اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دانلود کنید ****شیوه ای جدید برای مقداردهی به رجیسترها***

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : دانلود کنید ****شیوه ای جدید برای مقدارد

نوشته اصلی توسط احسان نوری
    آقا ممنون از ورژن جدیدتون

اما یه باگ دیگه هم کشف کردم !
    اون هم تو زدن دکمه + ، اگه چندین بار این دکمه رو پشت سر هم بزنید خطا میده !!!

ببخشید من اینقدر ایراد میگیرما ! وگرنه که برنامه شما بسیار عالی و کار راه بندازه.
    اما تا ایرادات رفع نشه،برنامه هم دولوپ نمیشه !
    ایشالا با یه تجدید نظر اساسی و اضافه کردن امکانات جدید و استفاده از یک بانک اطلاعاتی ترجیحا xml برای انواع میکروکنترلر ها یه نسخه جدید و کم عیب منتشر بکنید.

بازهم تشکر،موفق باشید
    خواهش میکنم...
    خیلی خوبه که میتونی باگ پیدا کنی...نشون میده تا چه حد دقیق هستی...خیلی ممنونم ازت
    من خودم تا جایی که میتونستم و به ذهنم رسید حالت هایی که ارور ایجاد میکنند رو برطرف کردم...این یکیش از دستم در رفت...باشه چشم...حتما اونو هم درست میکنم... :job:
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

پاسخ : دانلود کنید ****شیوه ای جدید برای مقداردهی به رجیسترها***

نوشته اصلی توسط punisher.x64
      شرمنده اگه دیر میام
      بله واسه PIC هم میشه...فقط اگه شما رجیسترهاشو آماده کنید که خیلی عالی میشه...
      در مورد انتخاب میکرو هم در نظر داشتم که بهش اضافه کنم ولی چون هنوز میکرو جدید بهش اضافه نشده منم پیگیرش نشدم..ولی خب مطمئنا با اضافه شدن میکروهای جدیدتر این قابلیت رو هم باید بهش اضافه کرد...

بازم ممنون از اظهار لطفتون
      چطوری باید اینکار رو بکنم؟(آماده کردن رجیسترها)

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : دانلود کنید ****شیوه ای جدید برای مقدارد

نوشته اصلی توسط احسان نوری
        آقا ممنون از ورژن جدیدتون

اما یه باگ دیگه هم کشف کردم !
        اون هم تو زدن دکمه + ، اگه چندین بار این دکمه رو پشت سر هم بزنید خطا میده !!!

ببخشید من اینقدر ایراد میگیرما ! وگرنه که برنامه شما بسیار عالی و کار راه بندازه.
        اما تا ایرادات رفع نشه،برنامه هم دولوپ نمیشه !
        ایشالا با یه تجدید نظر اساسی و اضافه کردن امکانات جدید و استفاده از یک بانک اطلاعاتی ترجیحا xml برای انواع میکروکنترلر ها یه نسخه جدید و کم عیب منتشر بکنید.

بازهم تشکر،موفق باشید
        سلام...
        اون مشکل برطرف شد دوست عزیز...در همون پست اول لینک اصلاح شد
        اگه باگ دیگه هم کشف کردی ما در خدمتیم!

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
          چطوری باید اینکار رو بکنم؟(آماده کردن رجیسترها)
          سلام
          ببخشید چند روزی نبودم
          بله..واسه اضافه کردن باید مقادیر پیشفرض بیت های رجیستر و اسم هرکدوم از بیت های اون رو از داخل دیتاشیت در بیارید و داخل یک کلاس استانیک قرار بدین تا برنامه بر اساس اون ها کدها رو تولید کنه...
          البته باید Read یا Read/Write بودن بیت ها هم داخل یه آرایه دیگه قرار بگیره...

یه پیشنهاد هم دارم : وقتی اسم بیت ها رو قرار دادید یک عضو دیگه هم به آرایه اسامی بیت ها اضافه کنید که توضیحات مختصری درباره اون رجیستر داخلش ذخیره شده...اگه این مورد هم اضافه بشه میتونیم داخل برنامه با یک کلیک ساده توضیحاتی رو هم در مورد اون رجیستر بدست بیاریم...البته این توضیحات داخل دیتاشیت هست و فقط به کپی کردن نیاز داره...دیگه خودتون استادش هستین

برای AVR خواستم اضافه کنم ولی متاسفانه وقتش رو ندارم...

