اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولتاژ کاری و خروجی در rs485 +مدارات یا آی سی های ریپیتر موجود

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ولتاژ کاری و خروجی در rs485 +مدارات یا آی سی های ریپیتر موجود

سلام
    من با پروتکل rs485 کار میکنم .قراره که از یکی از سیم های دو گانه A یا B علاوه بر انتقال دیتا به عنوان یه خط انتقال زمین هم استفاده کنم. آزمایشاش رو هم انجام دادم و دیدم که میشه این کارو عملی کرد.
    از اونجایی که طول کابل زیاده و مقاومت اون حدودا 5 اهم میشه و من قراره که برای تغذیه وسیله هام یک آمپر جریان از سیم عبور بدم شاهد 5ولت افت ولتاژ داخل سیمی هستم که قراره دیتارو هم انتقال بده که اینجا یکمی منو اذیت میکنه .چون دیتای انتقالی هم قراره رو مرز همین 5 ولت صفرو یکو بهم بده که اینطوری احتمالا خطا تو دیتام میادو کارو خراب میکنه
    می خواستم ببینم از دوستان کسی اطلاع داره که چطور و با چه آسی میتونم ولتاژ خروجی این پرو تکل رو بجای مثبتو منفی 5 ولت برسونم به مثبتو منفی 10 ولت یا 15 ولت.
    تو دیتا شیتاشون اکثرا این رنجو بین منفی هفت تا مثبت 12 ولت اوردند که گفتند میتونه این ایسی این ورودیارو تحمل کنه ولی نگفته که میتونه این رنج رو هم تولید کنه و برفرسته رو ی خط انتقال.
    ممنون میشم کسایی که مطلعندو تجربه دارند راهنماییم کنند.
    اگه جاییش گنگه یا نامفهومه بگید تا بیشتر توضیح بدم.

پاسخ : ولتاژ کاری و خروجی در rs485

سلام
    بچه هاخودم به یه نتیجه هایی رسیدم.ای سی های max3083 اکرا این قابلیتودارندکه ولتاژخروجیشونوتا12 ولت برونند.
    البته دارم رودیتاشیتاشون هنوزکارمیکنم
    اگه کسی اطلاعات مطمعنی تواین زمینه داره بگه تا کارم زودترراه بیفته

دیدگاه

شما میتونی با دو تا ترانزیستور هم این تبدیل رو انجام بدی.
      اما مساله اینه که این دو تا خط برای انتقال دیتا به صورت تفاضلی هست و اینکه من متوجه نشدم منظور شما از انتقال زمین با یکی از این دو تا سیم یعنی چی؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
        به دلایلی که یکیش کابل مورد استفاده هست من مجبورم که زمین باقی وسیله هامو هم مشترک بگیرم با یکی از این سیمای دیتا
        در مورد این که گفتید با ترانزیستو رمیشه انجام داد اگه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
        منظورتونو نفهمیدم
        البته درست متوجه نشدم اگه یکم جزئی تر توضیح بدید ممنون میشم

دیدگاه

شما کلا دو تا سیم داری که یکیش رو میخوای به عنوان زمین استفاده کنی و اون یکیش رو به عنوان دیتا ! درسته؟
          این که دیگه نمیشه RS485 .
          شما داری در اصل یه پالس دیتا با 5 ولت رو میفرستی که طول سیمت یکم زیاد بشه دیتات داغون میشه.
          این RS485 نیــــــــــــــــــست .

