اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش فاصله در ارتباط i2c

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افزایش فاصله در ارتباط i2c

سلام دوستان
    چند وقتی هست که روی مدار داشتم کار میکردم، برای یه مسئله ای پیش اومده که خواستم شما راهنماییم کنید.
    یه سنسوری هست که از طریق میکرو و پرتکل i2c با اون ارتباط برقرار میکنم
    ارتباط هیچ مشکلی نیست ولی فاصله سنسور تا میکرو مشکل هست. :angry:
    این رو میدونم که این سنسور طراحی شده تا نزدیک خود میکرو باشه ولی در سیستمی که من طراحی کردم فاصله این سنسور تا میکرو حدود 30 متر هست تا 100 متر
    حالا سوال اصلی من اینه که چجوری میتونم فاصله ی این سنسور رو تا میکرو به بالای 100 متر برسونم و نویز های محیطی و صنعتی روی ارتباط تاثیر نزاره؟ :sad:
    دودمانم بر باد رفت

پاسخ : افزایش فاصله در ارتباط i2c

یه پیشنهاد اینه که تو لایه فیزیکی برای بلند تر کردن مسیر از rs422 استفاده کنی و در هر دو طرف دوباره تبدیل کنی به سطوح ttl

دیدگاه

سنسور چهار تا پین داره
      1-VCC
      2-GND
      3-SCL
      4-SDA
      حالا این پین های SCL و SDA هرکدام خودشان دو طرفه کار میکنن یعنی هم گیرنده هستن و هم فرستنده
      باید تراشه یا ای سی باشه که مخصوص همین کار باشه یعنی بشه با اون ارتباط I2C رو بردش رو بلند کنیم.
      حالا از دوستان کسی این کارو کرده و مدار یا چیزرو میدونه لطفا اینجا قرار بده.
      :angry:
      دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

SCL که یه طرفه است از مستر به اسلیو(سنسور)
        http://www.iran-module.ir/product_in...%A8%D9%87-UART

دیدگاه

برای افزایش مسافت باید از آی سی RS485 استفاده کنی که این خروجی سریال داره ، یعنی 1میکرو دیگه هم باید بزاری و تبدیل پروتکل داشته باشی
          و برای کاهش نویز هم می تونی از باکس فلزی استفاده کنی و در نهایت زمین مدارتو به باکس متصل کنی .
          وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

دقیقا مشکل همینجاس که نمی شه میکرو قرار داد .باید خود ارتباط i2c باشه.تو نت یه چیزایی پیدا کردم ولی هیچ کدوم از تراشه ها در تهران پیدا نشد :sad:
            یعنی اینقدر موضوع پیچیدس؟ :cry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
            دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

تحریم باشیم این چیزارم داره ، ببینید استاند I2C حداکثر مسافت ارتباطی رو چقدر گفته و دیگه نمیشه کاریش کرد .
              خوب 1AT Tiny بزارید تا هزینه کم بشه .
              وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aLBORz MasHaD
                تحریم باشیم این چیزارم داره ، ببینید استاند I2C حداکثر مسافت ارتباطی رو چقدر گفته و دیگه نمیشه کاریش کرد .
                خوب 1AT Tiny بزارید تا هزینه کم بشه .
                نوشته اصلی توسط MKB
                دقیقا مشکل همینجاس که نمی شه میکرو قرار داد .باید خود ارتباط i2c باشه.
                i2c که خیلی کوتاه هست
                فعلا میکرو قرار دادم ولی این موضوع باید بدون میکرو به نتیجه برسه.
                دوتا مدار پیدا کردم برام جالب بود.
                اولی که ای سیش پیدا نمیشه . از دوستان کسی مشابه میشناسه بگه
                دومی هم اون بافرش هم پیدا نشد اگه مشابه دارید بگید.

دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

کسی نظری ..... ایده ای ..... چیزی نداره؟
                  :cry: oo: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                  دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

یه سری به لینک http://www.avrhelp.mcselec.com/index...c_protocol.htm بزن.تو بخش Active termination I2C نوشته با این مدار واسط تا فاصله 80 سانتی متر جواب میده(تا کلاک400kHz)
                    به غیر از اون باید بری سراغ IC های I2C BUS
                    مدل های زیادی هست ولی توی ایران نمیدونم گیر بیاد یا نه؟؟
                    • [li]P82B715 ،LTC4300A-1،P82B96 and PCA9600 NXP I2C-bus buffers[/li]

دیدگاه

تراشه های زیادی تو نت دیدم که خروجی I2C رو کوپل و یا به وصیله بافر افزایش میدن.
                      ولی خیلی هاشون تو بازار ایران پیدا نمیشن.
                      حالا نقشه ب oo:
                      بیایم مداری طراحی کنیم که ولتاژ منظقی رو تغییر بده و در عین واحد هر لاین دوطرفه هم باشه.
                      مثل این
                      http://upload7.ir/images/45677563704282390936.gif
                      البته هیچ کدوم از ای سی های این مدارو باز من پیدا نکردم :angry:

دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

واقعا کسی راه حلی برای این مشکل ما نداره؟
                        دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

اگه پروژت قراره تولید انبوه بشه یکی از این IC ها رو سفارش بده برات بیارن دیگه. اون مداری که با ترانزیستور BC557B بسته بود رو دیدی یا نه؟؟
                          http://uplod.ir/09v69sbngn20/124.jpg.htm

اگه ترانزیستوره گیر نمیاد دیتاشیتش رو ببین تا یه جایگزین براش انتخاب کنی.

دیدگاه

سلام دوستان تا چه تعداد سنسور رو میشه به پروتکل i2c وصل کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gt700 نمایش پست ها
                              واقعا کسی راه حلی برای این مشکل ما نداره؟
                              سلام بالاخره راه حل ارزان و ساده ای برای این محدودیت پیدا کردید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X