در حالت اول که قصد اضافه کردن توضیحات رو نداریم باید کدهاتون تو این قالب باشه :

کد:
          static class SFIOR
           {
             public static string[] names ={
              "PSR10"  ,  
              "PSR2"  ,
              "PUD"	 ,
              "ACME"  ,
              "-"  ,
              "ADTS0"  ,
              "ADTS1"  ,
              "ADTS2"  
                    };
             public static bool[] bits = { false, false, false, false, false, false, false, false };
             public static bool[] rw = { true, true, true, true, false, true, true, true };

}
          1-داخل آرایه names باید اسامی بیت ها به ترتیب قرار بگیره
          2-داخل آرایه bits هم مقادیر پیشفرض که از دیتاشیت برداشته میشه قرار میگیره
          3-آرایه rw هم Read/Write بودن رو ذخیره میکنه...

در صورتی که تمایل به اضافه کردن توضیحات هم داشتید کافیه انتهای آرایه Names یه عضو دیگه اضافه کنید (عضو نهم با اندیس 8) و توضیحاتش رو اونجا قرار بدید...

موفق باشید :redface:

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
            سلام
            ببخشید چند روزی نبودم
            بله..واسه اضافه کردن باید مقادیر پیشفرض بیت های رجیستر و اسم هرکدوم از بیت های اون رو از داخل دیتاشیت در بیارید و داخل یک کلاس استانیک قرار بدین تا برنامه بر اساس اون ها کدها رو تولید کنه...
            البته باید Read یا Read/Write بودن بیت ها هم داخل یه آرایه دیگه قرار بگیره...

یه پیشنهاد هم دارم : وقتی اسم بیت ها رو قرار دادید یک عضو دیگه هم به آرایه اسامی بیت ها اضافه کنید که توضیحات مختصری درباره اون رجیستر داخلش ذخیره شده...اگه این مورد هم اضافه بشه میتونیم داخل برنامه با یک کلیک ساده توضیحاتی رو هم در مورد اون رجیستر بدست بیاریم...البته این توضیحات داخل دیتاشیت هست و فقط به کپی کردن نیاز داره...دیگه خودتون استادش هستین

برای AVR خواستم اضافه کنم ولی متاسفانه وقتش رو ندارم...

در حالت اول که قصد اضافه کردن توضیحات رو نداریم باید کدهاتون تو این قالب باشه :

کد:
            static class SFIOR
             {
               public static string[] names ={
                "PSR10"  ,  
                "PSR2"  ,
                "PUD"	 ,
                "ACME"  ,
                "-"  ,
                "ADTS0"  ,
                "ADTS1"  ,
                "ADTS2"  
                      };
               public static bool[] bits = { false, false, false, false, false, false, false, false };
               public static bool[] rw = { true, true, true, true, false, true, true, true };

}
            1-داخل آرایه names باید اسامی بیت ها به ترتیب قرار بگیره
            2-داخل آرایه bits هم مقادیر پیشفرض که از دیتاشیت برداشته میشه قرار میگیره
            3-آرایه rw هم Read/Write بودن رو ذخیره میکنه...

در صورتی که تمایل به اضافه کردن توضیحات هم داشتید کافیه انتهای آرایه Names یه عضو دیگه اضافه کنید (عضو نهم با اندیس 8) و توضیحاتش رو اونجا قرار بدید...

موفق باشید :redface:
            عالیییییی....دمت گرم....راستی، یه چی دیگه بگم؟! بگم؟!!بگــــــم؟؟! :mrgreen:
            وقتی کدهای تولید شده رو میخوایم Paste بکنیم، همه ش تو یه خط میاد.امکانش هست کدهای هر رجیستر تو یه خط جداگانه باشه؟(که بعدا اگه اون توضیحات هم اضافه کردیم، بیاد انتهای هر خط مربوطه ش)
            سفارشات ما تمومی نداره!! :redface:
            مجددا ممنونم...

