سلام به همگی
همونطور که میدونید adc میکرو بحث خیلی ساده ای هست و یه مبدل انالوگ به دیجیتال ولی در عمل خیلی سخت و دارای فوت و فن های فراوونه!
شخصا نتونستم عددی که adc میده رو نوسانشو حل کنم و به یه مقدار دقیق برسم مثلا برای اندازه گیری ولتاژ 0 تا 10 ولت 0.5 ولت نوسان داره!!
ولی مثلا یه لودسل صنعتی که با مگا32 راه اندازی شده و از adc خود مگا هم استفاده کرده کاملا با ثبات و دقیق هست
عزیزان هر کس اطلاعاتی در این باره داره ممنون میشم با تاپیک درمیون بزاره
ممنون از همگی
من برای شروع چیزایی که تا حالا دستگیرم شده رو قرار میدم
گذاشتن خازن 10n برا adc ها
استفاده از سلف و خازن برا تغذیه adc
بهتره از یه ای سی رفرنس برای پایه رفرنس استفاده کنید
استفاده از خازن برا تغذیه میکرو
تغییر ریجستر ها برای نمونه برداری در حالت ثبات (تو دیتا شیتش هست فسمت adc )
یه راهم استفاده از پیک دتکتور هست که تازه باهاش اشنا شدم و اطلاعات زیادی ندارم ازش

با انجام این کارا بازم دقت مورد نیاز رو ندارم
کلا مولتی متر های یا ترازو های صنعتی یا هر وسیله ای که توسط کارخونه ای ساخته میشه چه جوری به این دقت و ثبات میرسه؟
همونطور که میدونید adc میکرو بحث خیلی ساده ای هست و یه مبدل انالوگ به دیجیتال ولی در عمل خیلی سخت و دارای فوت و فن های فراوونه!
شخصا نتونستم عددی که adc میده رو نوسانشو حل کنم و به یه مقدار دقیق برسم مثلا برای اندازه گیری ولتاژ 0 تا 10 ولت 0.5 ولت نوسان داره!!
ولی مثلا یه لودسل صنعتی که با مگا32 راه اندازی شده و از adc خود مگا هم استفاده کرده کاملا با ثبات و دقیق هست
عزیزان هر کس اطلاعاتی در این باره داره ممنون میشم با تاپیک درمیون بزاره
ممنون از همگی
من برای شروع چیزایی که تا حالا دستگیرم شده رو قرار میدم
گذاشتن خازن 10n برا adc ها
استفاده از سلف و خازن برا تغذیه adc
بهتره از یه ای سی رفرنس برای پایه رفرنس استفاده کنید
استفاده از خازن برا تغذیه میکرو
تغییر ریجستر ها برای نمونه برداری در حالت ثبات (تو دیتا شیتش هست فسمت adc )
یه راهم استفاده از پیک دتکتور هست که تازه باهاش اشنا شدم و اطلاعات زیادی ندارم ازش

با انجام این کارا بازم دقت مورد نیاز رو ندارم
کلا مولتی متر های یا ترازو های صنعتی یا هر وسیله ای که توسط کارخونه ای ساخته میشه چه جوری به این دقت و ثبات میرسه؟
دیدگاه