اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال کیبرد به تابلو های روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتصال کیبرد به تابلو های روان

نوشته اصلی توسط mehrdadgh
    راستی این نرم افزارهایی که شرکت ها میدن رو با چه برنامه هایی مینویسن؟
    با نرم افزارهای ویژوال

نوشته اصلی توسط mehrdadgh
    سلام
    من چندین نقشه رو که تو اینترنت بود فهمیدم که کثل اینکه کلا از سه روش برای درایو کردن ال ای دی ها استفاده میشه
    :
    ایسی های لچ
    شیفت رحیستر
    انکودر

حالا اگه میشه یه خورده در مورد مزایا و معایب این روش ها بگین
    با انکودر که کار نکردم.( باید دید میشه اصلا!!) . اون دو تا هم که نمونه برنامه زیاد داره.
    لچ راحت تره برنامه نویسیش ولی شیفت رجیستر بهتره. با شیفت رجیستر محدودیت کمتری در ابعاد تابلو داری .پایه های کمتری از میکرو برای شیفت رجیستر استفاده میشه . شیفت رجیستر هم انواع مختلفی داره که تو تابلوها از نوع SIPO استفاده میشه ( توضیحات کامل)
    در مجموع هر دوشون قابل استفادن .

دیدگاه

اقا حامد ما رو شرمنده کردی
      :nerd: :nerd: :applause: :applause:
      البته بازم مزاحمتون میشم :redface:
      صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

سلام
        من میخام که تابلو حافظه داشته باشه :eek:
        یعنی وقتی متنی رو وارد کردیم و تاریخ ، ساعت تنظیم شد با قطع برق میکرو تغذیشو از باطری بگیره و تا جایی که باطری شارژ داره زمان رو بشماره و متن هم که تو حافظش مونده :NO:
        حالا فرض کنیم این کارو کردیم ولی وقتی میخایم که دوباره یه متنی رو بفرستیم و باید بعد از هر بار ارسال توسط کیبرد ریستش کنیم خوب اگه ریست کنیم که زمان صفر میشه
        نمیدونم که منظورمو تونستم بیان کنم یا نه ولی در کل میخام بدونم اگه ریست نشه مشکلی پیش نمیاد؟ هنگ نکنه؟
        اصلا میکرو همزمان میتونه هم زمان رو بشماره و هم تابلو رو رفرش کنه؟ مشکلی پیش نمیاد؟
        صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

پس اول از همه بدون در نظر گرفتن تابلو ، با آی سی های ساعت کار کن ( مقل DS1307 ). تو انجمن نمونه برنامه هاش هست. با این آیسی و باتری 3 ولتی که براش تهیه می کنه ، ما ها نیاز به شارژ نداری .
          با ریست کردن میکرو هم ساعت ریست نمیشه ، چون کار شمارش توسط آی سی دیگه ای انجام میشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ﺣ آ‌ﺎ ﻣ ﺪ
            سلام.
            برای کار با کیبورد کامپیوتر و البته با نرم افزار بسکام کافیه این کارو بکنین:

.
            .
            .
            .
            .

راستی اینجا رو هم یه نگاه بندازین:
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=tpmod;dl=item28
            سلام
            دوست عزیز اگه ممکنه شماتیک ها رو دوباره پ کنید و اگه فایل پروتوس آنرا هم دارید بزارید
            و همین که اون لینکی که در آخر دادید کار نمیکنه
            ممنون

دیدگاه

با سلام

من تازه شروع به کار در زمین تابلو روان کردم و میدونم شاید جای بحث من ت این تاپیک نباشه لذا خواهش میکنم دوستان عذرمو بپذیرن اما سوال من در مورد نحوه ارتباط با تابلو ؟
              از دوستانی که در این مورد کار کردن خواهش میکنم که منو راهنمایی کنن که کدوم روش رو انتخاب کنم؟ mmc / اتصال با کیبورد ....؟
              کدومش هم مطمین تره و هم راحت تر جواب میده؟

مرسی
              http://www.ecapic.ir/image/ECA-090927112544.png

دیدگاه

واقعا کسی نمیتونه بهم کمک کنه :sad:
                http://www.ecapic.ir/image/ECA-090927112544.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیما نیکخواهی
                  mmc / اتصال با کیبورد ....؟
                  کدومش هم مطمین تره و هم راحت تر جواب میده؟
                  سلام
                  من فکر میکنم پاسخ سوالتون رو خودتون باید بدید چون هر کدام از راههایی که شما گفتید یه ایده است نه مسیر مختلف که بهترین را انتخاب کنیم .
                  اما در هر صورت اگر کار شما نیاز مند دیتا بیس های زیادی است خوب MMC پیشنهاد میشود .
                  اگر فقط کاراکتر های اصلی را میخواهید ارتباط سریال با کامپیوتر را که روش معمول است را من امتحان کردم و خوب هم جواب گرفتم .
                  در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
                  در پس، این همه نور این همه رنگ چه کسی میبیند اشک آن کودک را چشم آن مردی را
                  که شبانگاه، سر افکنده ز شرم و به یاد طفل اش بی صدا میگرید، می شکند
                  آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار

دیدگاه

بهترین راه برای ارتباط تابلو روان ، ارتباط ب کامپیوتر و کنترلش از کامپیوتر بعدش MMC و بعدش هم کیبرد و فلاپی که دیگه قدیمی شده.
                    " علت هر شکستی عمل کردن بدون فکر است" الکس مکنزی

[move](---> موسیقی ایرانی <---) [/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X