اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوچیکترین میکرو کنترلر با کمترین پایه چیه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوچیکترین میکرو کنترلر با کمترین پایه چیه؟

سلام دوست عزیز اخه این بورد شما به چه اندازه باید کوچیک باشه که مثلا 5 میلیمتر بیشتر جا برای یه میکرو smd نیست دیگه از موبایل یا پلیر های پرتابل کوچیکتر مگه هست که میکروکنترلرشون 1 سانتیمتر پهنا داره ولی bga هستن و برد pcb چند لایه دارند
    اگه راه داره برای جای کمتر pcb رو 2 طبقه کن مثلا میکرو و یسری از قطعات البته با رعایت نکات طراحی pcb رو در برد اولی و دیگر قطعات رو در برد دوم و این 2 تا برد رو جوری روی هم سوار کن که جای کمتری اشغال کنن و 100% هم از قطعات smd استفاده کن اون هم با رنج کوچکتر و با این کار میتونی از atmega8 از نوع smd استفاده کنی اگه از اینها هم میخوای کوچیکتر بشه که دیگه ........ نمیدونم با یه سر بزنی به کمپانی هایی که مداراتی در حد نانو متر طراحی میکنن
    امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

باتشکر از همه ی دوستان به خصوص آقای طراح که نظرشون خیلی بانده و نگاه به بضاعت ماندارند :biggrin:
      خب اینطور که سوال جواب شد من قید این سری attiny هارو زدم
      ممنون از آقای Rohalamin بابت توضیحات وسوالای بجاشون
      راستش کلی سرچ زدم تو اینترنت تو منابع فارسی و بازبان نصفه نمیمه ی خودم تو منابع لاتین
      ولی نهایتا از یوزارت نرم افزاری با اینکه خیلی برام داشت جالب میشد چیزی دستگیرم نشد

آقا مهدی اینقدراهم دستم تو برد تنگ نیست ،اگرم به میکرو ی شما بی توجهی کردم بابت smd بودنش بود.چون تاحالا با smd کار نکردمو راتش میترسم نتونم اصلا پروگرامش کنم :biggrin:
      ولی یکم روش تحقیق میکنم ،انشالله با کمک شما به سرانجام میرسه
      من تاحالا با smd کار نکردم ،فکر کنم با smd atmega 8 کار کنم بهتر باشه ، چون یه شناختی از ایسیش باز دارم
      نظر شما چیه؟

دیدگاه

در فایل زیر UART نرم افزاری توسط اتمل نوشته شده و البته حجم اشغال شده از حافظه هم توش اعلا م شده
        www.atmel.com/Images/doc0952.pdf‎

دیدگاه

سلام خواهش میکنم دوست عزیز
          smd اصلا ترس نداره با smd کار کن که میکرو ها دارن به سمت smd میرن بلالخره در اینده بخوای با میکرو های پیشرفته مثل arm هم کار کنی باید با smd کار کنی و پرو گرام کردنش کاری نداره عین dip میمونه تو طراحی pcb یه جا برای isp بذار و پروگرامش کن اگه هم به مشکلی هم بر خوردی که انشا الله بر نخوری همه پچه ها هستن انشا الله کمکت میکنیم
          امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

مرسی از دل گرمیتون

دیدگاه

دوست عزیز
              می تونی از میکرو Atiny 2313 استفاده کنی . فکر کنم کوچکترین DIP اتمل باشه که USART سخت افزاری داره ! (البته فقط یکی )
              این آی سی 20 پین هست و توی بازار ایران هم وجود داره . ارزونم باید باشه . در ضمن مدل Tiny 13 هم که 8 پین هست در بازار هست ولی UASRT سخت افزاری نداره همون طور که دوستان فرمودند . موفق باشی
              - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X