اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیگنال زنگ خط تلفن؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سیگنال زنگ خط تلفن؟

سلام
    من می خوام بدون که سیگنال زنگی که رو خط تلفن ارسال میشه و تلفن زنگ می خوره دارای چه فرکانسی هست؟
    چه جوری میشه روی خط ارسال کرد؟
    اگه بخوام توسط میکرو ایجاد کنم چه جوری میشه این کارو کرد؟؟
    مدار عملی اونو اگه کسی جواب گرفته بده ممنون میشم؟؟؟

پاسخ : سیگنال زنگ خط تلفن؟

کسی نیست در این مورد کار کرده باشه؟؟
    من نیاز دارم کسی هست لطفا جواب بده؟؟
    من این کار می خوام با Avr انجام بده؟

دیدگاه

سلام :

سیگنال زنگ روی خط تلفن AC هست و با میکرو نمیشه تولیدش کرد ! :eek:
      حدوداً 50 تا 70 ولت پیک تو پیک داره ! :agree:
      حتی اگر هنگام زنگ زدن دست به خط تلفن بزنی ممکنه برق بگیردت !

به هر حال با میکرو نمیشه تولیدش کرد !

موفق باشی

دیدگاه

سیگنال نیست , ولتاژ از حدود 50 تا 60 ولت , میرسه به حدود 110 ولت , برای همین تلفن زنگ میخوره.
        برای این کار باید یه ترانس با ولتاژ لاز رو کنترل کنی (جریانش باید در حد ود 20 میلی آمپر باشه ها , وگرنه گوشی رو که برداری , تلفنت میسوزه.
        الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

منم با محمد رضا موافقم.
          فقط ولتاژ که به 110 ولت میرسه
          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام.
            من سیگنالش رو روی اسکپ نگاه کردم، ACآ‌ هست و پیک تا پیک حدود 150 ولت(بسته به دوری و نزدیکی به مرکز مخابرات و یا مرکز تلفنی که داره خدمات میده بهتون) و اگه هم زمان زنگ خوردن تا سیم تلفن رو دستتون بگیرید، حالت برق گرفتگی ایجاد میشه(خودم امتحان کردم :mrgreen.
            شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
            هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
            چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

من از تمام دوستان تشکر می کنم
              من تلفن سانترال ساختم حالا می خوام برای ارتباط داخلی سیگنال زنگ رو بفرستم و تلفن در قسمت دیگه زنگ بخوره . به نظر شما باید چی کار کنم؟
              من در تلفن سانترال از یک تغزیه dc استفاده کردم تا تلفن ها رو راه اندازی کنم.من برای ارتباط داخلی برای حذف بوق این کار رو کردم.
              حالا شما چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟؟

دیدگاه

سلام.
                من قبلا یه طراحی برای اینکار انجام داده بودم با یه ترانسی چیزی این ولتاژ رو ساخته بودیم، بعد هر تلفنی قرار بود براش زنگ ارسال بشه، با دو تا رله متصل میشد به ترانس، الان یادم نمیاد چه فکری کرده بودیم برای تشخیص برداشته شدن گوشی، چون اگه طرف گوشی رو برداره دیگه نباید خطش متصل به ترانس باشه ، یاد متصل بشه به خطی که تماس رو گرفته بوده.
                دوستان دیگه راهنمایی کنن.
                شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
                هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
                چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سلام :

من هم قبلاً روی خطوط تلفن کار کردم و یک دستگاه کنترل و نظارت بر خطوط تلفن طراحی کردم !
                  فقط اصلاً معزل زنگ رو نداشتم برای همین خیلی روش کار نکردم !
                  اما تا جایی که یادمه که مطالعه کردم تا وقتی گوشی رو برنداشتی دوسر خط تلفن یک مقاومت مشخصی داره ( اصلاً یادم نیست اما حدوداً 2 یا 3 کیلو بود فکر کنم ) و وقتی گوشی رو بر میداری این مقدار تغییر میکنه ( فکر کنم میره به سمت بی نهایت !! )
                  مخابرات هم از تغییر این مقاومت میفهمه که کی باید سیگنال زنگ رو حذف کنه از روی خط !
                  شما هم تفاوت این 2 حالت رو بررسی کن تا ببینی نتیجه میگیری یا نه ! به راحتی و با یک پ امپ میتونی این تفاوت رو بسنجی !

موفق باشی

دیدگاه

سلام
                    از آقای نحوی و آقای پروشانی ممنونم
                    ولی من دنبال مداری می گردم که بتونم روی خط تلفن سیگنال زنگ رو ارسال کنم در اونطرف تلفن زنگ بخورد؟

دیدگاه

سلام :
                      دوست عزیز اگر به مجموع عرایض بنده و جناب نحوی نگاهی می کردید کلیت کار دستتون می آمد .