دیدگاه

وقتی کدهای تولید شده رو میخوایم Paste بکنیم، همه ش تو یه خط میاد.امکانش هست کدهای هر رجیستر تو یه خط جداگانه باشه؟(که بعدا اگه اون توضیحات هم اضافه کردیم، بیاد انتهای هر خط مربوطه ش)
              مجددا ممنونم...
              قربون شما دوست عزیز لطف داری...بوگوووو... :mrgreen:
              مگه تو چند خط نمیاد؟...ولی یادمه هر رجیستر رو تو یه خط پیست میکرد ها!
              چشم...حالا دوباره چک میکنم...
              شما سالاری دوست عزیز.... :nice:

www.intelart.ir

دیدگاه

مجددا ممنونم...
                آقا شرمنده...کدهایی که واسه تولید سطر جدید اضافه کرده بودم فقط تو اتمل استودیو قابل شناسایی بود و تو برنامه هایی مثل کدویژن یا هرجای دیگه کار نمیکرد....
                اونم درست شد...الان دیگه هرکدومو تو یه سطر جدید میزاره...
                آقا امر دیگه باشه ما در خدمتیم!
                فعلا با اجازه...

www.intelart.ir

دیدگاه

ورژن جدید اضافه شد...
                  یه باگ کوچولو داشت که رفع شد و کاملا تست شده میتونید استفاده کنید....

www.intelart.ir

دیدگاه

خواهش میکنم آقا ماهان عزیز... :redface:
                    واسه خودم که خیلی به کارم میاد...در وقت خیلی صرفه جویی میشه...
                    امیدوارم واسه شما هم همینطور باشه...

www.intelart.ir

دیدگاه

سلام به همه
                      بابا این آقای فانی عجب آدم با ذوقیه
                      ایول داداش
                      ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                      شهید دکتر مصطفی چمران
                      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                      ; C is not for children

دیدگاه

متشکرم دوست عزیز...شما لطف دارید...
                        به امید پربارتر شدن هرچه بیشتر فروم ECA :wow:

www.intelart.ir

دیدگاه

سلام
                          جا داره بسیار تشکر کنم از شما دوست عزیز بخاطر وقتی که برای نوشتن این برنامه گذاشتید.بسیار کاربردی و مفیده
                          چند مشکل مختصر که من در اولین استفاده متوجه شدم، بیتهای رجیستر UCSRC برعکس چیده شدن. یعنی UCPOL رفته بیت 7 و URSEL رفته بیت صفر و چهار بیت از اون قابل تغییر نیست
                          همچنین در UCSRA فقط یک بیت قابل تغییره.در ACSR هم بیت 2 غیرفعاله

دیدگاه

آقا خیلی ممنون . کارت 20
                            امکانش هست به جای اینکه اسم ریجستر شما وارد کنید یه جای خالی بزارین که خودمون وارد کنیم بعد بشه طول رجیستر تغییر داد مثلا 8 بیت یا 32 بیت . حالا وقتی ما بیت هارو تغییر میدیم اسم اون رجیستر بیاره اول و بیت هاشو به ترتیب تغییر بده . اگه هر کدام ذخیره هم کنه که چه بهتر
                            اگه قرار باشه رجیستر تمام میکرو هارو بهش بدیم کار شما سخت میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S S
                              آقا خیلی ممنون . کارت 20
                              امکانش هست به جای اینکه اسم ریجستر شما وارد کنید یه جای خالی بزارین که خودمون وارد کنیم بعد بشه طول رجیستر تغییر داد مثلا 8 بیت یا 32 بیت . حالا وقتی ما بیت هارو تغییر میدیم اسم اون رجیستر بیاره اول و بیت هاشو به ترتیب تغییر بده . اگه هر کدام ذخیره هم کنه که چه بهتر
                              اگه قرار باشه رجیستر تمام میکرو هارو بهش بدیم کار شما سخت میشه
                              متشکرم دوست عزیز
                              بله میشه اتفاقا واسه آرم به نظرم خیلی بهتره...32 بیت که البته همشون هم فعال نیستن...
                              بله در آینده ایشالا این ورژن رو هم اضافه میکنم...

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nicebluesky
                                سلام
                                جا داره بسیار تشکر کنم از شما دوست عزیز بخاطر وقتی که برای نوشتن این برنامه گذاشتید.بسیار کاربردی و مفیده
                                چند مشکل مختصر که من در اولین استفاده متوجه شدم، بیتهای رجیستر UCSRC برعکس چیده شدن. یعنی UCPOL رفته بیت 7 و URSEL رفته بیت صفر و چهار بیت از اون قابل تغییر نیست
                                همچنین در UCSRA فقط یک بیت قابل تغییره.در ACSR هم بیت 2 غیرفعاله
                                سلام بر شما
                                لطف دارید...
                                بله چک میکنم تو ورژن بعدی اعمالش میکنم...
                                متشکرم بابت ریز بینی شما... :job:
                                موفق باشید

www.intelart.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X