اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

usart

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

usart

من این برنامه را نوشتم ولی روی مانیتور چیزی نمی فرسته کسی میتونه کمک کنه؟!تنظیمات ترمینال را درست کردم

پاسخ : usart

کدوم برنامه؟
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

for(char i='A';i<='Z';i++){
      putchar(i);
      }for(char
      :redface:

دیدگاه

بجای اینا اول یک رشته بفرست ببین رو PC میاد.که مطمئن شی ایراد فنی نداری .مثلا دستور زیر:

putsf("Fox"

وقتی اینو بزنی و اتصال دست باشه رو تمام صفحه میاد Fox.
        بعد میریم سراغ مسائل بعدی
        خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نه کار نمی کنه اتصالات رابط سریال هم درسته تا حالا چند تا ax232 هم عوض کردم :sad:

دیدگاه

فیوز بیت ها را پروگرام کردی؟
            اگه اون تیک را نزده باشی برنامه ات جواب نمی ده

دیدگاه

بله نرخ ارسال داده را هم تنظیم کردم

دیدگاه

باید اول یک ارسال صحیح داشته باشی تا خیالت از اتصال راحت باشه تا بتونی برنامه بنویسی

دیدگاه

احتمالش خیلی زیاده که ورودی خروجی های سریال رو اشتباه زده باشین.
                  تو حالت بدون ارسال ، با یه ولت متر ولتاژ خط ارسال (TXD) رو برای Computer و هم uC بگیرین. باید حوالی -9 باشه.
                  بعد یه
                  while (1){putchar('s&#039}; s
                  رو بذارین ،آ‌ ببینین ولتاژ تغییر میکنه یا نه.
                  هم برای uC بعد از MAX232 و هم برای Computer وقتی به هم وصل نیستند.
                  بعد وصل کنین.
                  تنظیمات رو هم با دقت انجام بدین.

---<< Terminal رو هم تو حالت Hex قرار بدین. >>---

اگر آن کس که باید باشد، نیستی ؟
                  پس چه فرقی می کند که کیستی ؟

دیدگاه

من مطمین نیستم منظور شما را درست فهمیده باشم ولی رابط را وقتی به کامپیوتر وصل کردم همان 9ولت بود به max232 هم وصل کردم ولی 1 ولت بیشتر نبود

دیدگاه

سلام
                      پایه خروجی max رو چک کنین باید موج مربعی بین 9 و -9 ببینین حتما
                      max232 یکسری خازن خارجی نیاز داره اونها رو قرار دادین ؟
                      ولی اگه max233 استفاده کنی هیچی نمی خواد فقط چند تا از پایه اش رو باید بهم وصل کنی و دیگه نیازی به خازن خارجی نداره
                      دقت کن از میکرو پایه های ارسال و دریافت رو درست وصل کرده باشی به max و از اونجا به دی کانکتور.
                      من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

رابط را به پایه خروجی میکرو وصل کردم وچک کردم 1 ولت بود خازن ها را درست وصل کردم :cry2:

دیدگاه

سلام
                          ببین اگه برنامت درست باشه و ارسال رو تعریف کرده باشی براش
                          باید توی پایه خروجی میکرو ولتاژ 5 و 0 رو مشاهده کنی. یعنی مربعی بین 0 و5 ! (یعنی پایه TXD)
                          بعدش که max رو وصل می کنی باید توی پایه خروجی اون مربعی بین -9 و 9 رو مشاهده کنی
                          (می شه پایه 5 ،max 233 در صورتی که پایه ارسال میکرو رو به پایه 2 ، max وصل کرده باشی. و پایه 14 max 232 در صورتی که ارسال میکرو رو به پایه 11 ، max وصل کرده باشی )
                          اگه خواستی ترتیب اتصالاتی که دادی بین پایه ها رو کامل اینجا بگو تا ببینیم درست عمل کردی یا نه .

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

ممنون از راهنمایی هاتون.خیلی استفاده کردم لحیم یکی از پایه های رابط خراب شده بود و الان ارتباط برقرار شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shivadanesh
                              ممنون از راهنمایی هاتون.خیلی استفاده کردم لحیم یکی از پایه های رابط خراب شده بود و الان ارتباط برقرار شده.
                              ای خدا
                              دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X