شما برای هر تلفن یک زوج سیم جدا دارید !
                      پس می توانید با استفاده از این زوج سیگنال AC برای تولید زنگ رو که با یک ترانس 1/2 کننده ولتاژ و با جریان بسیار کم تولید شده ، به تلفن مورد نظر ارسال کنید.
                      فقط اینجا باید یک مدار مقایسه کننده بگذارید که فقط وقتی گوشی روی off hook بود ولتاژ AC را بفرستد که راهش هم همون سنجش مقاومت دوسر خط بود .

باز هم اگر سوالی دارید بفرمائید .

موفق باشید

دیدگاه

ببین حامد جان
                        اولا من تاپیک ها رو کامل می خونم.
                        من مداری خواستم که بتونه سیگنال زنگ رو ارسال کنه.
                        من با خط تلفن زیاد کار کردم اینجوری نیست که آدم ناشی باشم.بازم هیچ ادعایی نمی کنم چون خط تلفن چیزهای زیادی داره که هنوز نمی دونم.
                        راستش من یک تلفن سانترال ساختم و الان تقریبا کامل شده و فقط تو همین قسمتش موندم.شما می گی یک ترانس بزار که 1 به 2 باشه ولی نمی گی که جریان اون چقدر باشه یا ولتاژ ارسالی اون روی خط چقدر باشه .
                        مثلا محمد رضا و آقای نحوی گفته اند ولتاژ باید برسه به 110 ولت و جریان اون باید 20 میلی آمپر بیشتر نشه در غیر این صورت تلفن می سوزه . میشه بگید از چه ترانسی باید استفاده کنم که ولتاژ آن 110 ولت 20 میلی آمپر باشه؟

دیدگاه

سلام :

دوست عزیز بنده به هیچ وجه جسارت نکردم خدمت شما ! :eek:

مطمئنم که شما خیلی بیشتر از من از تلفن و خطوطش میدونید !
                          منتها من منظورم این بود که ما سر نخ رو به شما دادیم !
                          شاید با کمی مطالعه بیشتر و تلاش عملی به نتیجه دلخواه برسید !
                          اگر هم من نگفتم که مشخصات ترانس چی باشه برای این بود که میدونستم دوستان گفتند و شما میدونید !!!!!
                          نیازی نبود دوباره بگم فقط خواستم یک جمع بندی کنم که کل مطالب گفته شده بیاد یکجا که جلوی چشمتون باشه !
                          همین !
                          اصلاً جسارت نکردم !!!
                          به هر حال اگر بد گفتم و یا حرفم حس خوبی به شما نداد از شما معذرت می خواهم :agree:

به هر حال میرم سر اصل مطلب :

اگر دسترسی به امکانات دارید ، یک بار این مراحل رو برید تا ببینید میتونید به نتیجه دلخواه برسید یا نه !

1- با یک مولتی متر مقدار ولتاژ AC و DC خط تلفن در زمان On Hook و Off Hook را اندازه بگیرید .
                          2- مقدار مقاومت 2 سر خط را هنگام On Hook و Off Hook اندازه بگیرید .
                          3- جریان AC و DC عبوری از سیم ها را در حالتی که تلفن دارد زنگ می خورد اندازه بگیرید .
                          4- مقدار ولتاژ AC و DC دوسر خط در هنگام زنگ خوردن را اندازه بگیرید .

حالا این نتایج رو بررسی کنید و برای ما هم قرار دهید !
                          مسلماً راهگشای شما خواهد بود و ما هم از نتایج آن استفاده خواهیم کرد !

اما اگر دسترسی به امکانات کافی ندارید بگوئید تا من برایتان اینکار را انجام دهم .

موفق باشید

دیدگاه

سلام
                            حامد جان من از شما تشکر می کنم. من اصلا ناراحت نشدم.
                            چشم من اینهایی که گفتید انجام می دم و می زارم تو این تاپیک تا بقیه هم استفاده کنند

ممنون
                            تا بعد

دیدگاه

سلام
                              من این مقادیر رو حساب کردم:
                              مقدار ولتاژ DC خط در حالت Off Hook برابر 46 ولت
                              مقدار ولتاژ DC خط در حالت ON Hook برابر 16 ولت
                              مقدار ولتاژ Ac خط در حالت Off Hook برابر 15 ولت
                              مقدار ولتاژ AC خط در حالت On Hook برابر 6 ولت
                              مقدارمقاومت خط در حالت Off Hook برابر 30 کیلو اهم
                              مقدار مقاومت خط در حالت ON Hook برابر 11 کیلو اهم

من این مقادیر رو بدست آوردم و همانجور که دوست عزیزمان آقای پروشانی گفت گذاشتم تا بقیه هم استفاده کنند.
                              امیدوارم مفید واقع شده باشد.

موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X