اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی فرستنده گیرنده در میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی فرستنده گیرنده در میکرو

سلام دوستان
    من یه سوال داشتم میخواستم ببینم چجوری میتونم یه دیتا رو مثلا یه پالس یا یه کد رو با فرستنده IR بفرستم (از یه پایه میکرو ) و با گیرنده IR از یه پایه دیگه میکرو بگیرم دیتام رو و چک کنم که ببینم همون هست یا نه.
    میشه بگین شماتیک مدارش و همچنین برنامه میکروش چجوریه ؟
    یا اصلا چجوری میتونم با یه فرستنده اینفرارد یه دیتا رو با میکرو ارسال کنم
    ممنون میشم اگه پاسخ بدین

پاسخ : طراحی فرستنده گیرنده در میکرو

سلام دوست عزیز
    شما میتونید با استفاده از دستور print در میکروی فرستنده و دستور input در میکروی گیرنده هر گونه اطلاعاتی از قبیل رشته،عدد، .... رو ارسال و دریافت کنید.
    برای دریافت نمونه برنامه ایمیلتونو به شماره 09********** اس ام اس کنید .در نزدیک ترین فرصت واستون میل میزنم...
    فقط به جای سیمی که از TXD به RXDکشیدم فرستنده و گیرنده رو قرار بدبد... من با مازول رادیویی امتحان کردم
    با مادون هم جواب میده ...

موفق و موید باشی ...
    تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
    علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

خیلی ممنون
      میشه یه زحمت بکشین مدارش رو همینجا واسم بزارین تا شاید به درد بقیه هم خورد،
      بعد من کلا میخوام از یه میکرو استفاده کنم،اونوقت باید پایه فرستندم رو به عنوان output میکرو تعریف کنم و با یه مقاومت سنسور گیرنده رو که یه سرش به میکرو وصله به زمین وصل کنم درسته؟
      بعد گیرنده رو هم باید بعنوان ورودی میکرو تعریف کنم،اونوقت اون رو باید چطور وصل کنم ؟

دیدگاه

http://uplod.ir/7p3q0dly56wp/hmt-hmr...oteous.zip.htm

دیدگاه

خیلی ممنون
          مدار رو دیدم اون سیمی رو هم که بین میکرو ها بود دیدم
          فقط سوالم اینه که من بخوام سنسور فرستندم رو به میکرو وصل کنم چجوری باید تو مدار قرار بدم ؟یعنی با یه مقاومت سری کنم بعدش ته مقاومت رو باید vcc بزارم یا گراند ؟
          در مورد گیرنده چطور ؟

دیدگاه

ببین دوست خوبم ، اگه فرستنده و گیرنده شما رادیویی هست ، ماژول فرستنده 4 تا پین داره که روی ماژول نوشته شده (موقع خرید دقت کن تا اینا روی ماژول چاپ شده باشن .. وگر نه نمیتونی وصلش کنی ..) به این ترتیب که Vcc به +5 ولت و GND به منفی و data به TXD میکرو و ANT رو به آنتن (یه تیکه سیم 23سانتی) وصل کن ..
            گیرنده هم به همین ترتیب فقط با این تفاوت که پین datd ش رو به RXD میکروی گیرنه میزنی ...
            به این ترتیب شما میتونی هر چیزی رو با میکروی فرستنده بفرستی و در میکروی گیرنده همونو بگیری ...

بازم اگه کمکی ازم بر میاد تا مشکلت حل شه بگو تا بذارم ...
            :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:
            موفق باشی ..
            بابت تشکر ها تم ممممممممممنومنم ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinaitg
              ببین دوست خوبم ، اگه فرستنده و گیرنده شما رادیویی هست ، ماژول فرستنده 4 تا پین داره که روی ماژول نوشته شده (موقع خرید دقت کن تا اینا روی ماژول چاپ شده باشن .. وگر نه نمیتونی وصلش کنی ..) به این ترتیب که Vcc به +5 ولت و GND به منفی و data به TXD میکرو و ANT رو به آنتن (یه تیکه سیم 23سانتی) وصل کن ..
              گیرنده هم به همین ترتیب فقط با این تفاوت که پین datd ش رو به RXD میکروی گیرنه میزنی ...
              به این ترتیب شما میتونی هر چیزی رو با میکروی فرستنده بفرستی و در میکروی گیرنده همونو بگیری ...

بازم اگه کمکی ازم بر میاد تا مشکلت حل شه بگو تا بذارم ...
              :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:
              موفق باشی ..
              بابت تشکر ها تم ممممممممممنومنم ....
              ببین من یه دونه فرستنده دو پایه ir دارم با یه گیرنده دو پایش،به دلایلی نمیخوام از سه پایه گیرنده استفاده کنم،اصلا میشه ؟بعدشم اینکه چجوری تو مدار بایاسش کنم کلا دوتا سر بیشتر نداره،مثلا فرستنده رو میشه یه سرش رو به میکرو همون پایه فرستندش زد و سر دیگش رو با یه مقاومت بکنم تو زمین.(چون میکرو ولتاژ خروجی میده )
              ازینورم واسه گیرندش که led مشکی هست بیام یه سرش رو به Vcc وصل کنم و سر دیگش رو با یه مقاومت بزنم به ورودی میکروم ؟
              یعنی اینجوری جواب میده ؟
              چون واقعیتش پروژه من صرفا فرستادن یه دیتای کوچک هستش و نمیخوام از گیرنده سه پایه استفاده کنم،
              حالا میخوام ببینم واقعا میشه یا این سنسورهای معمولی تو بازار فقط واسه فاصله و این حرفهاست ؟
              ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X