اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای اندازه گیری فشار گازویل با یک سنسور فشار بالا(2000 بار)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای اندازه گیری فشار گازویل با یک سنسور فشار بالا(2000 بار)

سلام دوستان و اساتید
    دنبال یک سنسور فشار دیجیتال میگردم که بتونه تا فشار حدود 2000 بار رو اندازه بگیره و بشه ازش برای میکرو خروجی گرفت
    دعا پشتِ دعا برای آمدنت
    گناه پشــــــتِ گناه برای نیامــدنت
    دل درگــیر ، مــیان این دو انتخــــــــــــــــــــاب
    کــــــــــــــدام آخر ؟ آمـــدنـت یا نیامدنـــــــــــــــــــــــت

پاسخ : کمک برای اندازه گیری فشار گازویل با یک سنسور فشار بالا(2000 بار)

با سلام
    شما اول بگو بینم اینچنین فشاری رو با چی میخای ایجاد کنی و چطور میتونی فشار گازوئیل رو به این حد برسونی که مشتعل نشه ؟
    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

خورد نشه یا مشتعل یا ذوب نشه خیلیه.
      شما یه همچین چیزی نیاز داری:

Pressure Sensors for Combustion Analysis

یا

Pressure Sensor For Combustion Analysis Data Sheet Sl31d - 2000 Tigg0697a.01 May 2011 At3382e, Rev.

دیدگاه

پاسخ : کمک برای اندازه گیری فشار گازویل با ی&#1705

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
        با سلام
        شما اول بگو بینم اینچنین فشاری رو با چی میخای ایجاد کنی و چطور میتونی فشار گازوئیل رو به این حد برسونی که مشتعل نشه ؟
        با یک موتور تک فاز قوی(یا هر موتور دیگه که بشه) که میخام وصلش کنم به یک پمپ گازویل که کارش پمپ سوخه و میخام با بالا بوردن دور موتور و افزایش فشار داخل یه ریل (لوله فشار بالا ) فشارو توسط سنسور فشار اندازه بگیرم. این سنسوری که بالا لینک دادید تو ایران پیدا میشه؟؟ بدرد این کار میخوره؟؟
        خورد نشه یا مشتعل یا ذوب نشه خیلیه.
        بعد از اندازه گیری فشار میخوام از یه سوراخ بسیار ریز آزادش کنم و خورد بشه دقیقا مثل سیستم های انژکتوری ماشین
        دعا پشتِ دعا برای آمدنت

دیدگاه

با سلام
          در مورد سوال شما مبنی بر معرفی سنسور باید بگم بنده همچین سنسوری که بتونه فشار 2000 بار رو اندازه بگیره اونهم به صورت دیجیتالی (احتمالا منضور شما از دیجیتال خطی هست ) سراغ ندارم البته بعید هم میدونم چنین سنسوری باشه چون حتی میتونم بگم ایجاد این چنین فشاری هم یه جورایی غیر ممکن به نظر میاد (شایدم من اشتباه میکنم)
          شما با یه موتور تکفاز قوی که چه عرض کنم حتی با یه موتور سه فاز خیلی قویهم نمیتونی این فشار رو ایجاد کنی
          اگرم بتونی به این فشار برسی مطمعن باش فشار به 50 نرسیده گازئیل داخل منبع به علت افزایش فشار و ایجاد گرما منفجر میشه
          یه سوال
          میخای انژکتور بسازی؟

دیدگاه

... به علت افزایش فشار و ایجاد گرما منفجر میشه...
            مهندس ما میگیم مشتعل میشه!
            فرق موتور دو-زمانه و 4-زمانه همینه که توی 4-زمانه منفجر میشه ولی توی دو-زمانه(مثل این مورد) مشتعل میشه(گازویلی). :smile:

