سلام دوستان من میخوام یه mp3player نهwawe player بسازم بدون اینکه از ic دیکودر استفاده کنم چیز زیادی ازتون نمیخوام فقط میخوام بدون همچین چیزی امکان پذیر هست و چطور؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
mp3 player بدون ic
Collapse
X
-
پاسخ : mp3 player بدون ic
نوشته اصلی توسط mohsen23esfسلام دوستان من میخوام یه mp3player نهwawe player بسازم بدون اینکه از ic دیکودر استفاده کنم چیز زیادی ازتون نمیخوام فقط میخوام بدون همچین چیزی امکان پذیر هست و چطور؟[img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]
-
نوشته اصلی توسط mohsen23esfاین سرعتی که شما میفرماید واسه کیفیت های بالاس تو سایتای خارجی سرچ کردم یه چیزایی پیدا کردم ولی متاسفانه زبانم خوب نیست لطفا دووستان همکاری کنن به یه جایی برسونیمش بار اموزشی بالایی داره
برید سراغ آی سی های vs1003چون من گدایی بی نشان مشکل شود یاری چنان
سلطان کجا عیش نهان با رند بازاری کند...
[حافظ]
دیدگاه
-
از نظر شدنی که میشه، اگر فقط می خواهید که یک MP3 Player باشه، مقرون به صرفه نیست، ولی اگر پروژه ای هست که یکی از قسمتهاش پخش MP3 باشه اونوقت میتونه مقرون به صرفه باشه، با همین ARM های موجود نظیر LPC1768 قابل انجام هست،و حداقل به 32KB Ram نیاز داره،
پیشنهاد اول من اینه که از VS1003 استفاده کنید، چونکه راه اندازی و قیمت تمام شده کمتر هست،
اگر نظرتون بر گزینه دیگر هست، من میتونم براتون انجامش بدم، ولی هزینه طراحی ازتون میگیرم.
دیدگاه
-
دوست عزیزmohsen23esf.اگر میشه لینک سایتهایی که توضیحی پیرامون این مطلب داده اند رو ذکر فرمایید.اگر کمکی ازدستم بربیاد حتما.ان شا الله راش میندازیم.
بحث اصلی مطلب دیکود کردن mp3 میباشد و هیچ گونه ارتباطی به میکرو خاصی ندارد.اگر بشه سعی میکنیم مطلب اصلی رو روشن کنیم که بعدا هر کسی با هر میکرویی (اگر چه کیفیت فایل کم میشود.
دوستان اگر مطالبی از این دست برای ارم هم دارند قرار دهن ممنون میشویم.
موفق باشید. :biggrin:Someone who can change the world
ELECTRONIC ENGINEER
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط abritcoدوست عزیزmohsen23esf.اگر میشه لینک سایتهایی که توضیحی پیرامون این مطلب داده اند رو ذکر فرمایید.اگر کمکی ازدستم بربیاد حتما.ان شا الله راش میندازیم.
بحث اصلی مطلب دیکود کردن mp3 میباشد و هیچ گونه ارتباطی به میکرو خاصی ندارد.اگر بشه سعی میکنیم مطلب اصلی رو روشن کنیم که بعدا هر کسی با هر میکرویی (اگر چه کیفیت فایل کم میشود.
دوستان اگر مطالبی از این دست برای ارم هم دارند قرار دهن ممنون میشویم.
موفق باشید. :biggrin:
http://www.avrfreaks.net/index.php?name=PNphpBB2&file=printview&t=5 9053&start=0
ببین سر در میاری داداش؟
دیدگاه
-
برای این کار انجین های آماده هست و دوباره نوشتنش چندان سودی نداره. البته اگر کسی بخواد الگوریتم هافمن و ... رو یاد بگیره تمرین خوبی هست ولی در کل....
یه سرچی بزنید کلی از این انجین ها رو پیدا میکنید مثل helix که برای میکرو های cortex پورت شده و نسخه ی سبکی هست تا ffmpeg که برای دیکد تمام فایل های mpeg (چه صوتی و چه تصویری) هست که این حداقل به چند ده مگ رم نیاز داره!!!
به نظر من وقتتون رو رو یکی از این انجین ها بزارید بیشتر به نفعتون هست لبته نه روی AVR چون معمولا بر پایه معماری های 32 بیتی هستند و به منابعی نیاز دارند که در توان َAVR نیست.[img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]
دیدگاه
-
اره فکر خوبیه بنظرم رو avr کار نکنیم بهتر یکم تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم در حدی که اگر هم بتونیم ای کار رو انجام بدیم و خروجیه avr هم یه dac بزاریم باز تازه کیفییتش میشه شبیه خروجیه یه فایلwave کخه داریم با pwm پخشش میکنیم یعنی در حد افتضاح حالا زمانی که به یک avr , dac نیازه میرم سراغ xmega.
این فایل برا خود اتمل:
http://www.atmel.com/Images/doc32173.pdf
موفق باشید. :biggrin:Someone who can change the world
ELECTRONIC ENGINEER
دیدگاه
-
اره با arm که کاری نداره با توجه به امکاناتش من استادم که مدرک دکترا از هاروارد داره گفت اگه اینو انجام بدی بار اموزشی بالایی داره ضمنا دوست خوبم ما که نمیخوایم استفاده تجاری کنیم که کیفیتش مد نظرمون باشه مهم پخش فرمتmp3 و نه waveهست کیا موافقن یه تیم بشیم روش کار کنیم؟
دیدگاه
-
دادا تیم بشید ولی رو mega حداقل کارنکنید چون نمیشه
xmega فکر میکنم قابلیت این قضیه رو داره
با توجه با امکاناتی نظیر dma,dacهرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط abritco... یعنی در حد افتضاح حالا زمانی که به یک avr , dac نیازه میرم سراغ xmega.نوشته اصلی توسط n340دادا تیم بشید ولی رو mega حداقل کارنکنید چون نمیشه
xmega فکر میکنم قابلیت این قضیه رو داره
با توجه با امکاناتی نظیر dma,dacSomeone who can change the world
ELECTRONIC ENGINEER
دیدگاه
دیدگاه