دوستان بنده در یک پروژه میخواهم بعد از یک مدت زمان مشخص شده lcd به صورت اتوماتیک خاموش بشه برای این کار باید چه کار کنم و از طرفی میخوام کاری کنم که اگر تا یک مدت زمانی هیچ فعالیتی صورت نگرفته کلا منبع تغذیه میکرو قطع بشه اگر کسی راه حلی داره ممنون میشم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
خاموش کردن اتوماتیک LCD کارکتری
Collapse
X
-
پاسخ : خاموش کردن اتوماتیک LCD کارکتری
از دستورات زیر استفاده کنید
DISPLAY OFF نمایشگر ال سی دی رو خاموش می کنه
POWER DOWN برای میکرو که اون رو خاموش می کنه و برق رو باید از طریق نرم افزاری و رله و ... قطع کنی
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
- تشکرها 1
-
ممنونم اما من از کد ویژن و زبان سی استفاده میکنم لطفا دستورات سی را بگویید که چطور بکلایت رو خاموش کنم .یافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن اگر خدا را یافتی هر چه باختی مهم نیست .
فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط gtnaمیشه بگید ترانزیستور رو چطوری وصل کنم ؟یک شماتیک و یا توضیحی بدید
http://andybrown.me.uk/wk/wp-content/images//lcdAdjustments/circuit.png
از ترانزیستورهای دیگه c945 و ... می تونید بهره ببرید
دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
از این روش استفاده کنید
include <Wire.h>
include <LiquidCrystal_I2C.h>
// Initialize the LCD with the I2C address (0x27 in this example)
LiquidCrystal_I2C lcd(0x27, 16, 2); // Adjust the dimensions if needed
void setup() {
lcd.init(); // Initialize the LCD
lcd.backlight(); // Turn on the backlight initially
lcd.setCursor(0, 0);
lcd.print("LCD Standby Mode");
}
void loop() {
// Your main loop code here
// Wait for a few seconds (adjust the delay as needed)
delay(5000);
// Turn off the backlight to enter standby mode
lcd.noBacklight();
// Additional logic or tasks can be performed here
}
دیدگاه
-
بنظرم که برای تغذیه lcd یه ترانزیستور بزار که ورودیشو از میکرو بگیره بتونی خاموش روشنش کنی. حتی میتونی فقط بک لایتش رو کنترل کنی.
برای میکرو هم میتونی از مدهای sleep استفاده کنی یا همچین چیزی.. چون اگه نرم افزار تغذیه میکرو رو خارج کنه دیگه نمیتونه خودش خودشو روشن کنه مگر با یک مکانیزم دیگه..
دیدگاه
دیدگاه