اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولتاژ کاری و خروجی در rs485 +مدارات یا آی سی های ریپیتر موجود

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولتاژ کاری و خروجی در rs485 +مدارات یا آی سی های ریپیتر موجود

سلام
    ببخشید من اصطلاحاتو درست بکار نمیبرم.
    منظورم اینه که فقط با دوتا سیم هم ارسال اطلاعات داشته باشیم و هم دریافت اطلاعات.
    اینو من معنی کردم نیمه دوطرفه.بازم ببخشید
    واسه همین نمیتونم از این آیسی به عنوان ریپیتر استفاده کنم. چون تو یک از مسیرای فرستادن یا دریافت اطلاعات گیر میکنم.
    اگه لطف کنیدو سال 82 رو یه کوچولو به خاطر بیارید کمک شایانی بهم کردید.
    چون الان برای این ریپیتر دارم از روی یه آیسی مثل atmega128 که دوتا پورت سریال داره استفاده میکنم که بتونم اطلاعاتو تو رفتو برگشت با مکس485 یه طورایی ریپیت کنم
    یه مدارم تو اینترنت پیدا کردم ولی تو ضیحاتی در موردش نبود که مطمئن شم درست کار میکنه یا نه
    بلدم نیستم چطور براتون بزارمش اینجا

دیدگاه

دوست عزیز به نظر با یه MEGA8 هم بشه ریپیترش رو ساخت
      چون رو هر سیم دیتا یک طرفه است دیگه!؟ با RX دریافت میکنی و با TX همو UART دوباره میفرستیش.
      منم روی یه سیستم RS485 کار میکنم. البته هنوز به ریپیتر نیاز پیدا نکردم ولی همچین چیزی تو ذهنم بود.

دیدگاه

سلام
        مهندس انشالله از تجربه ی شما هم کلی باید استفاده کنم
        در مورد mega8 درست میگید
        ولی مشکل اینجاست که توی پروتکل 485 که بصورت نیمه دوطرفه کار میکنه دو خط a و b در یک زمان مسیر رفت اطلاعاتو دنبال میکنند و در یک زمان مسیر برگشتو ،یعنی همزمان یا ارسال میکنند یا دریافت
        واسه همین رو هر سیم دیتا یکطرفه نیست ولی در مورد خطوط rx وtx شما درست میگید:ولی فکر نکنم به کار مابیاد شایدم من منظورتونو متوجه نشدم
        راستش ریپیترو من درست کردم البته فعلا روی بردبرده و تو محیط صنعتی نرفته
        به این ترتیب که اومدم از دو تا اینترابت خارجی یه میکرو که کار کنترل مسیر رفتو برگشتو انجام میده استفاده کردم، یه اینترابت مربوط به مسیر رفت و یکی برگشت. توی سرویس روتین هر وقفه هم اومدمو پایه های DE مربوط به MAX485 رو کنترل کردم که مسیر رفتو برگشتو به موقع سوئیچ کنم.
        اگه خواستید بگید تا بیشتر راجبش بگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bahram1
          سلام
          مهندس انشالله از تجربه ی شما هم کلی باید استفاده کنم
          در مورد mega8 درست میگید
          ولی مشکل اینجاست که توی پروتکل 485 که بصورت نیمه دوطرفه کار میکنه دو خط a و b در یک زمان مسیر رفت اطلاعاتو دنبال میکنند و در یک زمان مسیر برگشتو ،یعنی همزمان یا ارسال میکنند یا دریافت
          واسه همین رو هر سیم دیتا یکطرفه نیست ولی در مورد خطوط rx وtx شما درست میگید:ولی فکر نکنم به کار مابیاد شایدم من منظورتونو متوجه نشدم
          راستش ریپیترو من درست کردم البته فعلا روی بردبرده و تو محیط صنعتی نرفته
          به این ترتیب که اومدم از دو تا اینترابت خارجی یه میکرو که کار کنترل مسیر رفتو برگشتو انجام میده استفاده کردم، یه اینترابت مربوط به مسیر رفت و یکی برگشت. توی سرویس روتین هر وقفه هم اومدمو پایه های DE مربوط به MAX485 رو کنترل کردم که مسیر رفتو برگشتو به موقع سوئیچ کنم.
          اگه خواستید بگید تا بیشتر راجبش بگم
          سلام دوست عزیز
          من دارم یه ریپیتر طراحی میکنم و در مدارم 2 تا mega8 و 4 تا adm485 دارم ، الان دقیقا چطوری باید مسیر دیتا رو با میکرو کنترل کنم؟
          Reveng will surely come... Your hard time are ahead
          // - - - - - - - - - -
          برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
          // - - - - - - - - - -
          اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X