اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمایش چندین اطلاعات روی صفحه به وسیله اتمگا 8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نمایش چندین اطلاعات روی صفحه به وسیله اتمگا 8

سلام دوستان
    این اولین تاپیک من تو ای وی آر هست :redface:
    من از ای وی آر هیچی سر در نمیارم ! نه برنامه نویسیش نه چیزی ! ولی عالقه دارم یاد بگیرم
    دوستان میخوام که این اتمگا 8 رو طوری برنامه دهی کنم که این چند تا پارامتر زیر رو روی یک ال سی دی نشون بده در صورت افت یکی از اون ها الارم بزنه
    1- تاریخ شمسی
    2- ساعت
    3- یک علت ولتمتر که ولتاژ دو سر یک باطری رو اندازه بگیره
    4- یک عدد امپر متر که بتونه مقدار بار دهی یک دینام رو اندازه بگیره
    5- یک عدد دماسنج که بتونم توی یه جای مخصوص نصب کنم
    دوستان محبت کنید بگید این قضیه رو از کجا باید شروع کنم ؟! :read:
    در ضمن کار با پروتئوس رو هم تقریبا بلدم
    ممنون ( خیلی پر رو ام نه؟! )
    میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
    به اندازه یه سیگار نبودی!

پاسخ : نمایش چندین اطلاعات روی صفحه به وسیله اتمگا 8

نوشته اصلی توسط deadmaster
    سلام دوستان
    این اولین تاپیک من تو ای وی آر هست :redface:
    من از ای وی آر هیچی سر در نمیارم ! نه برنامه نویسیش نه چیزی ! ولی عالقه دارم یاد بگیرم
    دوستان میخوام که این اتمگا 8 رو طوری برنامه دهی کنم که این چند تا پارامتر زیر رو روی یک ال سی دی نشون بده در صورت افت یکی از اون ها الارم بزنه
    1- تاریخ شمسی
    2- ساعت
    3- یک علت ولتمتر که ولتاژ دو سر یک باطری رو اندازه بگیره
    4- یک عدد امپر متر که بتونه مقدار بار دهی یک دینام رو اندازه بگیره
    5- یک عدد دماسنج که بتونم توی یه جای مخصوص نصب کنم
    دوستان محبت کنید بگید این قضیه رو از کجا باید شروع کنم ؟! :read:
    ممنون ( خیلی پر رو ام نه؟! )
    سلام
    شما باید یکی ، یکی قسمت های مدار رو اول روی بردبرد ببندی و برنامه ی هر کدوم روبنویسی و بعد که یاد گرفتی ، مدارشو بصورت کلی طراحی کنی و برنامه ها رو با هم یکی کنی
    برای نوشتن هر کدوم از اینها روی lcd بهتره از یک lcd16*4 استفاده کنی تا به راحتی همشون نوشته شن ، برای مثال وقتی شما چند تا متغییر برای میکرو تعریف میکنی و بعد ؛ هر چند میلی ثانیه یا هر ثانیه اینا رو چک میکنی و روی lcd می نویسی ، به همین راحتی
    اگر بازم سختته برنامتو بنویس ، و قرار بده تا واست قسمت نمایشگر (نوشتن رو lcd ) رو واست اضافه کنم .
    پرو؟؟؟؟؟؟؟؟ مهم نیس مث خودم می مونی :mrgreen:
    وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aLBORz MasHaD
      سلام
      شما باید یکی ، یکی قسمت های مدار رو اول روی بردبرد ببندی و برنامه ی هر کدوم روبنویسی و بعد که یاد گرفتی ، مدارشو بصورت کلی طراحی کنی و برنامه ها رو با هم یکی کنی
      برای نوشتن هر کدوم از اینها روی lcd بهتره از یک lcd16*4 استفاده کنی تا به راحتی همشون نوشته شن ، برای مثال وقتی شما چند تا متغییر برای میکرو تعریف میکنی و بعد ؛ هر چند میلی ثانیه یا هر ثانیه اینا رو چک میکنی و روی lcd می نویسی ، به همین راحتی
      اگر بازم سختته برنامتو بنویس ، و قرار بده تا واست قسمت نمایشگر (نوشتن رو lcd ) رو واست اضافه کنم .
      پرو؟؟؟؟؟؟؟؟ مهم نیس مث خودم می مونی :mrgreen:
      سلام
      ممنون بابت پاسخ
      برنامه نوشتن !؟ :eek: ها ااای برنامـــه که میگی اییی یعنی چه ؟! اقا زیره سیکل بگو
      الان من یه اتمگا 8 دارم یه پروگرمر !
      کار با پروتئوس هم در حد پی سی بی کشیدن بلدم :mrgreen:
      دقیقا چیا دیگه باید بخرم ؟!
      و ابن برنامه نویسی رو از کجا باید شروع کرد؟! ( البته اگه امادش نیست ) نه نه شوخی کردم دوست دارم یاد بگیرم :read:
      من دیگه از پر رو گذشتم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadmaster
        سلام
        ممنون بابت پاسخ
        برنامه نوشتن !؟ :eek: ها ااای برنامـــه که میگی اییی یعنی چه ؟! اقا زیره سیکل بگو
        الان من یه اتمگا 8 دارم یه پروگرمر !
        کار با پروتئوس هم در حد پی سی بی کشیدن بلدم :mrgreen:
        دقیقا چیا دیگه باید بخرم ؟!
        و ابن برنامه نویسی رو از کجا باید شروع کرد؟! ( البته اگه امادش نیست ) نه نه شوخی کردم دوست دارم یاد بگیرم :read:
        من دیگه از پر رو گذشتم !
        برای برنامه نویسی Avr باید ، اول از همه کارکرد میکرو رو بدونی که چی هس و تفاوتش با سایر ای سی ها در چیه!!!!
        و طبق کامپایلر (زبان برنامه نویسی) بسکامavr یا کدویژنavr می تونی برنامه بنویسی ، مثلا شما می خوای 2تا led رو چشمک زن کنی ، باید از 2تا ترازیستو و خازن و led و مقاومت استفاده کنی ، اما اینجا با میکروکنترلر و 2تا led می تونی این کارو انجامش بدی .
        از طرفیم شما این پروژه رو می تونی تو نت سرچ کنی پیداش کنی ، تایپ کن (ساعت شمسی و میلادی با Avr) و (دماسنج با Avr) و . . . قسمتهای مختلف رو سرچ کن زیاد پیدا میشن که هم شبیه سازی توی پروتئوس داره و هم pcb و هم برنامه .
        ما جایی زندگی میکنیم که وقتی به یکی وبلاگ یا 1 وبسایت سر میزنی انگاری تموم سایتا رو چک کردی :mrgreen: به خاطر اینه که ما مردم کپی پیست هستیم :nice: که به واقع باید خودمون 1 تکونی بخوریم تا اینکه از بیقه کپی کنیم .
        آموزش بسکام اقای 1نفر(1nafar) رو سرچ کن ، آموزش کامل بسکام رو داره .
        تا باشه ازین پروبودنا :mrgreen:
        وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

