سلام بدون استفاده از delay وبا for هم میشه تاخیر ایجاد کرد؟ به چه صورت؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
delay ایجاد تاخیر بدون استفاده از
Collapse
X
-
پاسخ : delay ایجاد تاخیر بدون استفاده از
نوشته اصلی توسط mohsen23esfبا حلقه فور چجوری میشه؟
ولی کار عاقلانه استفاده از تایمرهاست چون در برنامه های طولانی یا شلوغ شما نمیتونی زمان رو اینجوری در یه حلقه تاخیر تلف کنی و مجبور میشی از تایمرها استفاده کنیمن نمىآتوانم فرضیه «بىآاخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآدانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
آلبرت اینشتین
منبع: http://fa.wikiquote.org
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mohsen23esfبا حلقه فور چجوری میشه؟
یک راه عملی برای اینکه مقدار تأخر for را بدست آوری استفاده از یک پین و اسکوپ است مانند زیر
کد:while(1) { PORTB.0=!PORTB.0; for(i=0;i<1000;i++) { # asm nop #endasm } }
دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.
دیدگاه
-
سلام همون جورکه دوستمون گفتند باید با nop اینکارو بکنید.اما
for(i=0;i<xxx;i++)
{ # asm
nop
#endasm
}
کافی است .و xxx را با توجه به زمانتون بدست می اورید .بعبارتی بایستی نگاه کنید که این دستور چند سیکل ساعت می برد .(من با avr کار نکردم نمیدونم با کامپایلر شما چه جوری میشه فهمید.)بعد با توجه به کرستالی که دارید (فرکانس کاریتون )می تونید بفهمید که چند بار بایستی در این حلقه بود .راستی خود callکردن این تابع نیز چند سیکل می برد که اونرو هم بایستی لحاظ کردای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآفروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
شهید دکتر مصطفی چمران
دیدگاه
-
دوست عزیز اگر هدر فایل delay را باز کنی متوجه میشی که اونم for نوشته شده.The best question deserves a better answer
=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
«پناه»می برم «به خدا»
از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .
دیدگاه
دیدگاه