اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو و برنامه نویسی اش

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو و برنامه نویسی اش

سلام.

نیاز نیست تو بیس ترانزیستور مقاومت بذاری.باید ترانزیستور رو در حالت سوئیچ استفاده کنی.

bnmo جان یکی از دوستان برنامه رو گذاشت .من دیگه نمینویسم/ اینقدر دس دس کردم تا یکی از دوستان زحمتشو کشید.
    www.icesi.ir

دیدگاه

سلام
      دوست عزیز ازuln ها استفاده کردم 2003 خوب نیست چون 7 بیتی از 2803 استفاده کنید چون 8 بیتی
      مشکل من اینه که با مدار بالا خروجی ترانزیستور بیشتر ار یک ولت نیست در حالی که کلکتور اون 15 ولت و بیس اون 0.5 ولت جریان داره

دیدگاه

سلام
        من از ترانزیستور های BD139 , SS8050 استفاده کردم جواب نداد شاید سری BC جواب بده
        از راه حلتون ممنون

دیدگاه

باید بشه اصلا این کار نشد نداره. اتفاقا من از همین ترانزیستور bd139 استفاده کردم.

خروجیش 1.5 آمپر میده .
          مشکلت چی بوده؟
          www.icesi.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میلاد موسوی
            سلام.

نیاز نیست تو بیس ترانزیستور مقاومت بذاری.باید ترانزیستور رو در حالت سوئیچ استفاده کنی.

bnmo جان یکی از دوستان برنامه رو گذاشت .من دیگه نمینویسم/ اینقدر دس دس کردم تا یکی از دوستان زحمتشو کشید.
            کجاست
            من که نمی بینم
            منظورم برنامه است ؟؟؟؟؟؟؟
            در ضمن من امروز پروژ ه ا م را برداشتم و تابلو روان با led دورنگ سه پایه با قابلیت شیفت به چپ و راست و بالا و پایین
            led دورنگ سه پایه قیمت اش چنده
            می تونید در این مورد هم کمکم کنید

دیدگاه

ترانزیستور جریان رو تقویت میکنه نه ولتاژ رو
              سلام بچه ها
              بعد از بستن نزدیک به 40 تا مدار با ترانزیستورهای + و - و MOSTFET وULN به این نتیجه رسیدم که ترانزیستور نمی تونه ولتاژ رو تقویت کنه مثلا خروجی میکرو رو می دم به بیس ترانزیستور وکلکتور ترانزیستور رو میدم به 15 ولت امیتر اون هم که به ال ای دی وصله اون یکی پایه ی ال ای دی هم که به زمین وصله در این حالت ترانزیستور در حد 1میلی امپر از میکرو جریان می کشه ولی در عوض میشه از امیتر ترانزیستور تا2 امپر به راحتی جریان کشید خصوصا اگه ترانزیستور از این دارلینگتون های سری TIP باشه ولی خروجی ترانزیستور بیشتر از 5ولت نمی شه .چون تو بیسش 5ولت بیشتر نداریم
              پس لطفا یه راه حل برای افزایش ولتاژ بدین .

مشکل من ولتاژه نه جریان

این قضیه تا این جا خیلی وقتمو گرفته اگه ممکنه یه مدار بهم بدین که بتونه یه ولتاژ0.3ولتی و 9 میلی آمپری رو تا 3ولت و30 میلی آمپر تقویت کنه آخه می خوام یه ال ای دی رو برام پر نور روشن کنه

دیدگاه

سلام
                درباره خروجی پورت های میکرو به تابلوهای LED
                زوج آسی های UDN2981 (بافر مثبت ) و ULN2803 (بافر منفی ) با هم ست میشن و با یه ترکیب مناسب
                و پکهای مقاومتی میشه کار کرد .
                کاتالوگ این آسی ها رنج ولتاژ و جریان رو نشونتون میده

