اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزشی] آموزش محاسبه مقدار خازن برای کریستال میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [آموزشی] آموزش محاسبه مقدار خازن برای کریستال میکرو

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
    سلام
    خب وقتی بدون خازن هم به خوبی کار میکنه و هیچ مشکلی بوجود نمیاد .(حتی به نظر من بهتر از زمانی که خازن وجود داره ) دیگه چه لوزومی به پیدا کردن خازن هست
    بله مدار بخوبی و درست کار میکنه ( البته نه همیشه ) ولی اگه بخواین از فرکانس اصلی میکرو برای محاسبه زمان استفاده کنین مقداری خطا خواهید داشت .احتمالا تو بعضی مدارات هم دیده باشین که یکی از خازنهای دو سر کریستال رو تریمر میذارن تا خطای کریستال رو به حداقل برسونن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روح الامین نمایش پست ها
      CX همون مقدار خازنی هست که باید بذاریم واسه کریستال. CL همون " Load Capacitance" یا همون ظرفیت خازنی بار شده هستش. Cstray هم ظرفیت خازنی پایه های میکروکنترلر(که فکر کنم باید توی دیتاشیت نوشته باشن ولی ننوشتن) + ظرفیت خازنی پارازیتی یا " parasitic capacitance" هستش که مربوط به خطوط PCB میشه. در کل اگه می خوایید از میکرو واسه مقاصد تفریحی استفاده کنید، واسه Cstray می تونید مقدار 5 یا 3 رو اختصاص بدید. ولی اگه حرفه ای هستش بهتره حسابش کنید. کسی می دونه کجا میشه ظرفت خازنی پایه های AVR رو گیر آورد؟
      سلام بسیار سپاس گزار هستم از اینکه اطلاعات رو share کردین من سوالی دارم و اینکه CL دقیقن چیه و مقدارش چطور محاسبه میشه و این فرمول رو از کجا اوردین ممنونم
      علم و عمل پیوند نزدیک دارند , و کسی که دانست باید به آن عمل کند. چرا که علم عمل را فرا خواند, اگر پاسخش داد میماند و گر نه کوچ میکند. امام علی (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rah1 نمایش پست ها
        سلام بسیار سپاس گزار هستم از اینکه اطلاعات رو share کردین من سوالی دارم و اینکه CL دقیقن چیه و مقدارش چطور محاسبه میشه و این فرمول رو از کجا اوردین ممنونم
        خواهش میکنم
        CL رو از دیتاشیت کریستال بخون.
        برای اطلاعات در مورد
        parallel resonant crystals جستجو کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X