اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درباره ولتاژ atmega32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درباره ولتاژ atmega32

تو دیتاشیت atmega32 ولتاژ کاری رو 4.5 تا 5.5 ولت زده حالا اگه من 6 ولت (4 تا

باتری قلمی) به میکرو وصل کنم مشکلی پیش میاد ؟

دوستانی که تجربه اینکارو دارن لطفا راهنمایی کنید
    من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
    آلبرت اینشتین
    منبع: http://fa.wikiquote.org

پاسخ : درباره ولتاژ atmega32

از ی مقدار ولتاژ به بالا در کار میکرو اختلال میوفته و دیقش رو نمیدونم!! و ولتاژ پایین هیچ عیبی نداره و اگه میخای مدارت بهتر کار کنه از سری A یا L استفاده کن!!
    شما امتحان کن خبرش رو هم اینجا بده! :agree:
    انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
    [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
    http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

من فکر میکنم این دوستمون silicon0 یه جا باطری قلمی 4تایی گرفته و می خواد باهاش کار کنه. منم دارم. ولی به جای یکی از باتریها یه سیم وصل کردم. سعی کن همون محدوده خودش رو استفاده کنی.

دیدگاه

بهترین کار اینه یه آداپتور 5 ولت سوئیچینگ تهیه کنین برای آزمایش هاتون
        همجوره از باتری بهتره

دیدگاه

* این نکته رو هم توجه داشته باش که عموما باطریها در حالت شارژ (یا نو بودن باطری) ولتاژشون از اونیکه روشون نوشته کمی بالاتره.
          اگه خیلی مصرف توان برات مهم نیست یه دیود سری 4000 بذار سر راه مدارت

دیدگاه

از همه شما دوستان که جواب دادین ممنونم.

من می خوام برا مدارم یه ولتمتر درست کنم که اگه باتری ضعیف شد بوق بزنه یا پیامی بده مشکل اینجاست که با 3 تا باتری که میشه 4.5 حداقل ولتاژ کاری avr هست و دیگه رنجی برای حداقل و حداکثر وجود نداره و نمی تونم براش یه تصویر باتری رو ال سی دی بزارم که مثلا نصف شده !
            من نمىآ‌توانم فرضیه «بىآ‌اخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآ‌دانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
            آلبرت اینشتین
            منبع: http://fa.wikiquote.org

دیدگاه

چرا میتونی از میکرو های سری A یا L استقاده کنید که تا 2.7 ولت روشن میمونن و به عنوان نمایشگر هم از ال سی دی نوکیا 1100 و تغذیه هم باظری موبایل!!!!
              انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
              [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
              http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

من چهارتا باتطری سری کردم که ولتاژشون شد دقیقا 5.5 ولت! حالا مال شما اگه شیش ولته میتونی یه تقسیم ولتاژ مقاومتی کوچیک انجام بدی تا از 6 ولت 5.5 ولت بگیری. مشکل داشتی بگو تا بیشتر توضیح بدم.
                کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

دوست عزیز چرا از باتری کتابی 9 ولت و رگولاتور 7805 استفاده نمیکنی؟؟
                  هم حجم باتری کمتره هم ولتاژ صاف و تثبیت شده 5 ولت داری
                  هم میتونی توی قسمت 9 ولت از یه مقسم ولتاژ استفاده کنی که نمونه گیری کنه و زمانی که ولتاژ باتری به 7.5 ولت رسید بدون اینکه مدارت از نظر کارکرد دچار مشکل بشه دیسشارژ بودن باتری رو بهت اطلاع بده
                  ما توانا تر از آنیم که می پنداریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ESN HARDWARES
                    دوست عزیز چرا از باتری کتابی 9 ولت و رگولاتور 7805 استفاده نمیکنی؟؟
                    هم حجم باتری کمتره هم ولتاژ صاف و تثبیت شده 5 ولت داری
                    هم میتونی توی قسمت 9 ولت از یه مقسم ولتاژ استفاده کنی که نمونه گیری کنه و زمانی که ولتاژ باتری به 7.5 ولت رسید بدون اینکه مدارت از نظر کارکرد دچار مشکل بشه دیسشارژ بودن باتری رو بهت اطلاع بده
                    هم با اینکار انرژی باطری رو به گرما تبدیل میکنی! دوست عزیز با باطری که رگولاتور نمیبندن اونم رگولاتر کم بازدهی مثل 7805! ببخشید اما به نظرم اصلا این کار درست و اصولی نیست.
                    کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

سلام.ولتاژکاری 2.7تا5.5برای atmega32lو4.5تا5.5برای atmega32 می باشد.
                      یاعلی مدد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X