دیدگاه

سلام
                  من از ULN2803 برای ستون های تابلوم استفاده کردم برای سطرهام نمی تونم از ULN استفاده بکنم اخه تابلوی من سطر به سطر روشن می شه وتو هر سطر هم 40 تا ال ای دی که داشته باشم 1A جریان می خوام ولی ULN ها نیم امپری اند

من برنامه زیر نوشتم

$regfile = "m32def.dat"
                  $crystal = 8000000
                  Config Portc = Output
                  Config Portd = Output
                  Portd = 255
                  Dim I As Byte
                  I = &B00000001
                  Do
                  Portc = I
                  Waitms 1
                  Rotate I , Left , 1
                  Loop
                  End

و می خوام پرت سی رو مالتی پلکس کنم واین قضیه باعث کم نور شدن ال ای دی های پرت سی شده برای تقویت ولتاژ و جریان ال ای دی های پرت سی از ترانزیستور استفاده کردم (ببین دوست عزیز تا حالا خیلی وقت روش گذاشتم وبا یه تقریب خوب می تونم بگم که این برنامه باعث میشه ولتاژ وجریان پرت سی یک هشتم بشه چون مالتی پلکسش 8 حالت داره ) و وقتی از ترنزیستور استفاده کردم دیدم به راحتی اب خوردن میشه جریان رو افزایش داد مثلا یه ترانزیستوزی مثل TIP120 چون دارلینگتون هست بهره تقویت جریان فوق العاده بالایی داره و میشه یه جریان یه ولت و یه میلی آمپری رو به بیسش داد ودر صورتی از نظر ولتاژ کلکتور تامین باشه میشه تا 1 ولت و 2000 میلی آمپر ازش جریان کسید
                  ولی تا حالا نتونستم ولتاژ رو تقویت کنم
                  خودم فکر می کنم به خاطر اینه که ولتاز تو بیسم ضعیفه من که دارم این ولتاژ رو مستقیما از میکرو می گیرم دیگه چیکارش میشه کرد

دیدگاه

یه سوال:
                    در واقع برای رفرش نیاز داری که هشت میلی ثانیه رد بشه. یعنی هر بار یه سطر رو رفرش می کنی. اون وقت هر 40 تا ستون رو میکرو چطوری با هم فرمان می دی؟ بهتر نیست سطر اول رو که فعال کردی ستون ها رو هشت هشت تا فرمان بدی؟ این طوری تو هر لحظه حداکثر 200 میلی آمپر جریان لازم داری.

دیدگاه

دوست عزیز
                      40 تا ستون رو می دم به 5 تا لچ 8 بیتی
                      من مشکلم فقط تو تقویت ولتاژه :angry: حتی تو تقویت جریان هم مشکل ندارم

دیدگاه

دوست عزیز گیرم که ولتاژ دادی ولی وقتی جریان نباشه فایده نداره.

تو ی یه پست دیگه چند تا راه حل برای کارت گفتم برو ببین.
                        www.icesi.ir

دیدگاه

سلام
                          سایت لاچینی رو دو هفته قبل زیر و رو کردم و مشکلم حل نشد
                          من هیچ مشکلی تو تقویت جریان ندارم
                          ببین دوست عزیزهر ترانزیستوری یه بهره تقویت جریان داره ترانزیستور های دارلینگتون بهره ی جریانشون از ضرب بهره جریان ترانزیستور های داخلیشون بدست می اد و چون ضرب می شن یه عدد بزرگ تر از هزا بدست می اد و در عمل هم جواب می ده خیلی راحت می شه با یه جریان 1mA یه جریان 10000mA ساخت
                          ولی ولتاژ تقویت نمی شه :angry:

دیدگاه

ببینید شما تابلوتون چند در چنده؟
                            www.icesi.ir

دیدگاه

حداقل 64*16
                              من فقط تو تقویت ولتاژ مسکل دارم

دیدگاه

ببینید الان تو بازار تابلو روان هایی که موجود هست همه از این روش ها استفاده میکنند .

این کارو میکنند یکی از ترانزیستور ها برای سطر و یکی دیگه برای ستون
                                www.icesi.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X