من این برنامه را نوشتم ولی روی مانیتور چیزی نمی فرسته کسی میتونه کمک کنه؟!تنظیمات ترمینال را درست کردم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
usart
Collapse
X
-
پاسخ : usart
بجای اینا اول یک رشته بفرست ببین رو PC میاد.که مطمئن شی ایراد فنی نداری .مثلا دستور زیر:
putsf("Fox"
وقتی اینو بزنی و اتصال دست باشه رو تمام صفحه میاد Fox.
بعد میریم سراغ مسائل بعدیخدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
دیدگاه
-
احتمالش خیلی زیاده که ورودی خروجی های سریال رو اشتباه زده باشین.
تو حالت بدون ارسال ، با یه ولت متر ولتاژ خط ارسال (TXD) رو برای Computer و هم uC بگیرین. باید حوالی -9 باشه.
بعد یه
while (1){putchar('s'}; s
رو بذارین ،آ ببینین ولتاژ تغییر میکنه یا نه.
هم برای uC بعد از MAX232 و هم برای Computer وقتی به هم وصل نیستند.
بعد وصل کنین.
تنظیمات رو هم با دقت انجام بدین.
---<< Terminal رو هم تو حالت Hex قرار بدین. >>---
اگر آن کس که باید باشد، نیستی ؟
پس چه فرقی می کند که کیستی ؟
دیدگاه
-
سلام
پایه خروجی max رو چک کنین باید موج مربعی بین 9 و -9 ببینین حتما
max232 یکسری خازن خارجی نیاز داره اونها رو قرار دادین ؟
ولی اگه max233 استفاده کنی هیچی نمی خواد فقط چند تا از پایه اش رو باید بهم وصل کنی و دیگه نیازی به خازن خارجی نداره
دقت کن از میکرو پایه های ارسال و دریافت رو درست وصل کرده باشی به max و از اونجا به دی کانکتور.
من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.
دیدگاه
-
سلام
ببین اگه برنامت درست باشه و ارسال رو تعریف کرده باشی براش
باید توی پایه خروجی میکرو ولتاژ 5 و 0 رو مشاهده کنی. یعنی مربعی بین 0 و5 ! (یعنی پایه TXD)
بعدش که max رو وصل می کنی باید توی پایه خروجی اون مربعی بین -9 و 9 رو مشاهده کنی
(می شه پایه 5 ،max 233 در صورتی که پایه ارسال میکرو رو به پایه 2 ، max وصل کرده باشی. و پایه 14 max 232 در صورتی که ارسال میکرو رو به پایه 11 ، max وصل کرده باشی )
اگه خواستی ترتیب اتصالاتی که دادی بین پایه ها رو کامل اینجا بگو تا ببینیم درست عمل کردی یا نه .
من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.
دیدگاه
دیدگاه