دیدگاه

سلام
            حس میکنم شما کامل نفهمیدید من چکار کردم
            زیاد نمی خوام موضوعو توضیح بدم که از مسئله اصلی دور شم
            فقط اینو دوباره بگم که من آزمایشمو تو عمل انجام دادم و هیچ مشکلی پیش نیومد
            یعنی روی اصل کار به نتیجه رسیدم
            مشکلم اینجاست که چون من علاوه بر دیتا تغذیه ایو هم از این سیم عبور میدم(این تغذیه هیچگونه تاثیری روی دیتای ارسالی نداره،شماهم میتونید آزمایش کنیدو ازش اذت ببرید) این تغذیه که جریان هست به علت مقاومت سیم(کابل) افت ولتاژیو از ابتدا نسبت به انتهای مسیر سبب میشه که طبق محاسباتم میشه 5 ولت.
            اگه rs485 یعنی ایسی که واسش استفاده میکنم بتونه یه ولتاژخروجی بیشتر از پنج(حتی 7ولت) داشته باشه مشکل من حله
            ممنون میشم توی این قسمت منو راهنمایی کنید
            باقی مسئله ها حل شدست .
            شما اسم ترانزیستورو آوردیو دیگه توضیح ندادید. یعنی همینطوری به ذهنتون رسید یا کار عملی باش انجام داده بودید
            خودم رو حرفی که زدید خیلی فکر کردم،حتی اومدم حساب بودریتمو با فرکانس کاری یه ترانزیستور چک کردم
            امید وارم که حرفتون بوی عمل بده
            حالا اگه ممکنه درباره همین ترانزیستور که گفتید توضیح بدید
            پیشاپیش ممنون

دیدگاه

من کاری ندارم به اینکه شما میخواین چیکار کنید :NO:
              اما یه جای کارتون داره میلنگه.
              بگذریم.
              شما برای افزایش سطح ولتاژ خیلی دارین کارتون رو پیچیده میکنید. شما باید مساله رو اینطوری ببینبید ، که میخواین یه پالس 0 تا 5 رو تبدیل کنید به یه پالس مثلا 0 تا 12 .
              درسته؟
              حالا باید ببینیم شما به چه جریانی نیاز داری.
              اگر فقط صرف ولتاژ مهم باشه میتونید با یه ترانزیستور تو حالت امیتر مشترک کارتون رو انجام بدین و اگر جریان هم براتون مهمه میتونید اول یه امیتر مشترک ببندید و بعد یه کلکتور مشترک.
              ترانزیستور هم از همین BC337 یا 2N2222 استفاده کنید.

اما یا شما نمیخواین توضیح بیشتری بدین یا اشتباده توضیح میدین.
              در هر صورت موفق باشید.

دیدگاه

سلام
                مشکلی برای توضیح دادن ندارم من. شمابپرسید من همشو براتون توضیح میدم
                من به این نتیجه رسیدم که چون خط انتقال دوطرفه هستو دیتا هم باید ارسال شه هم دریافت نمیشه از ترانزیستو ر استفاده کرد. چون این راه فقط برای ارسال دیتا مفیده و تو دریافت به مشکل می خوریم

مشکلمو دارم این طوری که بیامو تو فواصل مختلف یه تقویت کننده با خود ایسی درست کنمو بزارم تا افت ولتاژو تامین کنه،حل میکنم
                اگه همچنان همراهم باشید ممنون میشم

دیدگاه

شما بین برد اصلی و بردی که میخواین باهاش ارتباط برقرار کنید(که ارتباطتون RS485 هست) ، چقدر فاصله دارین؟
                  چند رشته سیم بین این دو قرار دادین؟
                  نام سیگنالهاتون که از سیمها عبور میکنن چیه؟
                  اگر این سوالات رو جواب بدین تا حدی قضیه روشن میشه.
                  اگر بتونین یه شماتیک کلی هم بزارین که خیلی بهتره. منظورم از شماتیک این نیست که کل برد کنترلیتون رو بکشید. فقط ارتباطات منظورمه.

