اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک نکته درباره پروگرم کردن سریال ATMega128

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یک نکته درباره پروگرم کردن سریال ATMega128

سلام
    به نظر من ATmega128 خیلی به نویز حساسه نه؟
    من یه تابلو داشتم 24 در 96 که با همین آی سی بود پروگرامش که میکردم خطای 0000 میداد بعد از کلی اعصاب خوردی فهمیدم تغذیه درایور ستون ها روی میکرو تاثیر میزاره.
    ----------------------------
    این درسی بود که من از این میکرو گرفتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SPEERIT
      سلام
      من mega128 رو می تونک پروگرم کنم اما پورتهاش کار نمی کنه هر کاری می کنم آیا دلیلش این نیست که اصلا پروگرام نشده؟ وقتی به BASCOM وصلش می کنم نوع چیپ رو تشخیص می ده .
      مشکل از تغذیه میکروته
      جریان کافی به میکرو نمیرسه احتمالا مدارات تغذیه رو خیلی باریک کشیدی
      از خازن هم حتما استفاده کن
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

پین ریست هم باید وصل بشه دیگه یادتون رفته اونو بگین؟! :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ELECH_TECH
          پین ریست هم باید وصل بشه دیگه یادتون رفته اونو بگین؟! :smile:
          خوب اینکه نکته نیست تو همه میکروها باید وصل بشه همه هم میدونن!!!!!! :mrgreen:
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد جعفری
            پورت F رو به صورت پین به صورت خروجی استفاده کن نه پورت.
            برای پروگرام کردن مگا 128 مشکل دارم . چون نصب سطحی است با ید از چه پروگرامری استفاده کنم ؟

دیدگاه

ازهمون پروگرمر isp استفاده کن وقتی ای سی رو لحیم کردی یه سوکت برای پروگرمر تعبیه کن :mrgreen:

دیدگاه

سلام.کلی این در و اون در زدم تا نحوه پروگرم کردن این میکرو رو پیداکنم همه جا یه مشکلی داشت .اینجا هم که نحوه اتصال مشخص نیست! هرکی میتونه کمک کنه. دارم دیوانه میشم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پورعلی
                  سلام.کلی این در و اون در زدم تا نحوه پروگرم کردن این میکرو رو پیداکنم همه جا یه مشکلی داشت .اینجا هم که نحوه اتصال مشخص نیست! هرکی میتونه کمک کنه. دارم دیوانه میشم!
                  چند نکته رو رعایت کنی راحت و سریع به جواب میرسی.

1- برای پروگرام کردن از پایه های PDI و PDO استفاده کنید.
                  2-برای پروگرام کردن اولیه سری L از ولتاژ 3.3 حتما استفاده کنید و بعد برید سراغ 5 ولت.
                  3-از اونجایی که آی سی های داخل ایران اکثرا استوک(دست دوم) هستند، انتظار نداشته باشید که همگی با روش یکسانی پروگرام بشن، چون تنظیمات فیوز بیتها متفاوته، پس قبل از پروگرام کردن با برنامه اول تنظیمات فیوز بیتها رو درست انتخاب کنید و میکرو رو با اون تنظیم کنید، بعضی وقتها با کریستال جواب نمیگیرید و باید از اوسیلاتور کمک بگیرید تا بشه تنظیمات فیوز بیتها رو درست کرد.

موفق باشید.
                  اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

سلام
                    من یه ATMEGA128A دارم، قبلا تمام پین هاشو تست کرده بودم سالم بودن، ولی چند روز پیش اومدم یه LCD بهش وصل کردم و کار نکرد، پین هایی که استفاده کرده بودمو دوباره تست کردم، پورت B بودش که کل پورتو TOGGLE کردم با تاخیر 1ثانیه، فقط 2تا پینش اونم خیلی کم نور چشمک میزد بقیه هم کامل روشن بودن و پر نور و هیچ تغییری هم نمی کردن، فیوز بیتش هم درست کرده بودم.
                    فکر می کنید میکروم سالمه؟
                    و این نوع A فرق خاصی با نوع های دیگه داره؟ به جز ولتاژ کاریشون. ممنون.
                    ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

سلام
                      من mmc رو با ATmega 16 راه انداختم ولی با 128 در ظاهر sck کار نمی کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X