برای برنامه نویسی Avr باید ، اول از همه کارکرد میکرو رو بدونی که چی هس و تفاوتش با سایر ای سی ها در چیه!!!!
          و طبق کامپایلر (زبان برنامه نویسی) بسکامavr یا کدویژنavr می تونی برنامه بنویسی ، مثلا شما می خوای 2تا led رو چشمک زن کنی ، باید از 2تا ترازیستو و خازن و led و مقاومت استفاده کنی ، اما اینجا با میکروکنترلر و 2تا led می تونی این کارو انجامش بدی .
          از طرفیم شما این پروژه رو می تونی تو نت سرچ کنی پیداش کنی ، تایپ کن (ساعت شمسی و میلادی با Avr) و (دماسنج با Avr) و . . . قسمتهای مختلف رو سرچ کن زیاد پیدا میشن که هم شبیه سازی توی پروتئوس داره و هم pcb و هم برنامه .
          ما جایی زندگی میکنیم که وقتی به یکی وبلاگ یا 1 وبسایت سر میزنی انگاری تموم سایتا رو چک کردی :mrgreen: به خاطر اینه که ما مردم کپی پیست هستیم :nice: که به واقع باید خودمون 1 تکونی بخوریم تا اینکه از بیقه کپی کنیم .
          آموزش بسکام اقای 1نفر(1nafar) رو سرچ کن ، آموزش کامل بسکام رو داره .
          تا باشه ازین پروبودنا :mrgreen:
          خوب فرضا من الان سرچ کردم دما با فلان اون هم اومد پی سی بی هم زدم و کار هم کرد ! ( که البته .... ) :mrgreen:
          بعد چجوری باید این چند تا پارامتر رو با هم قاطی کرد !
          در ضمن من از این میکرو فقط برای استفاده از pwm استفاده کردم ( تابلو ال ای دی ثابت ) که برنامه اش آماده بود و فقط لازم بود که با progisp به میکرو بدیش و بقیه ماجرا حل بود !
          من سرچ میکنم علی الحساب ساخت دماسنج با این میکرو لینک رو اینجا قرار میدم در صورت تایید شروع به ساختش میکنم
          در ضمن این وسیله ای که قصد ساخت دارم برای داخل بیل مکانیکی هست ! واسه همین به نظرتون او سایز ال سی دی کوچیک نیست؟! طرف کور میشه تا بخونتش !

