سلام. یه سوال دارم. من داشتم با یه میکرو کار می کردم که فیوز بیت های اونو برای استفاده از کلاک داخلی تغییر دادم. قبلاً از اسیلاتور کریستالی 12MHz استفاده می کردم. ولی بعد از تغییر فیوز بیت ها دیگه میکرو پروگرام نمیشه. نه با Code vission و نهBascome . حالا نمیدونم چی کار کنم . لطفاً راهنماییم کنید.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک در مورد فیوز بیت ها
Collapse
X
-
پاسخ : کمک در مورد فیوز بیت ها
به نظر من فیوز بیتها هنوز پروگرم نشده و وقتی شما کریستال رو برداشتی نباید هم پروگرم بشه.
دوباره کریستال رو بزار و امتحان کنخدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
دیدگاه
-
احتمال داره یکجایی رو حواست نبده اشتباه فیوز بیت رو پروگرمیدی.
چون با چیزی که میگی نباید مشکلی پیش بیاد.
حالا قطغه رو عوض کن ببین چی میشهخدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
دیدگاه
-
:job: :wow: :applause: :nice: :nerd:
آی سی نسوخته بود و درست شد. البته نمی دونم چه طوری ولی وقتی همون کریستال 12M و دو تا خازن وصل بودن، خازن ها رو در آوردم و درست شد. بعد هم که اونارو سر جاشون گذاشتم مشکلی پیش نیومد. به هر حال از راهنماییاتون نهایت تشکر رو دارم.
خدایا
من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
امام سجاد (ع)
دیدگاه
-
اینم آموزش کامل فیوز بیتها:
http://www.4shared.com/file/37112219...rogramer.html?خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
دیدگاه
دیدگاه