اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد LCD گرافیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد LCD گرافیکی

سلام دوستان. من جدیداً یه LCD گرافیکی خریدم و بار اولمه که با این LCD ها کار میکنم. یه برنامه برای این نوع LCD داشتم که هر کاری کردم چیزی روش نشون نداد. برنامه رو براتون میذارم تا اگه ایرادی داره لطف کنید و بگید. البته خودم رو خط 75 و 76 برنامه شک داشتم ولی با تغییر اونا هم نتیجه ای نگرفتم . اضافه می کنم که برنامه تو کتاب "مرجع کامل میکرو کنترلر های AVR " از اقای "محمد مهدی پرتوی فر" بود.

http://blackbelt.persiangig.ir/Electronic/GLCD.zip
    خدایا
    من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
    من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
    امام سجاد (ع)

پاسخ : کمک در مورد LCD گرافیکی

m.r.M.R جان سلام من همین برنامرو نوشتم پروگرمشم کردم کاملا جواب داده برنامه رو که گذاشتید چک کردم موردی توش نبود :rolleyes:
    اگه میتونید فایل پروتئوسشم بذارید تو سایت ببینیم شاید مشکل جای دیگست :eek:
    اگرم میشه دقیق بگید LCD چی نشون میده :NO:
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

تشکر از اینکه جواب دادید. راستشو بخوای بعضی مواقع وقتی دارم میکرو رو پروگرام می کنم و در مرحله ی Blank cheking تصویری که می خوام میاد و بعد از اینکه چند بار بالا و پایین میره ثابت میشه ولی نه سر جایی که میخوام بلکه یه خورده پایین تر ، طوری که یه قسمت تصویر بریده میشه. بعد هم که آی سی رو ریست می کنم دیگه هیچ چی نشون نمیده.
      خدایا
      امام سجاد (ع)

دیدگاه

اینم فایل proteus . البته تو این برنامه جواب داد ولی نمیدونم چرا رو برد جواب نمیده. :sad: :cry: :angry:
        http://blackbelt.persiangig.ir/Elect...%20Proteus.zip
        خدایا
        امام سجاد (ع)

دیدگاه

آها حالا فهمیدم چی شد oo:
          این طور که من فهمیدم شما دو تا تابع up و down رو از روتین برنامه حذف کردید و میخوایید یه عکس رو به طور ثابت نشون بده
          واسه منم یه همچین قضیه ای پیش اومده بود ببیینید برای راه اندازی GLCD باید از کریستال استفاده کنید که رو LCD "درودیوار" نشون نده شما این کارو بکنید اگه نشد بازم مطرح کنید ببینیم چی میشه :bye
          موفق باشید :nice:

دیدگاه

درسته من UP و down رو حذف کردم ولی بود ونبودش فرقی نکرد. اگر منظورتون ازکریستال همون کریستالیه که به پایه های 12 و 13 میکرو mega32 وصل میشه باید بگم که از اونا همبشه استفاده میکنم ولی اگه کریستال دیگه ای باید وصل کنم لطف کنید و راهنماییم کنید. در ضمن کریستال من 12MHz است.
            فایل proteus هم اگه ایرادی داره ببخشید چون دفعه ی اولم بود که با این برنامه کار کردم. سوال دیگه اینکه منظورتون از نشون دادن "در و دیوار" چیه؟ LCD من هیچی نشون نمیده.
            خدایا
            امام سجاد (ع)

دیدگاه

یعنی چرت و پرت نشون میده :redface:
              بعدشم مگه شما نگفتید رو صفحه اون عکسی که با نرم افزار GLCD تبدیلش کردید رو نشون میده :surprised: پس چی شد یه دفه :eek: :eek:
              الان شما رو برد بستی هیچی نشون نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo:
              یه نکته ی دیگه شما فرکانس میکرو رو رو چند گذاشتی جناب :rolleyes:

