اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار شماره گیری،پاسخ،کالر آی دی با میکرو َAVR از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار شماره گیری،پاسخ،کالر آی دی با میکرو َAVR از طریق خط تلفن

مدار شماره گیری با میکرو AVR
    قابلیتهای مدار :
    - شماره گیری از طریق خط تلفن
    - تشخیص اشغال بودن خط
    - قابلیت دریافت تماس و تشخیص زنگ و دیکد کردن شماره های گرفته شده توسط یوزر
    - نمایش شماره تلفن طرف مقابل (Caller ID)
    - پخش پیغام از پپش تعیین شده پس از برقرار شدن تماس

البته مدار میخوام کاملا صنعتی و با کلیه نکات حفاظتی و بهینه سازی توش رعایت بشه و نویز خط و ..... از این جور چیزا تو مدارم تاثیر نذاره.
    البته اطلاعات کمی در این مورد جمع کردم.مثلا میدونم که نیاز به IC MT8888 برای Dial کردن و Answerو ِDecode کردن دارم و MT8843 یا MT8841 برای قسمت کالر آی دی لازم دارم دیتا شیت های این IC ها رو هم دیدم و مدار Application رو هم مطالعه کردم ولی نیاز به اطلاعات کامل و جامع دارم که ساخت و شروع کنم. هرکی اطلاعات یا مدار ساخته شده و جواب گرفته شده داره قرار بده که همه استفاده کنن.حتی اگه گوشه ای از کارهای بالا رو هم انجام بده میتونه مفید باشه

بعضی از تاپیک های این سایت و سایتهای دیگه رو در باره این موضوع رو هم دنبال کردم ولی کامل نبودن

پاسخ : مدار شماره گیری،پاسخ،کالر آی دی با میکرو َAVR از طریق خط تلفن

:eek: :job:
    خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
    حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

دوستان لطفا هی کسی رو این پروژه ها کار کرده هرچی اطلاعات و تجربیات داره در اختیار ما هم بزاره .
      میخوام خیلی زود با میکرو AVR و C مدار رو بسازم. از لحاظ قیمت قطعات و مالی مشکلی ندارم.بهترین روش و قطعات رو پیشنهاد بدید

دیدگاه

سلام.
        منم پروژه مشابهی دارم ولی مودم رو برای این کار انتخاب کردم،آ‌مودم های اکسترنال قدیمی که با پورت سریال کار میکنن قابل کنترل از طریق هر میکرویی هستن، اون همه کار هم میکنه کاملا هم صنعتی هست ولی برنامه نویسیش یه مقدار مشکله.
        پروژه من به این صورت هست که یه میکرو از طریق مودم به یه کامپیوتر متصل میشه و اطلاعاتی رو دریافت میکنه، قسمت طرف کامپیوترش رو تقریبا تونستم راه بندازم، دستورات طرف ای وی آر رو هم کم و بیش بلدم، ولی مسلط نیستم به نظرم اگه میخواهی سخت افزار استاندارد و صنعتی باشه تا بعدا بتونی ارتقاءش بدی بهتره از مودم استفاده کنی.
        موفق باشید
        شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
        هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
        چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سلام
          اگه خواستی دستورات At موجود برای GSM Modem Ts28 :

http://h1.ripway.com/hayati/t28_r1a.zip

دیدگاه

کسی نمی خواد کمک کنه ؟؟؟

دیدگاه

سلام به همگی

من یه mt8841 دارم و اون رو طبق دیتاشیت بستم ولی ج.اب نمیده.من این جوری چک کردم.یه led به پایه cd وصل کردم ولی در حین زنگ خوردن تلفن ویا حالت نرمال هیچ فرقی نمیکنه و در تمام حالات خاموشه

البته من به میکرو وصلش نکردم چون برنامش رو نداشتم
              کسی کار کرده یه توضیح در مورد عملکرد سخت افزاریش و پروتکلش بده که بفهمم چی به چیه و وقتی که یه شماره میاد این ای سی چه کارایی میکنه؟
              کدوم پایش رو باید ست یا ریست کنم تا دیتا بده و ....

اینجا یه توضیحاتی داده ولی لینک برنامش خرابه و توضیحاتشم که گفته من تو عمل هیچ چی ندیدم
              [ftp=ftp://http://silikon.pib.ir/page3/&thisy=&thism=&thisd=]http://silikon.pib.ir/page3/&thisy=&thism=&thisd=[/ftp]
              علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

salam ghesmate shomaregire micro ro mitunid az ghesmate caller proje dozdgire estefade ****d ke dar aksare sita hast ya az optoucoplr estefade ****d.
                خداوند زمین را مدوّر آفرید تا به انسان بگوید
                همان لحظه ای که تصوّر می کنی به آخر دنیا رسیده ای؛
                درست در نقطه ی آغاز هستی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X