اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت فانکشن با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ساخت فانکشن با میکرو

استاد edeeson_nm1 ممنون بابت کمک کردن ولی ای کاش همینایی که گفتی رو شماتیک میکشیدی تا کار بدون نقص انجام بشه همینطور در مورد فیوز بیتهاش اگه لازمه .. استاد باورکنید من با میکرو زیاد دست وپنجه نرم نکردم اگه کارم گیر اسکوپ نبود هیچ وقت سراغ دردسرای میکرو نمیرفتم ولی الان خوشحالم با یک مهندس ویک استاد عزیزی مثل شما اشنا شدم که راهنماییم میکنه همین واسم یک دنیا ارزش داره دست مریضاد :applause:

دیدگاه

خوب این پایه ها رو می تونی تو دیتا شیت مگا 8 ببینی سایر اطلاعات مورد نیاز هم تو انجمن هست
      فیوز بیت ها به تغییر خاصی نیاز ندارن و فقط باید در قسمت فرکانس روی 16 مگاهرتز خارجی تنظیم بشه

sigpic

دیدگاه

استاد ادیسون جان من این تغیرات رو اعمال کردم یک نگاه بندازین ببینین درست وصل کردم اگه مشکلی داشت راهنمایی کنید ...استاد یک سوال دیگه هم داشتم فرکانس روی ال سی دی به چه صورت نمایش داده میشه میشه دهم هرتز رو هم مشاهده کرد مثلا3136.8 کیلو هرتز به این صورت قابل دیدن هست...

اینم لینک عکس بزرگواری میکنین استاد

http://upir.ir/files/a50de2e627011.jpg

دیدگاه

بله مدار درسته فرکانس رو هر چقدر که بخواید میشه تغییر داد مثلا ما گام های یک هرتزی و بیست و صد در نظر گرفتیم که میشه گام دهم هرتز رو هم به برنامه اضافه کرد.

sigpic

دیدگاه

استاد میشه این کارم انجام بدین وبه صورت فایل هگز بزارین تا مدارتون یک مدار کاملا حرفه ایی بشه هر چند حرفه ایی هم ست فقط این تغییراتم انجام بشه دیگه حرف واسه گفتن نداره.... :applause: ودر مورد پیک خروجی اگه بشه تا4.5 یا5 ولت پیک تو پیک خروجی داشته باشه دیگه عالیه میشه بااین فانکشن حرفه ایی خیلی کارا کرد.. :nice:

دیدگاه

برای خروجی باید از مدار تقویت کننده استفاده کرد این مدار نهایتا 5 ولت پیک تا پیک میده با یک تقویت کننده پ امپی ساده هم میشه تقویت رو انجام داد .اتفاقا قصد دارم تا دوباره مدار را برای فرکانس بالاتر هم بسازم و نیاز به زمان دارم تا به صورت عملی هم بتونم راهنمایی تون کنم و فقط کالبره کردن آن نیاز به کمی زمان دارد که در اولین فرصات انجام میدهم . :nerd: بعد از امتحانات :biggrin:

sigpic

دیدگاه

استاد ادیسون جان به نظر من با این همه امکاناتی که واسه این مدار گذاشتین در نوع خودش بینظیره فقط دقت فرکانسی مونده که اونهم با دست پر توان شما حل میشه ومن منتظر میمونم تا ی دومین نفری باشم که این مدار حرفه ایی رو میسازم :wow: امیدوارم بهترین نمرات رو بگیریی چون لیاقت بهترینهارو داری واست ارزوی موفقیت میکنم..در این حین مارو هم از معلومات با ارزشتون بی دریغ نکنین...درود بیکران

دیدگاه

سلام دوستان میشه مداری که با دقته اعشارو دوباره بزارید

دیدگاه

فقط می خواستم گوشزد کنم که طبق تعاریف دستگاههای اندازه گیری؛ آنچه دوستان در این تاپیک طراحی کرده اند، بیشتر یک «پالس ژنراتور» است و نه « فانکشن ژنراتور».

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X