رو تعریف کرد؟
نوشته اصلی توسط hamedhamidiتوی دیتا شیت atmega88 تمام پایه ها بصورت اینتراپت هم نوشته شدن.چجوری میشه یک پایه خاص رو اینتراپت تعریف کرد؟نحوه تعریف تمام پایه ها بعنوان اینتراپت چجوریه؟ :eek:
اگر منظورت پایه های io است که من در دیتا شیت همچین چیزی ندیم ؟ انگار با سری xmega یا Arm اشتباه گرفتهای
میشه شماره صفحه دیتا شیت رو بگی ؟
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
دیدگاه
-
تا جایی که من میدونم بیش از 8 وقفه در سری مگا میکرو کنترلر های avr وجود نداره
دستور پیکر بندی هر وقفه :
Syntax
CONFIG INTx = state
Where X can be 0,1 and 4 to 7 in the MEGA chips.
Remarks
state
LOW LEVEL to generate an interrupt while the pin is held low. Holding the pin low will generate an interrupt over and over again.
FALLING to generate an interrupt on the falling edge.
RISING to generate an interrupt on the rising edge.
CHANGE to generate an interrupt on the change of the edge. Not all microprocessors support CHANGE.
معرفی لیبل وقفه
On Int0 label
اینم لیبل وقفه :
labele:
دستور1
دستور 2
دستور 3
.
.
return
[move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]
دیدگاه
-
من متوجه منظور برادر شدم که سوالشون چیه؟
اینکه بعضی میکرو ها چند تا پین وقفه دارن معمولا 5- 10 ووو
در واقع فقط مثلا 2 یا 3 تا دارن مثل بغیه فقط اینجا بهت اختیار میده پایه وقفه رو خودت انتخاب کنی
شاید به پایه خاصی نیاز داشته باشی و بخوای از وقفه استفاده کنی
اینجا کمک میکنه که هر دو کار انجام بدی
خب مشکل کار کجاست ؟
اینکه چجور تعریف کنیم که من این پایه رو میخوام وقفه کنم و این اختیار داره میکرو که این کار انجام بشه
خب باز مشکل چیه ؟ خب اره اما چجوررررررررررررر ؟
من با این مورد برخورد داشتم اما دنبالش نکردم
اما بنظرم باید دیتاشیت دید چی در مورد وقفه ها گفته و از کدویزارد استفاده کنی ببینی چه ریجستر های مورد استفاده قرار میگیره
و مطمینا تو دیتاشیت بیان شده
به احتمال باید از یه ریجستر این کار تعریف کرد و بعد از اون اون پایه پایه وقفه ما میشه و پایه وقفه قبلی پایه معمولی میشه ///
دیتا شیت و کدویزارد
اگر عشق کردید به ما هم بگید نگفتیتم مهم نیست
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط تیک تاکاینکه چجور تعریف کنیم که من این پایه رو میخوام وقفه کنم و این اختیار داره میکرو که این کار انجام بشه
اگر عشق کردید به ما هم بگید نگفتیتم مهم نیستتنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
دیدگاه
-
سلام دوستان
اگه اشتباه نکنم این کاریو که گفتید نمیشه انجام داد، ینی نمیشه پایه هایی رو غیر از پایه هایی که تو خود میکرو به این کار اختصاص داده شده برای اینکار در نظر گرفت
آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...
دیدگاه
دیدگاه