اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در اتصال رله به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در اتصال رله به میکرو

سلام. من رله را به صورت زیر به میکرو وصل می کنم. ولی با یک شدن خروجی رله وصل نمیشه و مثل بازر صدا میده. ولتاژ پورت خروجی میکرو را تست کردم وقتی که رله روشن 1.6 ولته به جای پنج ولت. کسی میدونه این مدار من چی کم داره که ولتاژ پایه میکرو افت میکنه؟. آخه وقتی به جای پروت میکرو پایه مقاومت 10 کیلو را میزنم به 7805 رله وصل میشه.

پاسخ : مشکل در اتصال رله به میکرو

وقت بخیر

خروجی میکرو رو با اسیلوسکوپ ببین احتمالا روشن و خاموش میشه !
    یا این که پایه میکرو برا خروجی درست تعریف نشده !
    البته دلایل دیگری میتونه داشته باشه که اگه اطلاعات بیشتری بدهید بهتر میشه نظر داد ..

دیدگاه

سلام
      رله رو 12 ولتی بذارید و مقاومت بایاس ترانزیستور رو هم 2.2 کیلو

دیدگاه

رله مورد نظر دارای ولتاژ و جریان کاری خود میباشد .لذا برای روشن کردن یک رله 5 ولت باید و لتاژ 5 بهش بدی نه هر ولتاژی که دلت خواست

سپس باید بدانی جریان لازم برای روشن شدن رله چقدر هست که با توجه به ان ترانزیستور خود را انتخاب کرده و متعاقبا مقاومت بیس ترانزیستور تعیین میشود

جریان کشی بیش از حد از میکرو باعث خراب شدن میکرو می باشد لذا انتخاب صحیح مقاومت بیس حائز اهمیت می باشد

شما اگر بتای ترانزیستور شما 30 در نظر گرفته شود برای داشتن جریان 100 میلی تو خروجی احتیاج به جریان بیس 4 میلی دارید که به راحتی توسط میکرو تامین میشود لذا مقاومت بیس را حول وحش 1کیلو به بالا تا 4.7 کیلو انتخاب کرد
        ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

به نظر من 10k برای بیس ترانزیستور زیاده و باعث میشه جریان بیس و به طبع جریان کلکتور کم باشه و نتونه رله رو درست روشن کنه . مقاومت رو به 1k کاهش بده .
          [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicmohsenjudo
            رله مورد نظر دارای ولتاژ و جریان کاری خود میباشد .لذا برای روشن کردن یک رله 5 ولت باید و لتاژ 5 بهش بدی نه هر ولتاژی که دلت خواست

سپس باید بدانی جریان لازم برای روشن شدن رله چقدر هست که با توجه به ان ترانزیستور خود را انتخاب کرده و متعاقبا مقاومت بیس ترانزیستور تعیین میشود

جریان کشی بیش از حد از میکرو باعث خراب شدن میکرو می باشد لذا انتخاب صحیح مقاومت بیس حائز اهمیت می باشد

شما اگر بتای ترانزیستور شما 30 در نظر گرفته شود برای داشتن جریان 100 میلی تو خروجی احتیاج به جریان بیس 4 میلی دارید که به راحتی توسط میکرو تامین میشود لذا مقاومت بیس را حول وحش 1کیلو به بالا تا 4.7 کیلو انتخاب کرد

بتا ترانزیسور حدود 400 هست و جریان رله واسه روشن شدن 70 میلی و مقاومت سیم پیچ رله 71 اهم هست. خروجی میکرو را 4.7 در نظر گرفتن پس جریان بیس شد 0.4 میلی آمپر با توجه به بتای 400 خروجی 160 میلی آمپر میشه. پس بایاس نباید مشکل داشته باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taktrashe
              وقت بخیر

خروجی میکرو رو با اسیلوسکوپ ببین احتمالا روشن و خاموش میشه !
              یا این که پایه میکرو برا خروجی درست تعریف نشده !
              البته دلایل دیگری میتونه داشته باشه که اگه اطلاعات بیشتری بدهید بهتر میشه نظر داد ..
              برنامه درسته چون تو پروتئوس هم تست کردم . در ضمن اینم برنامه

$regfile = "m32def.dat"
              $crystal = 1000000
              Config Portd = Output
              Config Pina.0 = Input , Pina.1 = Input

S1:

Reset Portd.0
              Do

If Pina.0 = 1 Then Goto S2

Loop

S2:

Set Portd.0
              do
              If Pina.0 = 0 Then Goto S1
              loop
              End

دیدگاه

وقت بخیر

طبق برنامتون خروجی به یکی از ورودیها بستگی داره !!! اگر این ورودی درست مقدار دهی ولتاژی نشود یا این که به گراند با مقاومت متصل نباشد بین 1 و 0 منطقی در حال تغییر است !! بنابر این خروجی شما هم در حال نوسان !!!!!!!!!!!!

دیدگاه

سلام
                  برای اتصال میکرو به رله میتونی از مدار زیر استفاده کنی که با اپتوکوپلر ایزوله شده
                  http://upload7.ir/uploads//293dcf7cf...8af47f462c.jpg
                  (=*_^=)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X