دیدگاه

http://yazdkit.com/download/temp-clock-stopwatch.zip تایید میفرمایید اساتید محترم؟!

دیدگاه

خوب شما ، باید از شماتیک و برنامه ی دما اشراف کامل داشته باشین ، پارامترها و پایه های مورد نظر رو روی یادداشت برداری میکنین و معلوم مجهولات خودتون رو به واقع مشخص میکنین و قسمتای بعدی رو هم که تکمیل کردین بعد میرید سراغ طراحی مدار و بعد دوباره برنامه ها رو قسمت قسمت می نویسید (چون اول راه هستید)و بعد با هم یکی میکنید .
              باید از یه جایی شروع کنین ، اگه فقط در حد رفع اشکال از سایت باشین مطمئن باشید که جواب قابل قبول رو دریافت نمیکنید سر زمان مشخص ، بهتره که استارت بزنید .
              استاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه مهندس استاد کجا بوده ، من خودم هنو کوله باری از سوالات و مجهولاتم .

دیدگاه

خوب شما ، باید از شماتیک و برنامه ی دما اشراف کامل داشته باشین ، پارامترها و پایه های مورد نظر رو روی یادداشت برداری میکنین و معلوم مجهولات خودتون رو به واقع مشخص میکنین و قسمتای بعدی رو هم که تکمیل کردین بعد میرید سراغ طراحی مدار و بعد دوباره برنامه ها رو قسمت قسمت می نویسید (چون اول راه هستید)و بعد با هم یکی میکنید .
                باید از یه جایی شروع کنین ، اگه فقط در حد رفع اشکال از سایت باشین مطمئن باشید که جواب قابل قبول رو دریافت نمیکنید سر زمان مشخص ، بهتره که استارت بزنید .
                استاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه مهندس استاد کجا بوده ، من خودم هنو کوله باری از سوالات و مجهولاتم .
                فرمودم اساتید ! منظورم جمع دوستان بود نه به خصوص شما و دیگری ( البته جسارت نشه شما در همین حد که جواب من رو دادید واسه من استاد به حساب میاید )
                این لینکی که قرار دادم رو تایید میکنید؟ براش پی سی بی بکشم؟!
                برنامه هم توی خودش هست میتونم اون رو تجزیه و تحلیل کنم من تو دانشگاه برنامه نویسیه c# خوندم و الان هم زمینه کاریم asp هست پس فکر نکنم زیاد واسم مشکل باشه؟!
                اگه اون شیماتیک مشکلی نداره پی سی بی اش رو بکشم ؟

دیدگاه

آره درسته ، فقط 2تا خازن 100میکرو ورودی و خروجیه 7805 بزارید و کلید on/off هم یادتون نره ، پایه ی 15 lcd رو بدون مقاومت مستقیم به vcc بزنید .
                  راستی
                  1-اگه ساعت میکرو دیدید خوب کار نمیکنه ، بدنه ی کریستال رو با یک تکه سیم به زمین مدار متصل کنید .
                  2-برای حذف نویز هم بهتره توی pcb زمین مدار رو بیشتر کنید . Avr نویزپزیریه بالایی داره .
                  هر کجا بازم مشکل بود من در خدمتم .

دیدگاه

آره درسته ، فقط 2تا خازن 100میکرو ورودی و خروجیه 7805 بزارید و کلید on/off هم یادتون نره ، پایه ی 15 lcd رو بدون مقاومت مستقیم به vcc بزنید .
                    راستی
                    1-اگه ساعت میکرو دیدید خوب کار نمیکنه ، بدنه ی کریستال رو با یک تکه سیم به زمین مدار متصل کنید .
                    2-برای حذف نویز هم بهتره توی pcb زمین مدار رو بیشتر کنید . Avr نویزپزیریه بالایی داره .
                    هر کجا بازم مشکل بود من در خدمتم .
                    فایل پی سی بی رو که کشیدم میدم خدمتتون بررسی کنید فعلا با اجازه برم سراغ پی سی بی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X