دیدگاه

سنسورش که هست چون تو لینکی که جناب Rohalamin دادن بودو خودمم تا 1600 با رو پیدا کردم
              ولی نمیدونم خروجیش چی هست؟؟؟ و اصلا تو ایران گیر میاد یانه؟؟؟
              ببینید نمیدونم چقدر از سیستم سوخت رسانی COMMON RAIL اطلاعات دارید ولی اینو بگم که تو این سیستم (ماشین های سنگین دیزل) یه پمپ هست که فشار پشت انژکتور رو خیلی بالا میبره اینو بخونید http://mbn.electronics.loxblog.com/post/5
              دعا پشتِ دعا برای آمدنت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                مهندس ما میگیم مشتعل میشه!
                فرق موتور دو-زمانه و 4-زمانه همینه که توی 4-زمانه منفجر میشه ولی توی دو-زمانه(مثل این مورد) مشتعل میشه(گازویلی). :smile:
                مهندس جان ما میگیم منفجر میشه چون واقعا منفجر میشه شما اگه باور نداری خودت امتحان کن
                در ضمن موتور دیزل یه نوع موتور چهار زمانه هست نه دوزمانه
                نوشته اصلی توسط مرتضی ب
                سنسورش که هست چون تو لینکی که جناب Rohalamin دادن بودو خودمم تا 1600 با رو پیدا کردم
                ولی نمیدونم خروجیش چی هست؟؟؟ و اصلا تو ایران گیر میاد یانه؟؟؟
                ببینید نمیدونم چقدر از سیستم سوخت رسانی COMMON RAIL اطلاعات دارید ولی اینو بگم که تو این سیستم (ماشین های سنگین دیزل) یه پمپ هست که فشار پشت انژکتور رو خیلی بالا میبره اینو بخونید http://mbn.electronics.loxblog.com/post/5
                اقا مرتضی .راستش من در مورد این سیستم سوخت رسان که شما میگی اطلاعاتی ندارم ولی الان داشتم با یکی از دوستام که اتومکانیک خونده مشورت میکردم .اون گفت این سیستم یه سیستم جدیده که هنوز اطلاعات دقیقی ازش به بیرون درز نکرده و تمام اطلاعات در همین حد هست ولی گفت این به اصطلاح پمپ سوخت نیروش رو از نیروی هیدرولیک که موتور خودش مولد اونه میگیره و به همین خاطر میتونه اینچنین فشاری رو ایجاد کنه
                البته اینم من بگم که اگه مایعی رو داخل یک محفظه کوچک بریزید که هیچ هوا یا گاز دیگه های درونش نباشه و فشار رو افزایش بدید .با سرف نیروی کمی میتونید فشار رو حتی به این مقدار هم برسونید و نیازی به موتور الکتریکی تک فاز یا سه فاز نیست
                در ضمن نمیخام دلسردت کنم ولی اگه میخای این سستم رو بسازی .به نظر من داری وقت تلف میکنی .چون مطمعن باش هزینه فوق العاده زیادی خواهد داشت و شاید اخرش به نتیجه نرسی ولی اگه در حد تحقیق باشه .خب موضوع بسیار خوبی انتخاب کردی

دیدگاه

مهندس جان ما میگیم منفجر میشه چون واقعا منفجر میشه شما اگه باور نداری خودت امتحان کن
                  در ضمن موتور دیزل یه نوع موتور چهار زمانه هست نه دوزمانه
                  اون دوزمانه رو اشتباه کردم.(عجب اشتباهی!) :angry:
                  ولی گازوئیل محترق میشه! این یکی رو به من اطمینان کن. میگیم combustion! اصلم کارم همین بوده و تخصصم!
                  اون بنزینیه!

