سلام
آقا من موندم تو کف....!!!
یه خورده از این جور بحث ها اگه بیشتر باشه تازه واردهایی مثل من خیلی فیض میبرن!
باز دمتون گرم که اینجور مطالب مهم و کمیاب رو اینجا قرار میدین تو دانشگاه و ....که از این بحث ها خبر آنچنانی نیست (لااقل من که ندیدم!) فقط بلدنZ80 بهمون بگن بعد که یه ترم رفتیم جلو تر پیشرفت عظیمی حاصل شد و 8051 بهمون گفتن اون هم که تا جلسه هشتم داشتیم
مدار منطقی میخوندیم :angry: از هشت جلسه باقی مونده هم که 3 جلسه استاد نیومد!! حالا شما ببینید چه نامردی هایی در حق ما بچه شهرستانی ها میشه.در هر صورت واقعا ممنون من سعی میکنم هر طور شده در اولین فرصت این Touch Screen رو تست کنم و از تجارب اساتیدی مثل شما دوستان حداکثر استفاده رو ببرم.
سلام به همه اساتید 2 تا سوال داشتم:
1) تو پرتیوس اسم تاچ اسکرین چیه و 2) اینکه وقتی ولتاژ را با میخونیم چطوری باید تفسیرش کنیم (من با Code Vision برنامه مینویسم)
دوستان من قبلا با این تاچا کار کردم دقتشون خیلی کمه
اگه نظر منو خواسته باشین میتونین از تاچای گوشی استفاده کنین که دقتشون خیلی بهتره
من خودم از تاچ p990 استفاده کردم خیلی هم راضیم قیمتش هم حدود 4000 تومان هست و تو بازار علائ الدین ریخته
ادیسون : من هفتصد بار اشتباه نکرده ام ، من یکبار هم اشتباه نکرده ام من زمانی موفق شدم که ،هفتصد راهی را که موفقیت آمیز نبود اصلاح کردم.
Gmail: Jsoltanii@gmail.com
سلام به همه دوستان
آقا من این تاچ اسکرین را راه انداختم کاملا هم جواب میده ولی یه مشکل کوچیک داره اونم اینکه وقتی من هردو سیم B C را با مقاومت 10 کیلو Pull Down میکنم قاط میزنه ولی وقتی فقط یکیشو pull down میکنم کامل درست جواب میده چجوریه؟
Reveng will surely come... Your hard time are ahead
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
سلام دوستان من اون صفحه ها رو دیدم و با هاش ار کردم ولی 5000 تومان نگرفتم من 2000 تومان گرفتم :nice:اگرکسی بخواد بودنه بهش میگم از کجا
شاید هم با کمی سود براش تهیه کنم
کسی میخواد بگم؟ :agree:
دیدگاه