اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GPS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

GPS

سلام
    دوستان پروژه ای می خوام ببندیم که از ماژول (GPS (GP5MX1513F1 می خوام استفاده کنم ، توی دیتا شیت 2 تا مدار گذاشته ، که به نام های Passive antenna و Active antenna هستش ، چه فرقی می کنن با هم .
    من فقط می خوام که بتونم مختصات و سرعت رو بدست بیارم و کار دیگه ای نیاز نیست .
    باید دقیقا کدوم مدار رو ببندم و اطلاعات دیگه ای لازم هست بدونم ، راهنمایی بفرمایید .
    با سپاس .
    وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

پاسخ : GPS

اکثر فروشندگان آنتن اکتیو میفروشن و کیفیت بهتری هم داره نتیجه کار. شما هم مدار آنتن اکتیو استفاده کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
      اکثر فروشندگان آنتن اکتیو میفروشن و کیفیت بهتری هم داره نتیجه کار. شما هم مدار آنتن اکتیو استفاده کن
      چطور آنتن اکتیو رو میشه تسخیص داد؟
      توی عکس مدار با آنتن اکتیو مقاومت و سلف داره و مقداراشونو ننوشته ، باید اینو چطوری تشخیص بدم؟شما چه رنجی رو بهتر می دونید واسش قرار بدم .
      با سپاس
      وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

آنتنهای اکتیو تغذیه میشن با 5 یا 3.3 ولت
        شما برو بگو آنتن GPS اکتیو میخوام (اکتیو هم نگفتی میشه) بهت میدن.
        در ضمن اگه شما کار اولت هست بهتره از ماژول آماده استفاده کنی (آر اف فون داره)
        قیافشون هم اینجوریه http://www.jahankitshop.com/Market/d3413.aspx

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X