دیدگاه

اون دوزمانه رو اشتباه کردم.(عجب اشتباهی!) :angry:
                    ولی گازوئیل محترق میشه! این یکی رو به من اطمینان کن. میگیم combustion! اصلم کارم همین بوده و تخصصم!
                    اون بنزینیه!
                    خب منم همینو میگم . در واقع عمل سوختن اسم باکلاسش احتراق هست .ولی اگه این احتراق در داخل یک محفظه بسته باشه چون میخاد تمام نیرو رو ازاد کنه و محفظه بسته هست .عمل احتراق اونجا باسرعت زیادی روی میده که اسمش میشه انفجار
                    مثلا اگه از خدمت فرار نمیکردی و سر پست چند تا فشنگ رو خالی میکردی و باروت داخلش رو اتیش میزدی .اونجا میدیدی که باروت در این شرایط میسوزه یا به قول شما محترق میشه ولی در داخل پوکه که سرش با مرمی بسته هست منفجر مشه

دیدگاه

خب منم همینو میگم . در واقع عمل سوختن اسم باکلاسش احتراق هست .ولی اگه این احتراق در داخل یک محفظه بسته باشه چون میخاد تمام نیرو رو ازاد کنه و محفظه بسته هست .عمل احتراق اونجا باسرعت زیادی روی میده که اسمش میشه انفجار
                      مثلا اگه از خدمت فرار نمیکردی و سر پست چند تا فشنگ رو خالی میکردی و باروت داخلش رو اتیش میزدی .اونجا میدیدی که باروت در این شرایط میسوزه یا به قول شما محترق میشه ولی در داخل پوکه که سرش با مرمی بسته هست منفجر مشه
                      :biggrin:
                      این تن بمیره احتراق میکنه نه انفجار! چیزی که توی دانشگاه استادمون بهمون گفت.
                      علت اینکه میگن موتورهای دیزلی نرم تره بخاطر همینه. در هر صورت خوددانی!

دیدگاه

البته اینم من بگم که اگه مایعی رو داخل یک محفظه کوچک بریزید که هیچ هوا یا گاز دیگه های درونش نباشه و فشار رو افزایش بدید .با سرف نیروی کمی میتونید فشار رو حتی به این مقدار هم برسونید و نیازی به موتور الکتریکی تک فاز یا سه فاز نیست
                        خوب کاری که من میخام بکنم همینه این عکسو نگاه کنید

دعا پشتِ دعا برای آمدنت

دیدگاه

:biggrin:
                          این تن بمیره احتراق میکنه نه انفجار! چیزی که توی دانشگاه استادمون بهمون گفت.
                          علت اینکه میگن موتورهای دیزلی نرم تره بخاطر همینه. در هر صورت خوددانی!
                          rohalamin جان اونقدر احتراق احتراق کردی اخرش پای استادت رو به این موضوع باز کردی
                          ببین اخرش منو شما تونستیم این اقا مرتضی رو فراری بدیم .دیگه خبری ازش نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی ب
                            خوب کاری که من میخام بکنم همینه این عکسو نگاه کنید

چه عکس جالبی گذاشتی .کاش زیرشم مینوشتی بدون شرح

دیدگاه

حق با شماست :mrgreen:
                              این عکس داخل یه دستگاه ترکیه ای هست که برای شبیه سازی سیستم سوخت رسانی کامان ریل ساخته شده.
                              فقط تونستم چند تا عکس از توش بگیرم . همون چیزایی که گفتم توشه... موتور پمپو میچرخونه و پمپ ، سوخت رو از مخزن سوخت میگره و داخل یه ریل که تو شکل دیده میشه با فشار پمپاش میکنه .ریل کاملا بسته هست و 2 تا سنسور فشار انالوگ(عقربه ای) و دیجیتال تو ریل برای اندازه گیری فشار وجود داره که نتونستم شماره ی روشو بخونم و ببینم مارک سنسور چی هست.
                              من میخوام یه همچین چیزی بسازم البته خیلی ساده تر و برای تحقیقات
                              مشکل فعلیم سنسور فشارشه و
                              چالشهای دیگه باشه برای بعدا :biggrin:
                              دعا پشتِ دعا برای آمدنت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X