اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در پروگرام کردن atmega16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در پروگرام کردن atmega16

سلام

من یه سوال دارم
    میخوام میکروم رو پروگرم کنم با stk500 اما این ارور رو میده

قبلا این مشکل و نداشت
    میشه بهم بگین مشکل چیه؟
    من دنبال راهم...

پاسخ : مشکل در پروگرام کردن atmega16

حتما کلاک میکرو رو حالت خارجی تعریف کردین (فیوز بیت هاشو دستکاری کردین ) حالا باید از بیرون بهش کلاک بدین تا بتونین پروگرامش کنین ( فرکانس 1MHZ به پایه XTAL1 )
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

دیدگاه

بله

اما من این کارو توی پروتئوس انجام دادم نه توی کدویژن!!

میشه کمی بیشتر راهنماییم کنید؟

متشکرم
      من دنبال راهم...

دیدگاه

:eek: میشه بیشتر توضیح بدین شما که میگین (میخوام میکروم رو پروگرم کنم با stk500 اما این ارور رو میده
        ) خب این کار رو توپروتئوس انجام میدین ؟!!!! oo:
        خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
        [hr]

دیدگاه

:mrgreen: من این برنامه رو توی کد ویژن نوشتم و به گمانم کلاک خارجی براش تعریف نکردم "از کجا میشه فهمید ؟؟"

بعد یه مدار توی پروتئوس بستم و این برنامه رو توی میکرو اونجا پروگرم کردم اما اونجا از کلاک خارجی استفاده کردم

حالا میخوام این مدار و بسازم

من دنبال راهم...

دیدگاه

این ارور وقتی که برنامه رو کامپایل می کنین رخ میده یا زمان پروگرام کردن برنامه تو میکرو (در عمل)؟
            تو برنامه که نمی دونم چون من خیلی وقته با C کار نمی کنم ولی باید فیوز بیت ها رو دستکاری کنین تا روی کلاک خارجی تنظیم بشه به تاپیک های زیر یه نگاه بندازین
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=6934.0
            http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,6988.0.html
            راستی یه تاپیک هم در مورد تنظیمات فیوز بیت ها هست گشتم برات بزارم ولی پیدا نکردم اونم سرچ کن پیداش کن بخون خیلی مفیده :rolleyes:
            [hr]

دیدگاه

اول : انشاا.. همین الان یه آرزوتون برآورده بشه که به من کمک میکنید "بدجوری کارم گیر کرده"

دوم : موقع پروگرم کردن میکرو

سوم : دستتون درد نکنه
              من دنبال راهم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zahra-65
                اول : انشاا.. همین الان یه آرزوتون برآورده بشه که به من کمک میکنید "بدجوری کارم گیر کرده"

دوم : موقع پروگرم کردن میکرو

سوم : دستتون درد نکنه
                خواهش می کنم :smile:
                اون چه که اینجا مطمئن هستم اینه که این مربوط به فرکانس کلاک میکرو هستش همونطوری که گفتم من خیلی وقته با codevision کار نکردم و ممکنه راهنمایی هام اشتباه از کار در بیاد من مطمئنم اگه تو همین سایت سرچ کنین حتما متوجه میشین اشکالتون کجاست و مشکلتون برطرف میشه
                [hr]

دیدگاه

اگه بخوام میکرو رو پروگرام کنم با فرکانس داخلی 1M فیوز بیتاش چجوریه؟
                  من دنبال راهم...

دیدگاه

بهترین رفرنس خود دیتا شیت میکرو هستش شما همیشه سعی کنین از اون استفاده کنین ولی تاپیک زیر رو هم یه نگاه بندازین توضیح داده به چه صورت
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=20473.0
                    این تغییر فیوزبیت ها هنگام پروگرام کردن میکرو و توسط نرم افزار پروگرام کننده انجام میشه مثلا شما اگه با خود CODEVISION پروگرام رو انجام میدین با همیین نرم افزار انجام میشه
                    ضمنن جسارت بنده رو ببخشین ولی برای تشکر می تونین از کلید تشکر استفاده کنین :redface:
                    بالا سمت چپ
                    [hr]

دیدگاه

طبق گفته دیتاشیت باید به این صورت تنظیم بشه.

دیدگاه

ممنونم بابت جواباتون

من چجوری میتونم بفهمم میکروم سوخته یا نه!
                        امکانش هست اون اروری که میده به این دلیل باشه؟!
                        من دنبال راهم...

دیدگاه

نه فکر نکنم سوخته باشه اصولا AVR میکرو های جان سختی هستن :mrgreen:
                          شما اگه از قبل برنامه ای روی میکرو دارین ، تغذیه میکرو رو وصل کنین ببینین همون برنامه قبلی رو انجام میده اگه انجام داد که درسته اگه انجام نداد باید ببینید که با گذاشتن کریستال خارجی آیا برنامه رو انجام میده یا نه
                          [hr]

دیدگاه

شما مطمئنید فیوز بیت ها رو دست کاری کردید؟

اگر فیوز بیت ها رو دست کاری نکرده باشید شاید مشکلتون با فرکانس پروگرام کردن باشه حواستون باشه فرکانس پروگرام کردن باید 1/4 فرکانس میکرو باشه تا 1/8 هم مشکلی دیده نشده!
                            در اخر:اگر فیوز بیت رو تغییر ندادید فرکانس میکرو روی 1 mhz هست و شما باید فرکانس پروگرم رو روی 250 کیلو قرار بدید.
                            با avr studio هم امتحان کنید؟!
                            Someone who can change the world
                            ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

اگه از کابل isp استفاده میکنین احتمال پارگی کابل وجود داره
                              یکبار read fuse bit انجام بدین و نتیجرو اعلام کنین.
                              .The best question deserves a better answer
                              =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
                              «پناه»می برم «به خدا»
                              از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
                              محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X