دیدگاه

پونزده تا وسیله تقریبا به صورت پشت سرهم هست که فاصله ی هرکدومشون بیست متره
                    مسترمون وسیله ی اول میشه
                    پس بیشترین فاصله ی بین مستر و اسلیو که اسلیو آخرمون هست میشه 300متر
                    این دستگاه ها وضیفشون تشخیص اینه که تو فواصل آب و رطوبت زیر زمینو تشخیص بدند
                    که خودمم این دستگاهارو ندیدمو نمیدونم چطور کار میکنه
                    فقط ارطباط دیتای خروجی این دستگاها و پردازش مرکزی (مستر) این دیتاهاروبه من پیشنهاد کردند
                    به دلیل گرونی کابل خواستند که ازکابل چهار سیم استفاده بشه و چون از لحاظ تعداد خط ارتباطی محدودیم خواستند که خط زمین وسیله ها با یکی از این خطوط دیتا مشترک در نظر گرفته بشند
                    پیشنهاد استادم بود که دیدیم تو عمل جواب میده
                    حالا بریم سراغ سوالای شما
                    فکر کنم جواب داده شده باشند
                    سیگنالای منم قراره از همین دوتا خط ارتباطی که یکیشون مشترکه بازمین دستگاها عبور کنه
                    شماتیکو تهیه میکنم قرار میدم انشالله

دیدگاه

من قبلا هم گفتم. RS485 بصورت تفاضلی کار میکنه و اگر یکی از سیمهاش رو زمین کنیم ، عملا دیگه چیزی به عنوان RS485 بیمعنی میشه.
                      شما میتونید به جای اینکه Full Duplex کار کنید بیاید Half Duplex کار کنید و از دو خط استفاده کنید. اینجوری تعداد سیمهای مورد نیاز شما هم کمتر میشه ، فقط تو برنامه نویسیتون باید یک سری تمهیدات بزارید که مشکلی پیش نیاد.
                      فکر نمیکنم شما تو دوره های زمانی خیلی کوتاهی بخواین رطوبت رو به مستر بفرستید.

دیدگاه

سلام
                        منم الان دارم همین کارو انجام میدم
                        یعنی ارطباط نیمه دو طرفه با ایسی max485 .
                        یه سوال دیگه میدونید شما برای ریپیتر چه آیسیی میشه استفاده کرد
                        البته ایسی که تو ایران پیدا شه.
                        بطور کلی برای ریپیتر که تو مسافتای طولانی استفاده میشه یک دستگاه لازمه یا اینکه یه ایسی هم این کارو انجام میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bahram1
                          یعنی ارطباط نیمه دو طرفه با ایسی max485 .
                          ارتباط نیمه دوطرفـــــــــــه !!! :eek:
                          [hr]
                          برای ریپیتر از همین آی سی میتونید استفاده کنید.

دیدگاه

خب شاید حرفم ناشیانه بوده که چشتون اون طوری شده دیگه
                            میشه بگید چرا اینطوری تعجبتون برانگیخته شده؟

راستش امروز داشتم ریپیتر با همین آیسیو تست میکردم . ولی نشد
                            البته من چون قبلا کار نکردم نمیدونم چطوری میشه
                            ولی من اومدم با چهارتا مکس485 این کارو انجام بدم که نشد
                            به این صورت که دو تا مکس تو راه رفت بصورت سری که یکیشون تو مد دریافت باشه و سیگنالو تبدیل کنه و بده به بعدی که تو مد ارساله.
                            و دو تا مکس هم تو راه برگشت به همون صورت بالا.
                            ولی نشد!!!!!!!!!!!!
                            چطور از این ای سی باید به عنوان ریپیتر استفاده کنم؟
                            البته تو مد کاری Half Duplex

دیدگاه

پاسخ : ولتاژ کاری و خروجی در rs485 +مدارات یا آی سی های ریپیتر موجود

آخه ارتباط یا یک طرفه هست یا دو طرفه ، دیگه نیمه دوطرفه که نداریم!
                              در مورد نحوه استفاده از این آی سی به عنوان ریپیتر ، چون من فکر میکنم سال 82 بود که با RS485 کار کردم ، خیلی یادم نیست به چه شکل بود ، اما اینو یادم هست که اون موقع از یه آی سی به نام 75176 استفاده کردم که ریپیتر رو هم با همین درست کردم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X