اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در اتصال آیسی 74HC165 به میکرو کنترلر ATMEGA32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در اتصال آیسی 74HC165 به میکرو کنترلر ATMEGA32

با عرض سلام خدمت اساتید محترم

تو سایت در مورد آیسی 74165 گشتم نتوانستم برای راه اندازی با میکرو کنترلر برنامه یا توضیح مناسبی پیدا کنم. بخاطر همین سوال مطرح کردم تا من راهنمائی کنید.

من یک آیسی 74HC165 را به میکروکنترلر ATMEGA32 وصل کردم . میخام از ورودی پارالل A تا H اطلاعات را بگیرم و سپس به صورت سریال از میکرو کنترلر دریافت کنم و نتیجه را برروی LCD2*16 نمایش بدم. اما هر روشی که فکر کردم نتوانستم از این آیسی خروجی بگیرم.

عملکرد آیسی به این صورت که توضیح میدم دارم انجام میدم ولی جواب نمیده :
    عملکرد:
    1- ورودی Enable باید صفر کرد.
    2-باهر لبه مثبت (بالا رونده) پالس اعمالی به ورودی ساعت
    3-با صفر نمودن لحظه ای ورودی LOAD داده موازی از طریق ورودهای A تا H به ثبات انتقال میدهد
    4-داده اعمالی به ورودی سری (پایه 10) بالبه مثبت پالس ساعت به ثبات داده می شود
    5-با اعمال یک به ورودی Enale ، ورودی ساعت غیر فعال میشود

تمامی توضیحات انجام میدم ولی نمیشه :cry2: لطفا راهنمائی کنید
    خداوندا
    از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
    فراموشش کن
    دکتر علی شریعتی

پاسخ : کمک در اتصال آیسی 74HC165 به میکرو کنترلر ATMEGA32

میخام از ورودی پارالل A تا H اطلاعات را بگیرم و سپس به صورت سریال از میکرو کنترلر دریافت کنم و نتیجه را برروی LCD2*16 نمایش بد
    دوست من متوجه سوالتون نمی شم شما می خوایید اطلاعات رو بصورت پارالل از 74HC165 دریافت کنید . فکر نکنم بشه ؟ ! یا من اشتباه منظور شما رو متوجه شدم چون این آی سی اطلاعات موازی رو میگیره سریال میده .

بعد هم اگر شماتیک مدارتون با توضیحات بیشتر باشه بهتر میشه کمک کرد . موفق باشید .

:applause: :applause: :applause:
    راستی از همین تاپیک شب یلدا رو به همه دوستان خوبم توی فروم ECA تبریک می گم . :wow: :wow:
    - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X