دیدگاه

نه. گفتم که بعضی موقع ها نشون میده که وقتی ریست میکنم یا تغذیه قطع میشه دیگه هیچی نمیاد. مثل همین الان که یه دفعه اومد ولی دستم خورد و ولتاژ قطع شد و دیگه هر کاری کردم چیزی نشون نداد. فرکانس میکرو هم یه کریستال 12MHz با دو تا خازن 22pF به دو تا پایه ی 12 و 13 وصل کردم.
                خدایا
                امام سجاد (ع)

دیدگاه

الان نگاه کردم دیدم پشت LCD کد زیر نوشته شده :
                  ts12864A-2
                  v1.1
                  این همون LCD با تراشه K0108 است؟ پایه هاش با اون یکیه؟
                  خدایا
                  امام سجاد (ع)

دیدگاه

m.r.M.R جان فدات شم خب زودتر می گفتی
                    بابا این دو تا دو تا داستان جدا دارن الان دانشگاهم دیتا شیتشو ندارم :rolleyes:
                    ولی پایه هاش و همه چیزش تقریبا با اون یکی فرق دارن :angry: :angry:

دیدگاه

بازم سلام ببینید یه چند تا تاپیک پایینتر بگردید در مورد LCD با این تراشه مطالب خوبی هست بخونید بد نیست
                      موفق باشید :nice:

دیدگاه

دستتون درد نکنه. همون طور که گفتم من بار اولمه که با این LCD ها کار میکنم . میشه بفرمایید فرقشون چیه؟ ظاهراً پایه هاشون یکیه. و اگر هم ممکنه برنامه ای به زبان C برام بذارید چون من هر چی پیدا کردم بیسیک بود و من ازش هیچی سر در نمیارم. شرمنده ولی اگه لطف کنید یک دنیا ممنونتون میشم. :applause:
                        خدایا
                        امام سجاد (ع)

دیدگاه

سلام من نتونستم فایل هائی که upload کردید را از کنم ولی من هم با همین LCD کار کردم اتفاقا دفعه اولم هم بود و تمتم تاپیک ها رو خوندم تا جواب داد البته چون از برنامه و از اتصالاتم مطمئن نبودم اول با بسکام جواب گرفتم و مشکلات سخت افزاریش را حل کردم . بعدا رفتم سر c
                          فقط مواظب باشید lcd تون نسوزه نمی دانم چطور می شه ازش محافظت کرد ولی ماله یکی از دوستام خیلی راحت با چند بار استفاده سوخت

دیدگاه

راستی یادم رفت بگم آقای مهندس یارمحمدی یه کتابخونه ی عالی با c نوشته فکر کنم اسم تاپیکش رسم خطوط با lcd گرافیکی یا یه همچین چیزی بود پیداش کنید . از اون فایل اجرا بگیرید به شرط آنکه اتصالاتان درست باشه و مقدار delay را از 10 میلی ثانیه به 200 برسونید و reset ، lcd را هم به vcc وصل کنید برنامه جواب می ده
                            البته من گاهی مجبور می شدم برای دیدن تصویر پروگرامر را در بیارم یا مدار را ریست کنم. حالا باز اگه مشکلی داشتید من در خدمتم

دیدگاه

آخه من هر چی پایه ها و رجیسترها و دستورات کنترلی این دو تا (ks0108 و ts12864a) رو مقایسه می کنم هیچ فرقی نمیبینم. در ضمن چند تا برنامه که به زبان بیسیک نوشته شده بود پیدا کردم ولی توش اصلاً ترتیب و نحوه ی وصل کردن پایه های کنترلی رو نتونستم پیدا کنم و هر چی اونارو رو میکرو ریختم وضعیت فرقی نکرد. یه کتاب خونه هم پیدا کردم ولی ازش چیزی نفهمیدم. میدونم الان میگید این بابا چه قدر از ماجرا پرته ولی ما تازه کارا هم باید از یه جایی شروع کنیم دیگه :sad: :cry: :cry2:
                              خدایا
                              امام سجاد (ع)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X