کسی در مورد پرو گرمر ای سی های سری ISD4004 اطلاعی داره؟ و ایا توو جمهوری پیدا میشه؟ قیمتش چقده؟ خیلی ممنون میشم اگه اطلاعاتی رو در این زمینه برای من و دوستانی که در این مورد دچار مشکل شدن بزارید :smile:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
پروگرمر ISD4004 ؟
Collapse
X
-
پاسخ : پروگرمر ISD4004 ؟
سلام،
یه پروگرامر جهان کیت داشت که فقط سری 25 رو پروگرام می کرد، البته من سایت سازنده اش رو دیدم که گفته بود در آینده می تونه 4004 رو هم پروگرام کنه. اگر عجله دارید می تونید دستی پروگرام اش کنید، اگر SPI بلد باشید زیاد مشکل نیست.
There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951
-
دوست عزیز و گرانقدر:
ISD4004 ، که AVR نیست که تو این انجمن مطرح کردید!
تا جائیکه بنده میدونم ISD4004 یه چیپ ظبط کننده صداست!
1- بخش AVR یه بخش پر بازدیده.
2- پروگرم کردن این ای سی نیاز به AVR داره.
3- یه کم عجله کردم!
یه پروگرامر جهان کیت داشت که فقط سری 25 رو پروگرام می کرد، البته من سایت سازنده اش رو دیدم که گفته بود در آینده می تونه 4004 رو هم پروگرام کنه. اگر عجله دارید می تونید دستی پروگرام اش کنید، اگر SPI بلد باشید زیاد مشکل نیست.
در مورد پروگرم کردن با SPI باید عرض کنم که به این سادگی هام نیست. چون فکر می کنم کدهایی که توو دیتا شیت ای سی هست درست نیستن. من اونارو با کدای بقیه ای سی های مشابه مقایسه کردم و دیدم که توو چند جا باهم اختلاف دارن اونم اختلاف بی دلیل.
البته این مقایسه رو بعد از چند هفته کار روی انواع برنامه ها و ... که طبق کدهای دیتا شیت هستش انجام دادم.
الان هم که دیگه متوسل به پروگرم خود چیپ شدم. (البته اگه پیدا بشه)!اگر ندانی کجا میروی هر راهی تو را باخود خواهد برد.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ourmanببینید شما نباید نا امید بشید هزار تا احتمال داره که پروژه من کار نکرده مثلا شاید روشهای من درست نبودن و یا ...
به نظر من شما هم امتحان بکنید شاید پروژه شما جواب بده.
اگه پروژه توون جواب داد ما رو هم بی نصیب نذارید.خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
حضرت فاطمه (س)
دیدگاه
-
سلام تا اونجا که من می دونم و یادمه این آیسی برای ضبط نیازی به پروگرمر نداشت :eek: چی شد یهو این از کجا اومد :redface:
قبلا میبردیم تومد(m6) و صدا رو ضبط میکردیم و با کنترلOEM آدرسارو در می آوردیم
حالا اگه گیر به نویز میدادن میگفتیم خب با یه mp3 player ضبط کنیم فیلترشم که میکنیم بعد با سریال میکنیمش توی آیسی و والسلام :agree:
حالا این پروگرمر داستانش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :angry:oo: :nice:
دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
دیدگاه
-
hess درست میگه.
آقایون isd ها پروگرامیبل نیستن به خدا.شما اینو یه جا دیگه هم مطرح کردی ، منم جواب دادم.اما گویا شما نمیخوای حرف منو قبول کنی...
اون چیزی که شما داری بهش میگی پروگرامر ، یه دستگاهه که یکی ساخته و بجای این که شما خودت مدارو ببندی ، یه سوکت گذاشته و اونوقت شما میای ای سیتو میذاری توش و اون هم فقط چند تا صفر و یک که خودتم دستیییییییی میتونی به isd بدی برات تولید میکنه.مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......
دیدگاه
-
دوست من
شما این دو تا تاپیکو مطالعه کن ، احتمالا مشکلت حل میشه.
توشون در مورد تقریبا تمام نکات ریز isd بحث شده.
این تاپیک مشکلاتی هست که وقتی من با isd کار کردم بهشون بر خوردم.شاید مشکل شما هم باشن:
http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,9133.0.html
اینم یه پروژه با isd که البته بحثای خود تاپیک مد نظره:
http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,3143.0.html
موفق باشیمشغول در این دنیای آکل و ماکول .......
دیدگاه
-
محمد جان ممنونم کلامو ختمش کردی رفت :applause:
منم دیدم این به ظاهر پروگرمرارو اما در اصل اینا فقط میان اون دیتایی (صدا) که میخوای توی isd ضبط کنی رو "سهل"تر میریزه تو آیسی :nerd: در واقع اگه به جای پروگرمر بگیم "بگیر بریز"بهتر باشه :wow:دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
دیدگاه
-
آقا محمد شما درست می فرمایید ISD هایی که شما با هاشون کار کردید خیلی ساده و دستی هم میشه تووشون صدا ضبط کرد ولی ISD های سری 4004 اینطوری نیستن و فقط با SPI میشه تووشون صدا ضبط کرد. کد هاشونم یه کم پیچیدس. من مطمئنم اگه با یکی از ای سی های سری 4004 کار کرده باشید به این راحتیا نمیگین که کار باهاشون سادس.اگر ندانی کجا میروی هر راهی تو را باخود خواهد برد.
دیدگاه
دیدگاه