اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قاط زدن میکرو هنگام وصل رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قاط زدن میکرو هنگام وصل رله

نوشته اصلی توسط mhm_004
    ببینید دوست عزیز
    بهترین راه در اینجور کارها استفاده از اپتوکوپلر و تغذیه جداگانه برای رله ها و مدار میکرو هست. یه طرف اپتوکوپلر با یک منبع تغذیه و طرف دیگر که رله ها هستن با منبع تغذیه کاملا مستقل کار میکنه و در این حالت دیگه حتی نیازی به وصل کردن زمین ها هم نیست.
    بحث دیگه ای که وجود داره، تقسیم ستاره ای زمین هست که تاثیر بسیار زیادی در اینجور مدارات میذاره. یعنی زمین قطعات جریان کش مانند رله ها رو باید دقیقا از نقطه ای که تغذیه وارد مدار میشه بگیری. در اینصورت، جریان کشیدن رله تاثیر کمی بر روی قطعات دیگر خواهد گذاشت چون مسیر زمین آن از نقطه ورود تغذیه هست و بر روی قطعات دیگر تاثیر کمی میگذارد.
    من خودم از همین تدابیر استفاده کردم و بارهایی بزرگتر از اون چیزی که شما دارین رو بدون هیچ مشکلی قطع و وصل میکنم. اگر باز مشکلی بود در خدمتم
    شما درست می فرمایید
    اما الان برد زده شده و فرصت زدن یه برد جدید نیست.
    ایشالا توی پروژه های بعدی به روشی که گفتین عمل می کنم.
    روش های مختلفی که دوستان گقتن رو هم می خوام با بردبورد تست کنم با بار واقعی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cyber68
      سوالی که برام پیش اومده اومده اینه که مقاومت 1K باید چند وات باشه؟وچه نوعی؟ همینطورخازن باید چه نوعی باشه؟ خازن 400 ولت خوبه؟ :question:
      بعدش اسنوبری که توی اون مدار ترایاک استفاده شده با چیزی که گفتین فرق داره. اشکال نداره؟
      یه مورد که الان پرسیدین خودم هم به شک افتادم؛ تو اینترنت دنبال اسنابر برای رله بگردین.ببینین همین مقادیر رو پیدا میکنین یا نه؟

اسنابر برای ترایاک که تو همین شکل اومده، تو عمل بستم و جواب هم گرفتم.(خودتون هم دیدین)

دیدگاه

آقا حل شد.
        یه اسنوبر با مقاومت 150 اهم 5 وات و خازن 470 نانوی 400 ولت گذاشتم.
        دست همه ی دوستان درد نکنه مخصوصا آقای مستقیمی :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

ببخشید

"این موضوع به نتیجه رسید" اینجا نداره ؟ :nerd:

اگه داره بزنید که کاربرا مطمئن بشن یک جواب درست حسابی هست
          "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
          ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
          ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
          پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
            ببخشید

"این موضوع به نتیجه رسید" اینجا نداره ؟ :nerd:

اگه داره بزنید که کاربرا مطمئن بشن یک جواب درست حسابی هست
            چرا داره و منم دکمشو زدم.
            توی فروم AVR اگر نگاه کنید کنار این تاپیک یه تیک سبز رنگ هست که نشون میده این تاپیک به نتیجه رسیده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X